תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום רב למומחים, יש לי בעיה שמציקה לי מס' חודשים. אני עובד ב- RDP מהמשרד על המחשב הביתי שלי, יש לי חיבור 500 של הוט (גם בבית וגם במשרד) בחודשים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה, לאחר כמה שעות עבודה (כמות השעות משתנה) מהירות ההורדה של המחשב הביתי יורדת מ- 400 - 500 ל - 50-100. לאחר אתחול חיבור הרשת המהירות חוזרת למהירות הגבוהה עד הפעם הבאה. החלפתי כרטיס רשת, במשך כמה שבועות תקין, ושוב ירידה עד האיפוס ולאחר מכן שוב מהירות גבוהה. יש למישהו רעיון איך לתפעל תקלה כזו ? תודה מראש לקוראים ולעונים חיים
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
זה בפנטיום 3 שלי, שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים (זה אומר שהלוח בסדר או מה?) אבל יש מן 2 צפצופים ועוד אחד קצר. בדקתי זכרונות וכרטיס מסך ובחנות ניסו גם ספק וזה לא עזר איך אני יודע אם זה הלוח או המעבד?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב נייד, אך כנראה תוכנת ה bluetooth במחשב לא מוגדרת טוב ולא מצליחה להגדיר טוב את ההתקן. ניסיתי להעביר דרך שתי פלאפונים שונים ולא עזר. אם זה עוזר המחשב של טושיבה. תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום וברכה, זה המחשב שלי: Intel core2 Due CPU E8400 @ 3.00 GHz 4.0 GB RAM AMD radeon hd 6570 Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 המחשב לא היה בשימוש כבר הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי להשתמש בו, יש לי בעיה שמתי שאני מפעיל אפילו סרט באינטרנט, אחרי דקה כשאני לא נוגע בעכבר הfPS מתחיל ליפול (ואז זה גורם לתקיעות), לאחר מכן אם אני מזיז קצת את העכבר הוא ישר חוזר לfps הרגיל אותו דבר קורה לי במשחקים (FIFA 14, 2K14 NBA) בהתחלה זה על 60 FPS ואז זה נופל ל16 FPS. אני רק מדגיש שברגע שאני מזיז את העכבר הfps עולה בחזרה. לגבי שימוש בתוכנות, התקנתי את התוכנה Cacheman, וניסיתי לשנות איתה ולא הצלחתי, בנוסף ניסיתי גם עם התוכנה של הכרטיס מסך: AMD Catalyst Control Center וגם לא שיפר. אשמח אם תגיד…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה ביו טיוב לפני הבעיה הכל עבד מצויין (זה התחיל לפני חמישה ימים) רוב הפעמים שאני מנסה לראות סרטון ביו טיוב, מופיע מסך שחור עם כיתובית: אירעה שגיאה,נסה שוב מאוחר יותר,מזהה הפעלה (כל פעם עם מספרים ואותיות אחרות) אחרי כ 20 או 25 שניות הסרטון מתחיל לפעול לבד (בלי התערבות שלי) יש לי מיני מחשב שולחני עם ווינדוס 10 פרו (16GB-520GB SSD) מעבד אינטל I7 סדרת 8750 דפדפן כרום ניסיתי לנתק מודם/ראוטר,וגם כיבוי והדלקה של המחשב ולא עזר דפדפן כרום מעודכן לפי גרסה אחרוה באופן כללי המחשב פועל מצויין,חוץ מבעיית יו טיוב אשמח מאוד לקבל עזרה תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
