תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מקל זיכרון אין לי מושג איך אינ בודק כמה MB הוא וכמה MHZ, תודה על התשובה שתיתנו.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, כל המשחקים עולים לי מחולנים ולא במסך מלא (יש לי כרטיס רדאון 9600), בדקתי בקיצור דרך שאין את שורת ה WINDOWED, ביטלתי את כל הפילטרים, הסרתי והתקנתי דרייברים, לא עבד :-[ מה לעשות? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול החלטתי לעשות קצת סדר במחשב אז הוספתי מאורר 80 נקיתי אבק. פרקתי את הכרטיס מסך כדי לנקות את ההיטסינג ניקיתי הכול והחזרתי. הדלקתי את המחשב והכל היה כרגיל אבל מתי שנכנסתי ל nfs והתחלתי לשחק אז המשחק עושה תקיעות קטנות מדי פעם ולפני שפרקתי המשחק לא היה נתקע בכלל, זה לא בעיה של חום כי כלום לא הספיק להתחמם. מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של lenovo עכשיו כל פעם שאני מגליק אותו הוא רושם לי שיש עדכונים לתוכנות שבאו עם המחשב השאלה שלי האם מומלץ לעדכן או לא ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ככה: באמצע משחק NBA Live 2004, פתאום קופצת לי הודעה של VPU Recover, you gpu failed to respond או משהו כזה, ומאז החיישן יותר לא מציג לי את חום הכרטיס בכרטיסיה של ה- overdrive. ה- overdrive פעל באותו זמן. הכרטיס לא עבר את ה- 40 מעלות אז זה מוזר שחיישן יישרף או יפסיק לתפקד פתאום. מישהו יודע ממה זה נגרם? אני יכול להחליף את הכרטיס באחריות בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להכניס למחשב דיסק של WIN7 המחשב לא מזהה אותו לא בBOOT וגם לא אחרי שהמערכת הפעלה הקיימת על המחשב עולה * דיסקים אחרים עובדים בלי בעיה (כולל דיסקים בעלי BOOT) * הדיסק הספציפי הצליח לעלות לי במחשב אחר (לצורך הבדיקה) * עדכון קושחה של הCDROM לא עזר לוח אם: ga-ma69gm-s2h CDROM: סמסונג sh-w183a/bsbn x18sata יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין בו vista השאלה היא אם אני אמור לפרמט את ההרדיסק בפירמוט מלא? או שלא צריך בכלל לפרמט? ואיך אני מפצל את ההרדיסק שלי לשניים יש לי 250GB ואני רוצה 125 כל כונן...עשיתי את זה בעבר אבל שחכתי מישהו מוכן להזכיר לי?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש בבעלותו לפטופ hp 440 g4 עם מעבד 7500u ו8gb ram שלא מצליח להיכנס לווינדוס (ווינדוס 10 pro). מה הכוונה?- המחשב נדלק אבל לאחר שהוא נדלק ומגיע למסך שבו הוא מציג את השעה והכל, אם אני לוחץ על אנטר או על העכבר כדי לעבור למסך שבו מכניסים סיסמה, הוא נכנס ללופ של כ5 שניות שבסופו הוא חוזר למסך של השעה. אין לפטופ בטריה נשלפת, אבל חיכיתי שהוא יסיים את הסוללה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי אבל הוא ממשיך להיכנס לאותו לופ. פרטים נוספים- ככל הנראה המחשב עידכן את עצמו בדיוק לפני שזה התחיל (בלילה) ואני באינסיידר פרוגרם במסלול המהיר. לדעתי זה באג בעדכון אבל השאלה היא האם העדכון הבא יתקן את זה או לא ואם הוא בכלל יותקן. תודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? לפני כמה ימים התקנתי WIN8.1 אם זה קשור והוא היה עם פריצה מובנית.. אולי יש להם שליטה על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ומותקן בהם מס של דפדפנים איך אני יכול לדעת אם יש או אין בהם התנגשות ?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס זיכרון שעשיתי לו מחיצות בפלאפון שלי,בוינדוס אני לא רואה את המחיצה השניה שאותה בעצם חציתי...