תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, ברשותי מחשב LENOVO 510S. ומותקן עליו כרגע כרטיס רשת INTEL AC-3165. כמו כן יש לי ראוטר של פרטנר שאמור לתת לי מהירות גלישה של 200 M בפועל כשאני בקרבת הראוטר בסלון אכן מקבל מהירות של כ 180M אבל בחדר של הילד שנמצא במרחק של כ 6 מטר מהראוטר בקושי מקבל 20 M הציעו לי לקנות מגדיל טווח של EDIMAX AC750WIFI אבל מסתבר שהוא רק מגדיל טווח ולא מגדיל מהירות גלישה וההצעה השנייה הייתה לקנות כרטיס רשת חיצוני שיתמוך במהירות 200M שהראוטר מספק. לפני שאקנה ואבזבז עוד כסף אשמח לוודא שאכן זה הפיתרון הנכון ואם כן מה כרטיס הרשת המומלץ שיוכל לעקוף קיר שמפריד בין הראוטר בסלון לחדר של הילד ויספק לו מהירות גלישה הקרובה ל 200M כדי שישחק בפורטנייט אצלו בחדר ויעזוב אותי ב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הוא רושם "system helted " לפני ש-windows עולה ונתקע.רק אחרי שאני מכבה אותו לחצי שעה הוא עובד רגיל windows xp zone alarm firewall נראה לי שזה איך שהוא קשור לfirewall אז רשמתי לכם
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נכבה הרבה פעמים פתאום. בדרך כלל בזמן צפייה בסרטונים באינטרנט. לפעמים גם יש ריח של שריפה מתוכו. מדדי חום: יש לי את המחשב 4 שנים בערך. אשמח לכל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. יום שישי שעבר, בלילה הייתה הפסקת חשמל. בבוקר כשבאתי להדליק את המחשב, הוא נדלק לשנייה עם צפצוף חורק קטן, אך המאווררים של הספק עבדו (נראה שהספק עובד). פתחתי את המחשב ובדקתי את המאווררים וגיליתי שהמאוורר הקדמי של המסך תקוע. היום קניתי מאוורר חדש בתקווה שזו הבעיה. התקנתי אותו במחשב, אך גיליתי שהמחשב עדיין לא פעל. כאשר אני מדליק את המחשב, נראה כי הכל עובד לרגע (כל המאווררים וכו'), אך באותו רגע הכל מפסיק לעבוד. מה שמוזר הוא שהמאווררים של הספק ממשיכים להסתובב ונראה שהספק עובד. אני חושש שמשהו נדפק בספק, אך איני יודע בוודאות מניין הבעיה נובעת. מה אני יכול לעשות? תודה. ד"א, הספק הוא Enermax Noisetaker.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה הופיע מיד אחרי התקנת הוינדוס... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, מצאתי באחת התיקיות במחשב תיקיה בשם video cach. סרטונים של כמה שניות בודדות, נראה כאילו חלקם מאתר shein וכדו. לא זכור לי שאי פעם צפיתי בדברים האלו. איך יכול להיות שזה הגיע לתיקייה אצלי במחשב? ומה זה בכלל? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
- 2 followers
-
-
נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשה לוח Gigabyte 7VTXH+ , הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסט אחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאה Main bios checksum error... אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול, לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה "Main bios checksum failed Press F2 to enter dual bios utility,. Press esc to quit" F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה.. Es…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום על מחשבי מותקן XP על כונן 320GB, שמחולק ל-2 מחיצות, מחיצה אחת לווינדוס ומחיצה אחת בשבילי. בנוסף, מותקן עוד כונן קשיח 40GB כמחיצה אחת. הכונן נעלם מ-My Computer, ואף מ-Device Manager. מבדיקה שעשיתי בביוס (ואני לא כזה מומחה גדול) המחשב כן מזהה את הכונן, אולם ה-XP לא. צירפתי תמונת מסך של Disk Management, מקווה שזה יעזור. אני צריך את הכונן הזה בדחיפות, יש לי עליו ממש הרבה מידע חשוב... אשמח לעזרה. http://img167.imageshack.us/img167/5464/74943498nv5.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד כבר 5 שנים. פועל ופעל ללא רבב כל השנים מלבד בעיה שולית. טעינת אקרוניס מ CD נתקעת פעם ב 3 נסיונות. לקראת גמר האחריות דל החליפו את הכונן ונראה שזה תוקן. אבל זה לא תוקן. לא נורא אפשר לחיות עם הבאג הזה. לפני כשנה עברתי לאקרוניס מ USB והתופעה המשיכה גם איתו. התכתבות עם אקרוניס לא הניבה שום פיתרון. לפני כחודש בגלל עזרה למישהו הרצתי בדיקת זכרון (המובנית בחלונות) ונמצא סטיק עם שגיאות של קיגסטון. הוא הוחלף לי במסגרת האחריות מייד בלי שום טענות (נרכש ב E-MEMORY וראה זה פלא - אין יותר שום בעיה באתחול של אקרוניס. המסקנה שלי - בדיקת זכרון שווה את ההשקעה. גם במחשב שעובד בלי שום בעיות ואין שום חשד בזכרון שלא לדבר על מחשב עם תקל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי DISC קשיח IDE ועליו מותקן לינוקס. לפני שה BIOS עולה הוא לא מזוהה בשום אופן. בתוך ה BIOS אני רואה אותו ללא בעיות. אני גם מצליח להעלות בו את הלינוקס. אבל כאשר אני בא להתקין XP או VISTA אני הם לא מזהים אותו לחלוטין. הרשימה בהתקנה ריקה. ניסיתי עם הג'אמפרים הכל וזה לא זז. מדבר ב לוח P4GD1 יש לציין שהתקנתי על ה HD הזה הרבה פעמים בעבר WIN ו לינוקס. אגב, אני סבור שזו לא בעייה בלוח כיוון שחבר שלי בא אליי עם HD שלו וזה עבד בצורה מושלמת. יש לכם רעיון מה לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב, הוא לא מעלה לי את המקלדת בקטע של הכניסה לביוס, ומעלה אותו רק לאחר מכן, כשהווינדוס עולה.. ולכן אני לא יכול להיכנס לווינדוס.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 2900XT ומאתמול אני לא יכול להריץ משחקים וכל דבר שקשור ב 3D ....אחרי שאני מריץ משחק אחרי דקה אני מקבל מסך שחור ואני עושה RESET ...הטמפרטורה של הכרטיס היא נורמלית 65 והכל בסדר... לא עבר שום OC המחשב עצמו גם בלי OC המעבד הוא Q6600 ...מה את חושבים שהבעיה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ועובד כמו שצריך, אין שום בעיות. אבל מה שמוזר שהמחשב לא משמיע ציפצוף אחד אפילו בהדלקה. בד"כ אני יודע שמחשבים משמיעים ציפצוף תקין כשמדליקים אותם..אבל אצלי זה בכלל לא מצפצף, ויש ספיקר שמחובר ללוח אם..אז אני לא מבין למה. האם זה אומר שהלוח אם תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה שוב אני אני צריך עזרה להפעלת הקול במחשב אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב ואני לא חזק במחשבים מישהו יכול לעזור לי באיזה קישור או driver kvpgk, veuk זה כניסה רגילה שעל הלוח אם של אינטל i915g
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-