תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יעזור לי עם בעיה שיש לי במחשב בבית. מחשב יחסית ישן, לא היה בשימוש כמה חודשים ואז כשבאתי להדליק אותו הוא נדלק, אבל המסך לא הראה כלום וכאילו נכנס למצב שינה. כמה דברים שעשיתי וכמה עובדות שאולי יעזור להבין את המצב: 1. השתמשתי בשני מסכים, בשניהם אותה תוצאה - כלומר הבעיה לא במסך. 2. החלפתי כבלים ואותה תוצאה - לא בעיה בכבל. 3. חיברתי את המסך גם דרך החיבורים של הלוח אם וגם דרך החיבור של הכרטיס מסך, אותו מצב עם שניהם. 4. המסך כן "מרגיש" שמשהו מחובר אליו כי הוא לא כותב שאין אות מהמחשב או משהו. 5. הכרטיס מסך זה גם לא המקור לבעיה כי גם החלפתי כרטיסי מסך. 6. יש נורה קטנה ירוקה בלוח אם שדולקת מה השאומר שהלוח אם מקבל חשמל. המפרט של המחשב: מעבד: intel cor…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לפעמים המחשב לא נדלק כלל ולפעמים המחשב מתחיל להידלק לשניה, ומיד נכבה. רציתי להוסיף עוד שתי עובדות 1.יש נורה צהובה על לוח האם שדולקת כל הזמן, ומתכבה כאשר אני מנתק מהחשמל את הספק. 2. כאשר המחשב נדלק לשניה המאוורים של הלוח אם ושל המעבד מתחלים טיפה להסתובב, אבל המאוורר של הספק לא מתחיל. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
תיאור המצב: פתחתי את המארז, ניקיתי אבק עם שואב, הסרתי זיכרונות ומעבד וניקיתי (שאבתי) הכל. לאחר חיבור מחדש, המחשב נדלק, המאווררים ההארדיסק הכל, אבל המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב (אור כתוב סטנד ביי במסך). אין ציפצופים או משהו כזה, ויש קולות רגילים מההארד דיסק.. פתרונות שכבר ניסיתי ולא עבדו: - ניתוק כבלים וחיבור מחדש - ניתוק מסך וחיבור מחדש - איפוס BIOS (הוצאת בטריה) - חיבור מחדש של זיכרונות - השארת סטיק זיכרון אחד בלבד - חיבור מחדש של כרטיס מסך אין צורך לציין שהכל פעל לפני הניקוי, ושדברים טריוויאלים כמו "המחשב מחובר לחשמל" מן הסתם נבדקו.. תודה מראש על העזרה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה. מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה הזזתי את המחשב והוא נכבה לאחר מכן ניסיתי להדליק אותו הוא נדלק ל2 שניות ומתכבה I5 4460 Gigabyte h77 Geforce 660GTX 4GB x 4 1000GB + 120GB SSD ביצעתי ניקוי אבק פירקתי את כל החלקים, השארתי רק את המעבד המחשב נדלק ומצפצף ציפצופים קצרים, כעבור דקה נכבה ושוב. (כנראה בגלל שאין זיכרון) התחלתי להרכיב שמתי סטיק זיכרון אחד נדלק 2 שניות נכבה.. הוצאתי את הסטיק חיברתי כרטיס מסך נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה המשכתי להרכיב הארד דיסקים מאווררים הכל נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה חיברתי את הצורב גם נדלק 2 שניות נכבה ללא צפצופים בקיצור כאשר הצורב מחובר או כרטיס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב כדי שאני אתקן אותו.. הבעיה היא כזו.. כשמדליקים את המחשב הוא מתחיל לעבוד מס' שניות, ועוד לפני שהווידוס עולה הוא נכבה ונלדק שוב, כאילו מישהו לוחץ על (restart) כל הזמן. לפי מה ששמתי לב החוטים: power led, power sw ,restart, hdd led רק אחד מהם היה מחובר ללוח, מה האופן שבו כתובים הדברים על הלוח מאוד מבלבל וקשה להבין איפה מתחבר כל חוט. השאלה היא איזה מהחיבורים חובה שיהיה מחובר ללוח ? (האם כולם), והם ידוע לכם איך ? או שאתם יכולים למצוא באינטנט איך? הדגם של הלוח לפי דעתי (ע"פ מה שרשום עליו במקום אחד) xp4 ht7961 זה נדמה לי שם הדגם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בן 4-5 שנים, עליו מותקן ווינדוס 7 32bit, החלה בעיה שברגע שאני מדליקה את המחשב יש 2-3 צפצופים של "טוו" ורשום על המסך "no signal" והמחשב ישר נכבה. עד עכשיו המחשב עבד פיקס, פרט לכך שהחלפתי מאוורר למעבד לפני כארבעה חודשים. (אבל אז המחשב החל להעלות עד השלב של הוינדוס ורק אז נכבה) מה יכולה להיות הבעיה האם איפוס של הביוס או ניקוי של הרכיבים אמור לעזור או שמא הלך חלק מסוים? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם מה שלומכם אשמח לעזרה ברשותכם בגדול...המחשב נדלק ונכבה וחוזר על הפעולה עד שמצליח להידלק ועובד ... , במצב שלא עובדים בו כמה שעות הוא פשוט נכבה בכל זמן שהוא עובד ..אפילו רק שמדליקים תמסך שזה הכי מוזר..יוצאים רעשים מוזרים מהמחשב כמו רעש של פנצריה חח הזוי w10 32 ראם וכרטיס מסך quardo p2000