עכשיו אני רוצה לפרמט את הכרטיס במחשב ולמחוק את המחיצה איך עושים זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו מצלמת לוג'יטק פשוה שעולה 100 ש"ח אבל לא תארתי שעד כדי כך גרוע רואים (עוד אחרי שניסיתי שם את כל האופציות!!) זו המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לוח אם K9N NEO חדש עבד יופי יום ולפתע בעת עליית המחשב עושה ריסטרט באם כבל הרשת מחובר ללוח. הריסטרט מתבצע מיד אחרי כניסת המשתמש ,לערך מתי שמערכת ההפעלה מתחילה "לדבר" עם הרשת. צידו השני ל הכבל מחובר לראוטר אדימקס העובד כשורה. מעניין שהעסק עובד כשורה אם ה Boot מתבצע כאשר כבר הרשת מנותק למעט נפילת רשת בודדת שהתרחשה (אולי בגלל הלוח, אולי לא) כנראה קצר, אשמח לאשרויות אחרות היות וניסיתי לבודד את המקום וזה לא ממש צלח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. קצת הקדמה: המחשב שלי נקנה לפני כ 3+ שנים מפרט: Intel Pentium 4 3.0 HT Asus P5P800S 1024MB ram Inno3D Geforce 6600 ExcelStore HD 80GB קירור ג'נרי למעבד של אינטל. הממ לפני כשבוע-שבועיים קרה מקרה שניסיתי להדליק את המחשב כל המאוורים סובבו לשניה, כל הנורות הבהבו לשנייה (כגון נורה שמסמלת שהמחשב דוקל), זה כאילו המחשב נדלק לשנייה אחת במלוא מובן המילה ואז נכבה. נכנסתי לפאניקה פירקפתי הכל הורדתי לוח ובדקי שום דבר לא נשרף (היה לי מקרה דומה במחשב הקודם הוא לא נדלק כי נשרף אחד הגשרים). חיברתי בחזרה והוא נדלק. הבעיה הפסיקה ואז שוב קרתה כמה פעמים, היו גם מקרים שהמחשב נדלק עולה כרגיל ואז נכבה סתם ככה. מה שהייתי עושה בשביל לתקן את הבעיה זה מנתק את הכבלים מהחשמל, חשבתי אולי…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הספק שלי החליט להפיץ ריח של פלסטיק שרוף. ניקיתי אותו מאבק (הייתה כמות די גדולה), והוא עדיין מפיץ ריח. יש לציין שזה מארז COOLERMASTER 690 והספק יושב למטה, כך שהוא צובר לי המון אבק (המאוורר מכוון לרצפה). באופן כללי המחשב נקי ואפילו נקי מאוד מאבק, פשוט הפתח איוורור של הספק לא היה גלוי לעין, כך שפיספסתי אותו בכל ניקיון. האם צריך להחליף ספק? לתת לזה עוד קצת זמן, אולי הניקיון יעזור? משהו אחר? ניר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן צורב די וי די חדש של סוני הוא צרב לי טוב גם מדיות די וי די וגם מדיות רגילות אבל לפתע הוא הפסיק ליקרוא את הדיסקים שצרבתי בדי וי די וגם הפסיק ליצרוב די וי די (חשוב לציין שהוא קורא די וי די אבל שלא צרבו בצורב הזה ספיציפי) הוא קורא את שאר המדיות וגם צורב את שאר המדיות מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה משנה או לא אבל חשוב לדעת שגם הכנסתי את הדיסקים האלו של הניקוי לכונן אולי זה עשה משהו? למישהו אולי יש שמץ שם מושג מה זה? תודה לעוזרים... נ.ב אני חדש פה שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב. זה הולך להיות קצת ארוך אבל לדעתי זה ישתלם לכמה משתמשים שנתקלו באותה בעיה. מערכת הפעלה XP SP3. דיסק WD 1000GB GREEN EARS... היום נתקלתי בכמה שגיאות מערכת: "שגיאת מערכת כתיבה מושהת נכשלה לא נתין לרשום לנתיב ...כנראה יש בעיה בחומרת המחשב או נתיב הרשת" היו כמה כאלה והמחשב קפא לגמרי ואז אחרי אתחול המחשב ניסה בכח להכנס לCHKDSK. במקום לתקן את כונן המערכת © התעקש דווקא לבדוק את H ...נתתי לו לבדוק ואז פתאום אתחל את עצמו... המערכת ניסתה לעלות אבל בכל פעם שהופיעה לוגו של חלונות (עם הנחש שרץ למטה) שניה אחרי קיבלתי מסך כחול לעשירית השניה ואז שוב המערכת אתחלה את עצמה. עקב המהירות הרבה שהמסך הכחול נעלם לא יכולתי לקרוא את השגיאה. וזה חזר על עצמו המערכת לא עלתה. הרצתי RECOVERY C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-