תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. התקנת מחשב חדש שנעשתה לאחרונה. המחשב עובד כראוי. אבל פעמיים כבר קיבלתי קפאון טוטאלי. רק Reset החזיר את המחשב לפעולה. לאחר ה Reset האחרון, ולפני שנטען Windows, המערכת ביצעה בדיקה של מערכת הקבצים [?]. האם יכול להיות שיש קשר לדברים? נראה שהבדיקה תיקנה את מה שהייתה הבעיה. אבל אולי לא? האם אולי יש תוכנה לבדיקת בריאות ותקינות חומרת המערכת? בדיקת הדיסק, כרטיס המסך? כל הדרייברים עדכניים ופעילים כראוי [אני חושב] תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב היו לי 2 כוננים אחד SATA 80 ואחד IDE80 על הIDE היה הווינדוס והSATA (שהיה מקולקל ועכשיו החליפו לי אותו) היה עליו גם ווינדוס (ניסיתי לשמור את כל המידע שלי ע"י שמירה באחד הכוננים ואז להתקין ווינדוס על השני ואז להעביר את המידע שוב) בקיצור הוצאתי את הSATA והוא עכשיו אצל SKYPC ואני אשיג אותו עוד איזה שעתיים בערך... הבעיה היא שהווינדוס לא מוכן לעלות הוא מזהה שיש רק כונן אחד אבל שאני מנסה להפעיל את הווינדוס ממנו המסך כולו שחור ויש סמן מהבהב בתחתית במסך ולא קורה כלום ניסיתי להשתמש ב RECOVERY CONSOLE של הדיסק של ווינדוס ועשיתי FIXBOOT אבל זה עדיין לא הסתדר.. (גם כל הפעולות שקשורות בזיהוי הכוננים לוקחים הרבה יותר מידי זמן ממה שהם אמורים לקחת אבל עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם הכו…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים לאחר המלצות שונות מן האתר קניתי לוח אם של ASUS A8N-E נראה לי שהמאוור הקטן שעל ה CHIPSET מרעיש יותר מידי בצורה מעצבן (מאוור שמגי עם הלוח ) המאוור הקטן מסתובב במהירות של 6500 RPM האם המהירות הגבוהה אמורה להיות ? האם יש דרך לשלוט על מהירות המאוור ולהוריד את הרעש ? האם ניתן להחליף את המאוור המעצבן ? אם כן איך מפרקים אותו ? הלוח חדש האם נראה לכם שאפשר לפנות לחברה כחלק מהאחריות על הלוח ? בנוסף קניתי כרטיס מסך X800GTO שהוא PCI-E של shappire ATI על הכרטיס יש חיבור של ארבע פינים שאני לא יודע למה הם משמשים , יש למישהו מוסג מה השימוש בהם ? חוץ מזה יש לי חיבור מתח ל PCI-E שיוצא מן הספק ואינו מחובר לשום מקום האם יש צורך לחברו לאנשהו ? ואם כבר אני…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש מסוג A8M-E של ASUS. התקנתי את הדרייברים של NFORCE הכי חדשים מהרשת. מאז שהתקנתי אותו התחילו לקרות לי ניתוקים באינטרנט כל פעם שיש עומס... בדרך כלל באמצע הלילה! זנ לא קרה אף פעם לפני. ישבתי עם שירות לקוחות של בזק ואמרו לי להוריד V מהגדרות הכרטיס רשת (V מהגדרה שאומרת להתנתק כאשר אין גלישה) ושינו לי הגדרה ל FULL DUPLEX 10 אבל עדיין יש לי ניתוקים בעומס. יש לכם רעיונות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אנשים, יש לי בעיה מפגרת אני שעה עובד עליה ולא מצליח... ??? בטח זה דבר כל כך דפוק שאני לא יבין איך לא עליתי עליו... בקיצור, הריבוע של הכיבוי בהתחל נעלם לי... אני לא יכול להתנתק... כלום זאת אומרת שאני יכול לעשות רק ריסט דרך הלחצן במארז או כיבוי דרך לחיצה ארוכה בלחצן במארז עזרה בבקשה.. אני מתחרפן פה נהיה לי כאב ראש לא נורמלי חח .... תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם (מקווה שזה הפורם המתאים) יש לי WD 80GB 8 MB BUFFER ויש לי את הבעיה הזאת כל פעם שאני בא להעביר קבצים להארד דיסק הזה הוא נתקע משמיע קולות של עבודה ונכנס ללופ רק שאני מכבה את המחשב אז הוא מפסיק עכשיו דיי ברור שפשוט האזור שאני מנסה לכתוב עליו נדפק השאלה שלי האם יש תוכנה שיכולה לחפש בעיות בהארד דיסק ואז לסמן את המקום שלהם כדי שהכונן ידע לא לנסות לכתוב עליהם כמו שהיה פעם ב Scan Disk של ה כוננים 1.44 דרך אגב עשיתי את Scan Disk של ווינדוס וזה לא עזר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את הפלאפון הזה עם הקבל המתאים שלו עכשיו אין לי דיסק של התוכנה אין לי קבצים שאני יוכל להתקין את החומרה בזמן שחיברתי את ה-usb למחשב....אולי מישהו יכול לעלות לי קישור או כל דבר אחר ששיך לתוכנה או לחומרה של הפלאפון כידי שאני יוכל להעביר את השירים....תודהה לכולםם!!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-