תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שאלום, משתמש חדש אבל קורא ותיק פה קיצור, יש לי מסך Acer X233H והוא מעולה ומתאים לצרכים שלי ומציג ביצועים מעולים, אבל שאני מנסה לחבר ממיר HD של יס עם כבל HD ומתאם HD לDVI המסך מציג הודעה "Input Not Supported". ניסיתי לשנות רזולוציה בממיר וכלום לא עוזר.. חובה כרטיס טלוויזיה כדי לחבר טלוויזיה למסך? כי אני לא רוצה לחבר את הממיר למחשב, אלא למסך, וחוצמזה שאין לי חיבורים נותרים בלוח אם (SLI של GTX560 TI) אז אין לי איך לחבר כרטיס טלוויזיה. תודה לעוזרים!! שכחתי לציין שיש לי גם DVD מקליט אם זה עוזר..
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחים בבקשה תעזור לי אתמול אמא שלי הביאה את המחשב מהמשרד שלה סלרון 663 ... לקחתי ממנו הארד דיסק WD40 G ושמתי לה 5 ג'יגה של קוונטום התקנתי אצלה את כל הדברים (התוכנות) אבל הבעיה הגדולה היא המודם... המחשב בא אם מודם (מיחוד לפי מה שנראה לי) שמתחבר ללוח אם 16 פינים (לוח של Asus נדמה לי) השארתי את המודם הזה .. אבל לא מצאתי לו דרייבר .. וכל מודם תיקני (56) שהגדרתי לו .. זה לא הלך :'( אז לקחתי את המודם מהמחשב שלי מודם התקנתי את הדרייברים ... והמחשב מזהה אותו אבל שאני בא להתחבר המחשב נתקע , או אומר שהמודם לא מגיב אחים שלי הלך עלי אם יש אם זה בעיה ! זה מקום הפרנסה של אמא שלי ואני צריך שזה יעבוד עד הערב מה אני עושה ? אני לחוץ רצח !!! ואמא שלי עוד יותר .......
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?
-
שלום לכולם המחשב שלי פתאום לדפוק לי BSOD :'( :'( הוא רושם לי NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS (STOP***:0X00000035(0X81207008,0X00000000,0X00000000,0X0000000 הצילו מה יכולה להיות הבעיה ? עם זה יעזור הותקן למחשב דיסק קשיח חדש של 80 גיגה WD 2 מגה באפר המחשב הזה זה פנטיום 3 1000
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכם, שלשום עשיתי פירמוט ולמרות התקנת כל הדרייברים הנדרשים, אין לי קול בשירים במחשב ובמשחקים. יש להדגיש שבסרטים במחשב אין כל בעיה וגם באתר - YOUTUBE אני מצליח לשמוע שירים. יש לי את התוכנה - Driver Booster והתוכנה מראה לי שכל ההתקנים מעודכנים. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אודה לעזרתכם היה לי כרטיס מסך ATI 4800HD שהחל לאחרונה לזייף קשות והחלטתי להחליף / לשדרג לכרטיס מסך חדש. רכשתי NVIDIA GTS450 . מייד עם התקנת הכרטיס החדש הופיע לי המסך הכחול הידוע לשמצה עם הודעה על (NV4_DISP ERROR) ולאחר מכן המחשב פשוט גימגם בטרוף כלומר ניתקע כל מספר דקות מועט (כשהפעלתי פיירפוקס). אם "העזתי" להפעיל משחק כמו CIV5 אז הוופיעו ארטיפקטים / כל מיני ריבועים הזויים על המסך והמשחק התרסק... התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA לאחר שהסרתי את הקודם עם DRIVESWEEPER, קראתי בפורומים על בעיית ה NV_DISP, אבל המחשב ג'יעג'ע ברמות. לקחתי אותו היום בבוקר לחנות י חשבתי שהכרטיס תקול, אך הוא עבד יפה מאוד בחנות על מחשב אחר. חזרתי הביתה ואחרי 2 דקות הוא כיבה לי את המחשב שוב ושוב…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב ווינדוס 10 עם דפדפן כרום. בימים אחרונים כל פעם שאני פותח דף הבית (ynet) קופץ אתר אחר בשם Mikeprog.com ונפתח לפני ווינט. עשיתי סריקת וירוסים ואין שום וירוס למחשב, ונכנסתי בהגדרות כרום כדי לחסום האתר הטורדני ולא הצליח לי. חוץ מזה המחשב עובד מצויין. מבקש עזרה איך להעלים האתר הלא מוזמן. