עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roeesnir,

Windows 7 64Bit כרטיס מסך -GTX 550 Ti כשמדליקים את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (ברוך הבא), ונהיה מסך שחור. נכנסתי בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, ואז המחשב עולה ונכנס למערכת ההפעלה. כשמתקינים שוב את הדרייבר (עדכני מהאתר של Nvidia), ועושים ריסטארט, שוב - מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  3. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 6,000 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 6,000 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. תודה רבה לעוזרים!!

4. ומה השם שלהן תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by PhoeniX-FlamE,

האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by nissim_y,

לאחר 3 חדשי עבודה עם העכבר האופטי ( matrix), פתאם הוא מגיב לאט. לפעמים הסמן מטייל לבדו על המסך מבלי שאגע בעכבר. norton antivirus המותקן ב win-xp - לא מראה על וירוס מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  7. קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני לא בטוח האם זה הפורום הנכוןף אז להעביר בבקשה אם צריך. אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני משתמשים שישתמשו במחשב בו זמנית. כלומר, ממש שתי עמדות מחשב (שתי מקלדות, עכברים וכו') אבל רק עם מחשב אחד. האם זה אפשר? אם כן, כיצד? ראו את המפרט שלי כדי לקבוע אם המחשב מספיק חזק לזה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, אני פותח קובץ של 4.5 גיגה ולוקח ל-E6600 שלי יותר מ-15 דקות לפתוח אותו... השאלה שלי היא - האם זה הגיוני ? אם לא , מה יכול להיות לא בסדר ?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by surfface,

לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Gedalya,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by amos700,

יש לי בעיה בcpu הוא עולה לי גבוהה מאוד 70 אחוז 100 אחוז 60 אחוז 50 אחוז ולפםעמים הוא יורד ל20 אחוז 16 אחוז ועולה בחזרה ל60 בערך..

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. Started by yz101,

הרכבתי מחשב לפי המפרט: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL כל פעם אחרי שאני מתקין מערכת הפעלהXP PS2 וכמה דרייברים הוא נתקע כל הזמן, עד שבסופו של דבר הוא לא עולה יותר. יש הודעות של "כתיבה מושהית נכשלה". עדכנתי את הBIOS לגרסה 12 (האחרונה). מה עוד יכול לגרום לזה? איך אפשר לבדוק שהרכיבים תקינים?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by ronald,

שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by rez,

תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by CobraBoy,

שלום לכולם יש לי בעיה כשה אני משחק במשחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אחרי כמה דקות של משחק הוא נתקע לי ומראה לי את המסך הזה ואני לא יוכל לעשות שום דבר אני חייב לעשות RESAT למחשב מפרט המחשב שלי הוא AMD X2 3800+ זיכרון 1G DDR2 667 וכרטיס מסך GEFORCE 7600GT מערכת הפעלה XP PRO SP2 הנה תמונה :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gilp123,

שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by eden100990,

היי. יש לי בעיה עם הכונן הקשיח. אני מדליקה את המחשב והוא נתקע על התמונה של הלוח אם.. הכל התחיל כשבטעות שינמכתי מחלונות 7 לXP וחשבתי שזה פורמט רגיל.. ומאז המחשב לא עלה לי. אז אני צריכה לפרמט אותו עם התוכנה mhdd32ver4.6 [שינמוך מויסטה לXP, קראתי איפהשהו אז הורדתי וצרבתי] אבל הוא לא מתקדם מהמסך התקוע! הגדרתי בביוס שהוא יקרא את הCD לפני הכונן הקשיח.. אבל הוא לא מתקדם. הדיסק הוא SATA2 ואני חושבת שחיברתי הכל בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? אגב! כשהכונן הנ"ל מחובר, אני לא יכולה להיכנס לביוס, הוא כותב כתה פרטים על מסך שחור ולא עובר לביוס אוטומאטית כמו שבד"כ קורה. כשאני מחברת כונן קשיח אחר הוא כן עובר. עריכה: הכוננים האחרים שניסיתי הם IDE ולא SATA2.

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by Qtec,

יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Liraninho,

לפני יומיים קניתי מסך 19 אינטש LCD מחברה שאני אישית לא מכיר. VIEWPOINT. רוב הנתונים הספיקו לי, אך שמתי לב אתמול, כי ברגע שאני קורא מסמך או כל עמוד בעל מלל רב יש לי מריחה או טשטוש במקום אחד ספציפי לאורך כל המסך. האם אלה הפיקסלים המתים? האם עלי להחזירו לתיקון? מסך חדש וכבר מפריע בעין.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by soldier,

איך יכול לקרות דבר כזב הזוי שכל פעם שאני נכנס לHWZONE בעמוד הראשי המחשב קופואה ואז צריך לעשות רסתרת ידני נישיתי מליון אתרים כל מיני רק HWZONE ניתקה ובIA עושה רסתרת

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by L1ron,

http://img706.imageshack.us/i/53673210.png/ והורדתי גרסה חדשה. מחשב נקנה אתמול.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קניתי דיסק 80 ג'יגה של wd, וכתוב לי שיש רק 74.5. אני יודע שצריך להיות קצת פחות אבל 5 וחצי ג'יגה נראה קצת יותר מידי, זה צריך להיות ככה? שאני בוחר את כל הקבצים שבו (כולל מוסתרים וקבצי מערכת) זה מראה שתפוס 59.3 ג'יגה, אבל במאפיינים של הדיסק כתוב שתפוס 63.5 ג'יגה, איך מתקנים את זה? יש לי גם קצת זיכרון פנוי (מ256), למטמון מערכת זה לוקח 80-115 מגה למה זה בדיוק? טנקס

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by yigal_26,

יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.