עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rosesr,

הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. אנשים יש לי את הלוח הזה ראו מפרט שיש עליו כרטיס רשת ( :AR15: ), ופתאום ביום אחד בהיר הוא החליט שהוא לא פועל הוא אומר לי שהכבל רשת ( :AR15: ) שלי מנותק אבל באותו זמן ה-enet דולק במודם! אז ניסיתי כבל רשת ( :AR15: ) אחר (חדש) ועדיין אותו בעיה... וכרגע אני עם usb אבל הוא תמיד מתנתק, ובלי קשר אני רוצה שהכרטיס רשת ( :AR15: ) יעבוד מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by SaBotAge,

שלום אנשים, עשיתי עדכון לביוס שלי לגירסא החדשה ver 14 ומאז נופל לי המחשב כל הזמן לרוב במשחקים אם מישהי יכול להשיג לי גירסא ישנה של הביוס שלי אני הודה לו מאוד ! תעזרו לי בבקשה אני משתגע #%*?@# תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. לא מזמן (כמה חודשים) קהיתי מסך חדש שך LG מדגם F700B. הכול היה בסדר עד שפתעום הסך הפך לבן ולא ראו כלום. המחשב ממשיך לעבוד בסדר אבל המסך נשאר לבן ואחרי זה נכבה. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול לנתק אותו לכבות אותו אבל הדבר היחיד שעובד זה הפעלה מחדש. נשבר לי מזה כי מידי פעם שאני באינטרנט ומוריד משהו פתעום הכול לבן..... תודה מראש לכול מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Some Thing...,

שלום יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי מחשב שלו שלא עולה לו, כלומר כל פעם שאני מפעיל את המחשב שלו עולה לי מסך שחור שלמעלה רשום את סוג ביוס ומתחת לזה רשום את הדגם של המחשב פנטיום.... וכו, ובקצה השמאלי של המסך רשום ללחוץ F2 כדי להיכנס ל SETUP וזהו. כאשר אני לוחץ F2 או שהמחשב נתקע או שהוא נכנס לביוס ואני לא יודע מה לעשות שם. עכשיו כל זה התחיל כאשר רצינו לעשות סדר באזור של המחשב שלוף אז כיבינו את המחשב וניתקנו את הכל ואז כשהדלקנו את המחשב התחיל כל הבלגן. על המחשב היה מותקן WIN 2000. מישהו יכול לאזור לי ולחבר שלי? תודה מראש Some THing....

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by blup,

שלום, לפני כיום התחילה לי בעיה מוזרה במסך- כל כמה זמן המסך משנה את צבעיו לגוון ירוק כזה, הבעיה נפטרת כאשר דופקים במסך כמה פעמים אך הגוון הירוק חוזר אחרי כמה זמן. המסך הוא MAG XJ700T. אני יודע שזה ישן (יש לי אותו כ3 שנים) אבל אף פעם לא היו לי איתו בעיות וכנראה שאם כמה דפיקות עוזרות יש דרך לפתור את הבעיה. מישהו יכול אולי לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by tovtov,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. איך אני מתקין כרטיס מסך חדש ב AGP שקיים בלוח האם ומבטל את כרטיס המסך המובנה, כך שהמחשב יתייחס רק לכרטיס מסך החדש?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. היום ניסיתי לפרמט את המחשב בעבודה של אמא שלי שמותקן בו וינדוס 2000 פרו בגרסתו העברית (מקורי). ברשותי היה דיסקט אתחול של וינדוס 98 שהכנסתי למחשב והמחשב איתחל ממנו. לאחר האתחול רשמתי את הפקודה הרגילה לפרמוט: :format c להפתעתי הוא רשם לי שפקודה כזאת לא קיימת (bad command name...) ההשערה שלי היא שהבעיות בפרמוט נובעות בגלל שמערכת הקבצים במחשב היא ככל הנראה NTFS. פעם ראשונה שאני נתקל בזה כך שאשמח לעזרה! בתודה מראש!

