תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... יש לי את המשחק warcraft3 אבל כשאני משחק כל פעם בזמן אחר המחשב או נתקע פשוט קופאא או שהוא דופק לי הודעת שגיאה http://img442.imageshack.us/img442/1267/37082980ub1.jpg כמה פעמים גם קרה לי שהמחשב עשה ריסטארט...יכול להיות שזה משהו בהתקנה או ש...למישהו יש רעיון? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק מה הבעייה, אבל אחת לכמה זמן (יום, יומיים) המחשב שלי עושה ריסט (מחשב חדש לגמרי). אפשר לראות את הקבצי DMP שלי כאן: http://www.techspot.com/vb/showthread.php?p=384922#post384922 המון תודה על העזרה... עמרי
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלומות חברים! אתמול החלטנו לקנות מחשב חדש לאח שלי ומהמחשב הישן פירקתי את המאורר של הספק בצד של המכסה של המחשב יש כזה חורים ודברים בקיצור מקום מתאים למאורר בדיוק בגודל הנכון אז הרכבתי עם הברגים וזה אבל עדיין נשאר הכבל האדום והשחור ואני לא יודע לאן לחבר אותו לאן אני צריך לחבר אותו? תודה רבה לעוזרים!! תמונה: אם אתם צריכים מידע כלשהו או תמונות של הלוח אם או משהו תגידו ואני אספק!
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז אני קם היום בבוקר ו מנסה להדליק את המחשב ו שום דבר לא קורה. לא הייתה שום הפסקת חשמל ואחת מהנורות על הלוח אם מאירה. המפרט שלי הוא opteron 148 DFI lanparty NF4 ultra 1 GB ram 6800GS wireless internet adapter אני די בטוח שזה לא הכבל של הכפתור שהתנתק היות ו ניסיתי להדליק את המחשב מכפתור ההפעלה על הלוח אם עצמו. מה שאני פוחד ממנו זה שהלך הלוח אם, לאחרונה היו בעיות עם המאוורר שלו אבל אתמול בלילה הוא עדיין טרטר לי בראש ו המחשב נדלק ונכבה כמו שצריך. :nixweiss: עזרה בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה ב-פנטיום 3 בעלייה של המחשב הוא כותב ככה: driver not ready insert boot diskett in a: press any key when ready. הארדיסק מחובר וניסיתי עוד כמה ארדיסקים אבל בכולם יש את אותה שגיאה גם כאשר לא מחובר ארדיסק מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המחשב של בן דוד שלי.. הוא החליט שעם כל הבלאגן שהיה במחשב, המסכים הכחולים שהחלו להופיע בעליית המחשב הם ה"קש ששבר את גב הגמל" והגיע הזמן לפרמט. גם לאחר הפרמוט, המסכים הכחולים לא פסקו מלהופיע בהפעלת המחשב. גם אם עלה המחשב בלי מסך כחול בעליה, לא יקח הרבה זמן עד שהוא יופיע... ניסינו כל מיני דברים אבל לא הגענו לבעיה. אספתי כאן מספר שגיאות שהופיעו במסכים הכחולים: 0X00000024 0X0000000A 0X0000008E 0X0000007E אודה למי שיעזור/ינסה לעזור בנושא...
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז ככה... הייתי ב OC ל 2400 MHZ אבל הזכרונות היו על 133 והכל עבד פיקס (חוץ מהעובדה שהזכרונות רצו ב 170MHZ) אז תיקנתי את המעוות וירדתי ל 2380, זכרונות על 166 (רצים בפועל ב 210MHZ) והכל עובר S&M ו PRIME... משום מה לאחרונה לאחר שאני מאמץ את המחשב ממש יש לי קריסות במחשב (לא זוכר מה הייתה האחרונה אבל מקווצת פה התיקיה של MINIDUMP שאני אשמח אם מישהו יציץ... לא שמתי לב לתופעה הזאת לפני זה... (ואני ממש רוצה לדעת אם זה נגרם כתוצאה מהשינוי ב OC?) אני חייב לקודד איזה סרט של המשפחה במחשב והוא קורס לי במאמץ אני אשמח אם תעזרו לי בהקדם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 3800+ וכרטיס מסך 6800 GT של PNY, לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס מסך שמגיע בקלות למ 120 מעלות צלסיוס תחת עומס קל מאוד, ניסיתי לנקות אותו ואת המאוורים של המארז אך לשווא, אפילו שמתי מאוורר חיצוני רגיל עליו וכמובן שבמצב זה לוקח לו זמן רב יותר להתחממם אך הוא עדיין מגיע למאה ומעלה בקלות, בכל מקרה כרגע עשיתי קצת דיקלוקינג רציני + המאורר , וכרגע הוא מתייצב תחת עומס קל על 90 מעלות שמאפשר לי קצת לשחק אך כמובן שזה לא פתרון, רציתי לדעת אולי למישהו יש השגות או עצות בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לפני חודש+ לוח אם חדש כרטיס מסך מעבד וזכרונות עכשיו אחי פירמוט והכל יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בזמן משחק ובמסך אני רואה קוביות לבנות ושחורות וצריך לעות ריסטרט מיפרט: מעבד: intel core i7 2600 לוח אם: Gigabyte P67X-UD3-B3 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 *הערה הכרטיס מסך מחובר רק אם חיבור חשמל אחד (אין לספק שלי עוד חיבור)
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עשה קצת בעיות אז פירמטתי אותו, יש לי כרטיס רשת אלחוטי Realtek RTL8139/810x. הורדתי את הדרייבר המתאים מאתר היצרן והתקנתי אותו במחשב. עכשיו במקום אפשרות בחירת רשת אלחוטית להתחבר אליה, מופיע לי רק איקס אדום עם ההודעה "כבל רשת לא מחובר" למרות שכרטיס הרשת שלי בכלל אלחוטי ואין לי צורך בכבל רשת. מה אני יכול לעשות בשביל להגדיר את הכרטיס כאלחוטי ולקבל אפשרות לבחור את הרשת האלחוטית בבית שלי? כרגע נראה שהמחשב רק מנסה למצוא חיבור חוטי וזה לא מה שאני צריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-