סיטואציה די מוזרה, כאשר אני די חושש שזה נובע מהספק ככל הנראה: החלפתי לוח במחשב שלי לפני כמה שבועות, לוח מתקדם יותר.. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מעבד ששדרגתי, פרמטתי את המחשב והכל טוב ויפה.. הכל היה מהיר ומתפקד נהדר. בימים האחרונים התחלתי לשמוע ברעשי תקתוק כאלה מהספק כוח, ספק הכוח שלי הוא של Seasonic והבנתי ששם זה די נפוץ.. הקטע שיש לי את הספק הזה אולי 6 שנים כבר עובד ולא עשה שום בעיה.. ולאחרונה התחילו להיות רעשים.. רב הזמן לא שומעים אותם אבל לפעמים כן.. זה נשמע כאילו כבל נתקע בכרטיס המסך.. בהתחלה חשבתי זה המצב אבל לא.. קורה לא מעט לאחרונה שהמחשב פשוט קופא.. קרה פעם אחת שהעכבר לא זז והייתי חייב לרסט.. בדפד…
-
- 33 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
בכל המשחקים אני מקבל צללים מפוקסלים.אם זה COD,METRO,GTA,DEAD RISING 2,MAFIA 2 וDEAD SPACE 2. החלפתי שלוש(!!!!) כרטיסי מסך ועדיין יש תבעיה. הסרתי והתקנתי עם DRIVER SWEEPER ,REVO UNINSTALLER CCLEANER תדרייברים יותר משלוש פעמים וניסיתי חמש גרסאות!!! של דרייברים ישנים או בטא. DIRECTX תדבר הזה הסרתי עם DHU יותר מעשרים פעם והתקנתי מחדש עם גרסאות שונות ומגוונות ועדיין Same Shit תמונות: cod 6 DR2 POP http://img268.imageshack.us/img268/1050/princeofpersia201001200.jpg dmc4 http://img225.imageshack.us/img225/3976/dmcs4vg0.jpg AC2 http://imageshack.us/f/293/clipboard01lx9.jpg/ מישהו מוכן לעזור לי בבקשה למה אני על סף יאוש!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו. אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב.. לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר.. הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא. נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב. הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מידי פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעת ארור במהלך טעינת WINXP PRO לאחר ריסטרט הווינדוס עולה כרגיל והכל עובד טוב ויפה. מה לעשות? איך אני מאתר את הבעיה? עריכה : מצאתי באתר של מייקרוסופט על הבעיה (נראה לי..) http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_czgw.asp לא ממש הבנתי מה הבעיה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא קופץ החלון הזה שמשהו חדש חובר ואם רוצים להתקין אותו... אני מחבר ת'מדפסת ולא קורה כלום איזה פתרונות יכולים להיות?? אגב הלוח מסוג ABIT NF-7
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי פרישה מוורזון וקצת חשק למשחקי ציל קניתי GTA V והמשחק פשוט לא רץ חלק בוא אגיד לכם שהמחשב שלי זה מפלצת 3070 I5 10600 8 כפול 2 ראם בקיצור מחשב של 8 אלף אין חיה כזאת שהמשחק רץ לי מזעזע כל כך למישהו יש פיתרון ? המחשב באיכות 2K והכל על normal
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה windows 8.1 אתמול הייתה לי בעיה להעלות את המחשב, לאחר שהכנסתי את הסיסמה המחשב היה נתקע על חלון הWELCOME ולא מעלה את המחשב ניסיתי לעשות שחזור מלפני יומיים וזה הסתדר. עכשיו יש לי בעיה אחרת, אני לא יכול להעלות אפליקציות ואפילו אין לי אפשרות להיכנס ל"הגדרות מחשב" זה פשוט זורק אותי החוצה לשולחן העבודה..