תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצורב DVD אני מקבל תשגיאה הזאת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
הסרתי את נורטון ובאמצע זה ניתקע אם הודעת שגיאה (אני לא זוכר אותה) ואני רוצה להסיר לגמריי את נורטון PLZ HALP ME
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מודם מדגם של TERAYON TJ715 ... אם מישהו יעזור לי אני מאוד יודה לו !
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
2. יש לי בעיה עם הסקין של הווינדוס, התקנתי סקין של ווינדוס מחקתי את הסקין אחר כך ועדיין נשארו לי חלקים של הסקין,חלק מחוקים וחלק לא,אני לא יודע איך להסיר אותם. תודה על ההבנה והסבלנות, VL.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתצוגת GRADIENTS, מעבר בין צבעים לדוג': http://jmar777.googlecode.com/svn/trunk/images/photoshop/dirty/blue_gradient.jpg אני רואה מעין קווים כאלה ומעבר לא חד בין הצבעים. אני משתמש במסך LG L1960TR וכ. מסך GeForce 7900GS . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מס' ימים קניתי 2 יחידות של הזכרון הבא: PQI DDR2-667 1gb. הלוח אם שלי הוא "Gigabyte GA-8I945GZME-RH", בעל 2 חריצים לזכרונות, תומך עד 2gb בסה"כ (1gb ליחידה) ועד תדר של 533Mhz. כשהוצאתי את 2 הזכרונות הישנים שלי (DDR2-667 512mb) וחיברתי את 2 היחידות החדשות, המחשב לא עלה. הוא נדלק, אך לא נשמע שום צפצוף ולא קרה כלום, ברגע שהוצאתי את הזכרונות והפעלתי אותו שוב הוא עלה והתחיל לצפצף ללא הפסקה (כמו שצריך), כשהחזרתי את 2 היחידות הישנות, המחשב שוב לא עלה. ניקתי את החריצים עם לחץ אוויר, ניסתי לחבר כל יחידה לחריץ אחר, איפסתי את ה CMOS וכל דבר אחר שעלה לי בראש - כלום לא עזר. אחרי שעות ארוכות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את המחשב עם אחת מיחידות הזכרון החדשות שקניתי, דחפתי או…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ישן יש לי מחשב ארבע ליבות דגם 6600Q והדיסקים קשיחים WD 600GB 32MB קניתי אותו חדש והוא עושה לי רעשים כשאני מישתמש במחשב מה לעשות תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב המערכת עולה בצורה רגילה בלי בעיות אבל המסך מתנהב מוזר. מרגע הפעלת המחשב המסך מתחיל להבהב והבזקים בתדירות גבוהה ומהירה ברמה כזאת שאי אפשר להסתכל אפילו על המסך, לאחר שעולה מערכת ההפסקה ההבזקים מאיטים ומפסיקים. אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש וזה לא קורה שוב, רק במקרה שהמחשב מכובה לזמן ממשוך - חצי שעה בערך אז זה מופיע. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות מרגע שההבזקים מפסיקים. יש לי כרטיס מסך NV GF 9800 GT בדקתי את החיבורים של המסך והכל בסדר שם... מה יכולה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-