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני באמצע משחק בGTA על הגדרות בינויות. והמעלות של המעבד 40-50 (לא עובר את ה50 במאמץ של כמה שעות), המעלות של הכרטיס מסך בין 45-48. רק בGTA ובקרייסיס המחשב נפל ככה ואז פתאום המחשב קורס ויש BSOD ! היה לי פעמיים ורשם את הקבצים: nvlddmkm.sys ntoskrnl.exe אפשר סיבה לפחות או דרך לסדר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום הורדתי את ה-DRIVERS הבאים מאתר החברה של GIGABYTE אבל משום מה אני לא יכול לעשות להם INSTALL תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האתר Reddit.com מופיע לי ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/98c23b01.png כשהוא אמור להופיע ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/532dc2af.png ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי לראש: למחוק את כל הקוקיז, לבטל את החוסמי פרסומות, לנסות לגלוש מפיירפוקס + IE, לכבות ולהדליק את הראווטר ואת המחשב ובטח עוד כמה דברים. עכשיו הקטע שאני רואה ב"עותק שמור" בגוגל את האתר, וזה מציג אותו כמו שצריך, ורשום שזה נכון ל-4 לדצמבר שזה היום. אז הבעיה אצלי. הבעיה התחילה לי לפני כמה ימים דרך אגב. לא זוכר אם התקנתי משהו מיוחד באותו יום או משהו.. ולפי מה שהבנתי אצל עוד מישהו ממש מקודם, יש מצב שזה בעיה למי שמחובר לספקית בזק 014 http://www.reddit.com/ תודה לעוזרים :<…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בימים האחרונים ??? הרבה פעמים כשאני משאיר אותו פתוח והולך לכמה שעות, אז כשאני חוזר אני רואה שהוא מכובה, כאשר נורת ה Power מהבהבת ואין לי אפשרות להדליק מחדש את המחשב. האפשרות היחידה היא להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב ורק אז להדליק את המחשב וזה דבר שחוזר על עצמו כל הזמן! באמצע פעולה שלי במחשב וזה לא משנה מה הוא נפסק! מישהו יודע מה עלי לעשות, ומה בכלל מקור הבעיה?!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה. בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע. הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה. רק HARD RESET עוזר. שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס. הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיי…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מסך Colortac, הוא לא מוכר בעלייה של המחשב(במסך השחור,לא בבחירת משתמשים) הוא מהבהב וגם במשחק קאונטר סטריק מה אפשר לעשות ? מהבהב הכוונה הבהובים שחורים כאלה שרואים חצי מסך לשנייה ואז לא רואים ואז שוב רואים לשנייה ואי אפשר לעשות כלום מה עושים ? תודה מראש *נ.ב בדקתי במסך אחר והכל עובד כראוי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך R9200 128MB AGP. התקנתי אותו מחדש היום על XP, המחשב עולה בלי שום בעיות, אבל התצוגה נראית על הפנים. נכנסתי למאפייני תצוגה, והכרטיס לא מופיע שם! נכנסתי גם למנהל ההתקנים, ושם הוא גם כן לא מופיע. לעומת זאת התוכנה EVEREST כן זיהתה אותו! התקנתי דרייברים של אומגה, ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? אני משער שהכרטיס לא פגום, כי אז לא היה עולה המחשב (אין לי כרטיס מסך אחר על הלוח אם). עריכה: שמתי לב שב-EVEREST כתוב שה-AGP במצב לא פעיל! משער שזה הגורם לבעיה. סנתיים מנסה למצוא איך מפעילים בחזרה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
[1] שלום אז ככה.. יש לי לוח של INTEL והורדתי איזה עדכון ללוח, התקנתי זה עשה ריסט והביוס נראה לי קצת נדפק כי הוא מצפצף ולא עולה . הוצאתי זכרון אחד מהחריץ ואז זה המשיך לעבוד נורמלי.. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם האם צריך לאפס תלוח וזהו פשוט?? [2] יש לי AGP בלוח ורכשתי כרטיס מסך AGPX8 השאלה האם אפשר איך שהו לשנות את זה להגדרה של AGPX8 בביוס????
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ביותר. הכל התחיל מזה שהוא נכבה לגמרי כמה פעמים. מה שיותר מוזר שהיו כמה פעמים שניסיתי להדליק אותו וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום ואז רק כעבור איזה 10 שניות הוא נזכר להידלק כאילו יש לו איזה השהייה לא מובנת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מתי שהמחשב שלי עולה מופיעה לי boot from cd ואחרי זה הוא אומר שאין דיסק מערכת אז הוא לא ממשיך וככה כול הזמן ניתקה באותה נקודה. אם אני מכניס דיסק של XP אז זה ממשיך ואני יכול להיכנס לWINDOWS מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-