תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום המחשב נהיה מאוד איטי וזורק המון שגיאות בהפעלה של מדיה פלייר וכו' . אני רוצה לעשות שחזור הגדרות יצרן ואובד עצות איך ניתן . ניסיתי F9 ו F10 בהעלאה של המחשב אבל אני לא מקבל את אופציית השחזור. במחשב עצמו יש את כונן ה RECOVERY ככונן R ( אגב הוא "צועק" שכמות השטח נמוכה..נשאר 1.5 מגה פנוי.. אולי זה קשור) מערכת ההפעלה היא WIN7 HOME PREMIUM אין לי דיסק שחזור של ASUS או משהו כזה...וגם לא יצרתי דיסק גיבוי . מישהו יודע אם ניתן לשחזר ? או שהאופציה היחידה היא התקנה מחדש. ככה מקריאה ברשת ראיתי שרשום שאפשר להכנס לאתר של מיקרוסופט להוריד העתק של הווינדוס עם הקשת ה KEY שמוטבע בגב המחשב...ניסיתי אבל זה לא עובד..מקבל שגיאה שההעתק ל…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מערכת חלונות 10 קרסה וכל אמצעי לתיקון לא עובד. כלי הREPAIR לא מצליח לתקן - אין אפשרות שחזור לגרסה קודמת, כלי תיקון אתחול לא עובד. USB עם BOOT ובתוכו חלונות 10 להתקנה גם לא מצליח לתקן והכל עובד מאוד מאוד לאט. בCMD בדקתי את הדיסק הקשיח וכתוב HEALTH (בריא). מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להצעות לפתרון ואנסה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם. ברשותי נטבוק asus eee pc 1015p ששירת אותי נאמנה עד עכשיו. לאחרונה קרה שלפתע באמצע עבודה רגילה, מתקבלים על המסך פסים אנכיים (כאילו טלוויזיה עם קליטה משובשת). והמחשב נתקע. לאחר כמה שניות הפסים נעלמים והמחשב נשאר תקוע. ניסיתי לבודד את הבעיה. ביצעתי scandisk ולא ראיתי בעיה כלשהי. לאחר מכן עשיתי בדיקה זכרון של וינדווס (מתרחשת לפני עליית המערכת) ובמהלך הבדיקה קיבלתי הפעם פסים אופקיים והמחשב שוב נתקע, בערך ב 16 אחוז. ניסיתי להריץ את הבדיקה שוב והפעם היא נתקעה ב 17 אחוז עם אותה התופעה. האם נראה לכם שהבדיקה מייצגת ואכן הבעיה בזכרונות? יש לכם רעיון אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי חברים, כותרת מה יכולה להיות הבעיה האם ניתנת לפתרון ללא מעבדה? תודה וגמר חתימה טובה אהוד
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נגמרה לי הסוללה במחשב נייד מחשב נייד DELL N5010 ולאחר שחיברתי אותו לחשמל, הנורה הכחולה שנמצאת על המטען (על המחבר העגול שנמצא בקצה של הכבל) מתחילה להבהב ולידעוך ובשלב מסוים אפילו נכבית לחלוטין. המחשב לא נטען ולא נדלק וגם אם אני מוציא את הסוללה ומנסה לחבר את המחשב ישירות לחשמל ללא סוללה קורה אותו דבר. המחשב כבר ללא אחריות, מישהו יודע מה הפתרון לזה ולמה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחשב נייד DELL INSPIRON15/5000 בן 8 חודשים מידי פעם הודעה "אין אינטרנט" .בתיקון ע"י וינדוס מופיע משהו לא תקין ב-DNS החיבור בין נקודת הגישה,הנתב או מודם שלך לבין האינטרנט נתקל בבעיות קישוריות להוציא את הראוטר מהחשמל. DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET זה קורה רק במחשב הזה ,בשאר המחשבים אין בעיה,הטלויזיות מחוברות לאינטרנט סיבים אופטים גם ואין ניתוקים יש פתרון לתקלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתם המוצא האחרון שלי. שברתי את הראש כבר כמה ימים ואני לא מצליח לזהות את הטלויזיה במחשב דרך כבל HDMI. יש לציין שהכבל תקין, כי בטלויזיה אחרת הוא כן עובד ישירות. הטלויזיה היא LCD טושיביה 42 אינץ' דיי ישנה אבל יש לה 2 חיבורי HDMI. חיברתי את הכבל לטלויזיה ואז למחשב, נכנסתי לרזולוציית מסך, ניסיתי לזהות את הטלויזיה בצורה ידנית והמחשב לא מזהה אותה. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות וכלום לא עבד, אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב DELL 7347 כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עובד מאוד לאט,שאני פותח את מנהל המשימות הדיסק על 100% רק אחרי המון זמן יכול לקחת אפילו שעה וחצי שעתיים שהוא מתאזן ... מה אפשר לעשות?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה ידידה שלי רכשה חמשב נייד HP dv6510ej - ובקצרה, C2D 2 GHZ וזכרון של 1 GB. המחשב בא עם ויסטה, ללא דרייברים (דיסקים). המחשב עבד לה ממש לאט, אז הגדלנו את הזכרון בחצי גיגה, ועכשיו יש 1.5 GB זכרון. הביעה היא שהמחשב עדיין זוחל. באמת, יחסית למחשב חדש, ועוד עם מפרט כזה - המערכת לא זזה יחסית - חלונות לוקח לפחות כמה שניות לעלות וכל התסמינים הללו. בtask manager רוב הזמן אחוז השימוש במעבד הוא ב100, וכשלא הוא דיי גבוה - מעל 60 לפחות. ביטלתי תהליך גרפיקה DWM של הויסטה (desktop manager) והביצועים קצת עלו והניצול קצת ירד. ביטלתי גם כמה תהליכים מstartup, ואין לה תכונות ריגול או מזיקים מכל סוג שהוא. אבל עדיין - אין חלקות בשימוש, המחשב מתנהג כאילו הוא בן 9 במהירות התגובה שלו, וז…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