דבר נוסף כשהמחשב לא עלה הופיעה הודעה של תיקון לכונן הבא שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע (הוספתי קובץ מצורף)תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים בודדים ב-TMS וכרגע המצב בעייתי מאוד. המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/pz4xm3j9/1 מקבל BLUE-SCREENS ללא הפסקה וקורס, נדלק מעצמו לפעמים לאחר כיבוי. היה שלב בו לא נפתחו כלל תוכנות כגון SKYPE, STEAM ודומים. גם לאחר מחיקה והתקנה מחדש - התוכנות קרסו מיד עם הנסיון להפעיל אותם, שום דבר לא עזר חוץ מפרמוט. מצורפים כמה שגיאות שצילמתי, אולי יעזרו לכם להבין במה מדובר פה. תודה. [ATTACH=CONFIG]5688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5691[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5689[/ATTACH]
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי פורום HWzone יש לי בעיית עם מסך המחשב או כרטיס המסך בקיצור אני לא יודע. בכל מיקרה, אני משתמש במחשב זמן מסוים ולפתע המסך נהפך לשחור (לציין שנורית של המסך לא ניכבית) למספר שניות ואז הוא חוזר להיות רגיל. זה לא בתדירות קבועה זה אקראי לחלוטין. זה מאוד מרגיז כל הקטע הזה... כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GS מסך: Proview 19'' Wide. יש מצב לעזרה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מפרט: מעבד:Q6600 לוח אם:Gigabyte EP45-UD3P זיכרון:Corair DOMINATOR 5-5-5-15 XMS2-8500C5D 1066MHz 2.1V ver1.1 כרטיס מסך:HD Radeon 6850 הארד דיסק:WD Blue caviar 1TB והכי חשוב ספק כוח:SeaSonic 620W S12II-620 Retail עכשיו נעבור לבעיה שלי, אז ככה קודם כל יש לי שני סטיקים של RAM DDR2 כל אחד מהם 2GB ביחד 4GB RAM. סטיק A סטיק B ומצד שמאל של הלוח לצד ימין יש לנו סלוט A סלוט B סלוט A* סלוט B* הזיכרון אמור לשבת על סלוט B ועל סלוט B* הסטיק A שלי יכול לשבת על סלוט A וB אבל כאשר אני שם אותו בסלוטים עם ה* נוצר מצב שהמחשב נדלק אבל הוא לא מגיע למסך של הלוח האם הוא פשוט נדלק ואז מתכבה אחרי 10 שניות~ לפעמיים הוא פשוט נשאר דולק עד שאני עושה לו ריסט בעצמי. הסט…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://i62.tinypic.com/fdujbd.png יש במחשב של חבר שלי נקודות במסך. (תמונה למעלה), החלפנו מסך וזה לא עבד. הנקודות זזות ומחליפות לצבעים שנמצאים לידם או לצבע ההפוך כמו בתמונה. שמתי לב שהנקודות מושפעות על ידי מוזיקה וניסינו להחליף כבל HDMI אבל זה לא עבד. איזה טכנאי אמר לו שזה קצר בכרטיס מסך אבל המוזיקה משפיעה על הנקודות אז אני חושב שזה שולל את זה שהבעיה בכרטיס מסך. מישהו יודע ממה זה נובע? זה מפריע גם בטקסטורות במשחקים.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שבוע טוב, הסיפור הוא כזה - לאבא שלי יש מחשב מאולתר כזה, עם חלקים ישנים בלבד, והוא איטי וכל הזמן נתקע, מסכים כחולים, כאילו שיש לו בעיה רצינית אבל אני לא מצליח לזהות אותה. המפרט הוא כזה: AXP 2000 בן 4 שנים 512MB Samsung - שני כרטיסים של 256 בני 4 שנים. Abit NF7 בן שנה וחצי Maxtor 40GB - בן 5 שנים XFX 6600GT 128 - בן שנה מארז וספק 350 ג'נרים בני שנתיים בערך. אלו הדברים החשובים. הטמפ' נעה בין 60-50, במאמץ אי אפשר לבדוק כיוון שהמחשב אפילו לא מצליח להריץ 3dmark2001, עושה ריסט באמצע. המחשב נתקע גם במשחקים וגם בעבודה אקראית באינטרנט. כבר המון זמן שאני עובד עליו, ידוע שהבעיה לא בלוח אם, ולא בכרטיס מסך, כי גם לפני שהחלפתי את שניהם וגם אחרי היו את הבעיות האלה. :s05: …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-