9. Started by shlomid,

האם מישהן יודע כיצד ניתן לקבל פקס במחשב? האם יש תוכנה כל שהיא? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אין אני יכול לדעת מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nissim_y,

וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by yvkr,

מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה. שאלה נוספת בנושא-- האם ניתן להמיר קבצי IMAGE עם סיומת כלשהי (BIN,ISO...) ל- ccd. (סיומת של CLONE)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by nissim_y,

כשאני פותח outlook express/win98 מוצגת תיקית דואר נכנס. כשאני עובר לתיקיה אחרת וחוזר לדואר נכנס - מתקבלת הודעת שגיאה שאין די זכרון או אין די שטח דיסק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by SaBotAge,

יש לי לוח אם ABIT NF7 rev2 ו AXP 1700+ בקיצר אחרי העדכנתי את הביוס כפי שהציעו לי פה... התחילו הבעיות... אני לא יכול לעשות o.c לפני העדכון הייתי ב o.c של fsb 200 ומכפלה של 10 במתח 1.7 הכל עבד לי פצצה לא היה בעיות בכלל אחרי העדכון אני מחזיר את ה o.c והמחשב קורס לי כל הזמן גם בwindows וגם במשחקים ניסיתי להחזיר את הביוס לגירסא ישנה יותר ניסיתי ל 11 ולא עזר ניסיתי ל 12 (מה שאני כרגע אליו) ולא עזר בבקשה אני חייב עזרה... תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by gshhar,

הורדתי סרט שהסיומת שלו היא BIN ואחד QUE. איך אני יכול להמיר אותם לקובץ אחר שאוכל לצפות בהם.?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by e-vol,

יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ITA,

יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by 1tanai,

אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by jean-paul,

יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Mind_Reflection,

לפני שבוע פירסמתי הודעה על ה Asus A7s333 קרעתי לו את הצורה נתתי סקירה מאד גרועה עליו בכל מקרה החלפתי את מה שהיה ולקחתי ASUS A7v8x-x מסתבר שאותם בעיות שהיו לי ב s333 יש לי גם בזה. אני ינמק המחשב נתקע אחרי כמה דקות של שימוש שהוא עובד עם 133 BUS (המעבד מקורר היטב) 43 מעלות אני לא יודע מה לעשות בדקתי את המעבד במחשב השני שלי שהוא ECS k7s5a והמעבד עובד מצויין על באס 133 בדקתי שם גם את הזיכרון וגם הם עובדים מצויין. אז למה ב אסוסים למניהם זה לא עובד. חשבתי שיכול להיות שזאת בעיה בספק. 300 W הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by mironm,

טוב הורדתי את הדריברים מהאתר של המסך(Mag 786FD) ועכשיו שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני אומר למחשב באיזו תיקייה לחפש את הדריבר והוא אומר שהוא לא מוצא משהו יותר טוב מברירית המחדל לכן הוא לא מתקין את הדריבר... מצטער על הפרסום פשוט אין לי מושג איך מעלים תמונה פה :\ http://www.fresh.co.il/dcforum/Hardware/5687.html

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. אני צריך להקליט מצגת של פאוור פוינט לקסטה יש לי יציאת וידאו אאוט מהכרטיס מסך וחיברתי את הכל לוידאו, עכשיו, צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת? איך בעצם אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by ORrrr,

חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  25. היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש שאמור להריץ כל משחק בלי בעיה. מסיבה שאני לא מצליח להבין, חלק מהמשחקים בקושי זזים (ממש פריים בי פריים עם שניה הפרש.. מזיז את העכבר וזה מגיב אחרי הרבה זמן), למשל gta V, Age of Empiries, Warzone. חלק מהמשחקים עובדים חלק - למשל Halo Infinity, red dead redemption, nba 2k 22. בנוסף, גם בלי קשר למשחקים, לפעמים יש מעין "קיפאון" רגעי, שבא לידי ביטוי בזה שהעכבר תקוע לחצי שניה או באמצע הקלדה המקלדת לא מגיבה וממשיכה להקליד את האות האחרונה מספר פעמים (כאילו המקש לחוץ קבוע) עד שמתשחרר. אני לא רואה קפיצות ב-cpu וב-memory usage. אני מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שלפני חודשיים בערך המחשב עשה איזה עדכון ופ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.