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה. התעוררתי והמחשב לא הגיב, לא היתי בטוח אם הוא במצב שינה שלא מתעורר או כבוי. לחצתי על כפתור ההפעלה, הנורה של המחשב נדלקה, אבל לא היה שום דבר במסך, והמאוררים לא פעלו. ניתקתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הספק כוח מהלוח אם, ניתקתי את הכוננים הקשיחים ואת הזיכרונות RAM, הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאת שיש על הלוח אם. לקחתי מחברה שלי את הפן שלה וניקיתי את כל האבק במרפסת (על מצב קירור כמובן). חיברתי הכול חזרה, הדלקתי את המחשב, והאורות נדלקו יחד עם המאווררים (שזה טוב לא?), לא הופיע דבר במסך והמחשב נכבה, ולאחר חצי שניה נדלק שוב והמחשב כבה. ניסיתי שוב לחזק את הזיכרונות RAM, להוציא להכניס. ניסיתי כמה פעמים להוציא א…
-
- 4 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
החלפתי מארז חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה הקודם ועדיין לא חיברתי כרטיס מסך. הדלקתי והמחשב עובד כמה שניות ונכבה ואז שוב פעם נדלק ונכבה וחוזל על עצמו שוש ושוב .מה יכלה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כשמדליקים את המחשב אז הוא נכבה בעלייה שלו, נדלק שוב לבד ואז נכבה שוב לבד ככה כמה פעמים.. עד שבסוף המחשב כן עולה כרגיל ואז אין כלום.. בהכרח קיימת בעיה בספק הכוח? חוץ מזה, התחילו להיות הרבה ארטיפקטים במחשב ואני חושש שהספק כוח גם דפק את הכרטיס מסך..
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ניסיתי להוציא את המחשב ממצב שינה כמו תמיד, אבל שמתי לב שהמחשב לא מגיב. ניסיתי לכבות את המחשב ואז להפעיל אותו בחזרה והמחשב פשוט נכנס ללופ שם הפעלה וכיבוי מיידי. המחשב לא מספיק להעלות את הצג וישר נכבה באופן אוטומטי, המאוורר שם המעבד מתחיל לעבוד אבל נכבה תוך שתי שניות וככה ממשיך עד שאני מכבה את המחשב לגמרי. למטה יש קישור לוידאו של התקלה. אני אשמח לקבל עצות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 12.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אתמול המעבד התחמם בזמן משחק והמחשב נכבה כמה פעמים בגלל זה. פתחתי את המחשב לנקות אבק ולהחליף משחה טרמית כדי לנסות לפתור את הבעיה. אחרי שעשיתי את זה וניסיתי להדליק את המחשב, הוא נדלק ממש לשניה ונכבה. אין צפצופים או כל אינדיקציה אחרת. ניתקתי הכל חוץ מזיכרונות, מעבד, ספק כוח ולוח כמובן והבעיה נמשכת. אני מתחיל לחשוד שאולי הברגתי את הקירור חזק מדי ו"פצעתי" את הלוח ולכן נגרם קצר או משהו בהדלקה. בכל אופן, האם יש דרך למצוא איפה התקלה? אין לי חלקי חילוף כרגע לניסיונות, זו הבעיה.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב. כבר שבועיים לא הדלקתי מחשב, היום ניסיתי להדליק , נדלק שנייה ונכבה 3-4 שניות ושוב ושוב... כל הזמן כך עד שאני מוציא מחשמל. אם אני מחזיר שוב ,לא קורה כלום עד שאני מנסה להדליק ואז אותו סיפור. (נדלק ונכבה) מחשב נייח מעבד I5 לוח gigabyte ga-p55 בבקשה עזרה ותודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב נפלא , המחשב עבד רגיל ופתאום נכבה באמצע משחק , ראיתי שהוא מנסה להדלק ונכבה מיד ככה בלי הפסקה , קניתי ספק חדש והבעייה עדיין נשארה , ניתקתי את הכבל ( עם הארבע פינים ) מהספק ל - CPU והמחשב עובד אבל לא עולה ( המסך רושם אין קליטה ) הבעייה היא במעבד או בלוח אם ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב שלי (נייד) בתחילה היה חושב הרבה זמן, אחר כך הוא נדלק ונכבה לאחר שעה עבודה +/- "פירמטתי" את המחשב (איפוס של Windws) והא עבד קצת, עכשיו הוא כלל לא נדלק (נדלק שניה עם אור ונכבה), מישהו יודע מה הבעיה? יש לציין שעכשיו גם הBios לא עולה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-