למחשב הנייד יש חיבור HDMI. חיברתי אליו את המסך של המחשב הרגיל שלי, המסך קולט שיש לו חיבור אבל לא מציג שום דבר (מסך שחור, כפתור הדלקה מהבהב) ניסיתי גם לחבר לטלויזיה ולא עבד, ניסיתי מספר כבלים ועדיין לא עבד. באפשרות "רזולוציית מסך" הוא בכלל לא מזהה שמחובר אליו עוד מסך, לחצתי אתר ועדיין לא מצא. מה אפשר עוד לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחשב נייד HP ZBook 17 G4 משנת 2018 עם אחריות בתוקף הבעיות התחילו עם מסך שחור כשמחברים תחנת עגינה התקשרנו ל HP וקיבלנו מספר קריאה: , הם דיברו בטלפון וביקשו להתקין מחדש את המחשב, ביקשו לעדכן כל מיני דרייברים, שום דבר לא עזר, הם סגרו את מספר הקריאה. התקשרנו שוב ופתחנו מספר קריאה חדש: , הגיע טכנאי אחרי שבועיים עם לוח אם תקול, הטכנאי גילה שהלוח אם החדש תקול רק אחרי שכבר הכניס אותו למחשב הנייד וחיבר הכל, הוא גילה שחסר חיבור למקלדת התקשרו שוב לתמיכה של HP וקיבלנו מספר קריאה חדש חיכינו עוד שבועיים עד שהגיע לוח חדש, טכנאי הגיע להחליף את הלוח ואחרי זה גילינו שהמחשב נכבה אחרי 10 או 20 דקות של פעולה, גם צילמתי והעליתי ליוטיוב את הבעיה…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב HP G60 243CL נייד הכל תקין רק המסך חשוך לגמרי כאילו הורידו את הבהירות עד הסוף והבעיה היא לא בהגדרות לאחר מאמצים רבים המחשב פורק לגורמים הוצאתי כרטיס שהוא יושב מתחת למסך ממש מן כרטיס ארוך וצר בצורה של מקל ארטיק INVERTER BOARD כך קוראים לזה הבנתי שזה ממיר זרם או משהו כזה יש למישהו מושג איפה אני משיג את החלק הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לכל המקצוענים! יש לי מחשב נייד HP 4730S כ-3 שנים ועם השנים הוא מרעיש יותר ויותר. אני יודע שHP בונים מחשבים מסובכים מאוד לפירוק, והייתי רוצה איכשהו לנקות את המאוורר של המעבד והכרטיס מסך. לא איכפת לי גם לשלם לאיזה מעבדה אמינה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ניייד ASUS N56V Intel Core i7 (3rd Gen) 3630QM / 2.4 GHz 8gb ram 1600MHz HD 750Gb 7200 NVIDIA GeForce GT 650M - 2 GB DDR3 SDRAM os win10 עכשיו אולי יש מצב שהזדקנתי, אבל אני לא מוצא הגיון שפעם המשחקים עבדו לי על ULTRA והיום אפילו לא על איכות בינונית. במינימום אני מעדיף כבר לא להתקרב למחשב כי אני רק מתעצבן חיפשתי בהמון פורומים תשובה אבל לא מצאתי למה.. (המשחקים מוגדרים על כרטיס מסך של NVIDIA) (הבטרייה לצערי מתה אחרי כמה דקות, אבל הוא מחובר לחשמל באופן קבוע) תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב לפני שנה זה המפרט של המחשב, מחשב חזק שמתאים לגיימרים. הבעיה איתו שלמרות המפרט החזק שלו המחשב עולה לאט כשמדליקים אותו, עובד לאט בפעולות הכי פשוטות כמו פתיחת תמונה או תיקייה. הייתה לי אחריות שכבר פגה וכששלחתי אותו לתיקון החליפו לי את הדיסק. הבעיה עדין נמשכת אני אצרף תמונה להמחשה. הדיסק כמעט תמיד על 100% כשאני מצבע פעולות פשוטות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בזמן עבודה המחשב פשוט כבה ומסרב להידלק בדקתי שהכבל חשמל בסדר ושהשקע תקין בנוסף אין אפילו נורת חשמל בלפטופ שהבטרייה נטענת כאילו אין לו מתח בכלל (ששניה לפני שהוא כבה הייתה לו בטריה מלאה) מישהו נתקל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד סוני VIO, הבעייה כזאת המסך לא תקין אבל עבד עם יציאת VGA hdmi, נמחקו לי קבצים בהרשאת המנהל ובעקבות כך לא יכלתי להתקין כלום במחשב ,וכל דבר דרש את ההרשאת מנהל ,לאחר אינספור ניסיונת לתקן את המצב ללא הצלחה כולל ניסיון פירמוט שלא צלח(לא הצלחתי להגיע לביוס) , פירקתי את האר הדיסק של המחשב הנייד חיברתי אותו למחשב אחר, פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס 7 העברתי את האר דיסק חזרה למחשב הנייד ,ואני לא מצליח לקבל תמונה דרך VGA HDMI יש משהו שאני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-