עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arkanss,

אז ככה , מדובר במחשב ישן עם סוקט 478 פנטיום 4 , אני מדליק את המחשב אחרי כמה לחיצות על לחצן ההדלקה והמחשב נדלק ,אך לא עולה וולא נשעמים צפצופים . בדקתי את הספק עם ספק חדש אותו דבר בדקתי זיכרונות גם אותו דבר ובדקתי את המעבד ואת המאוורר של המעבד ואותו דבר אז בדרך כלל זאת בעיית לוח נכון ? תודה לעוזרים :)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי יש לי איזושהי בעיה במחשה כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק אין תצוגה על המסך, אין ביפים, המאווררים מסתובבים ומפסיקים ושוב פעם כך כל הזמן גם כאשר ניתקתי את הכל חוץ מהמעבד, אותו דבר (אין צפצוף) אני חושש שהלוח אם נדפק מארז NXZT LEXA אינטל Q6600 לוח אם GIGABYTE P35C-DS3R זכרון OCZ PC2-9200 1150X2 כרטיס מסך MSI 8800GTS 640MB ספק OCZ600SXS כרטיס קול AUDIGY 2 ZS תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. החלפתי לוח אם סוקט 775 DDR2 המחשב נדלק אך כלום לא עולה על המסך אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by idan1836,

שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  5. שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by bora-aa,

היי, הלכתי לחבר כדי לתקן לו את המחשב כפי שהוא הגדיר המחשב נדלק אך לא רואים. אוקיי מדליקים המחשב,אך אין צג לא רואים.יש אור כתום במסך. פירקתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך,הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מחדש את הכרטיס. מדליק מחשב מאוורים עובדים,מאוור של הכרטיס מסך עובד אך עדיין לא נדלק. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות שהבעיה זה הכרטיס מסך, פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי במחשב אחר ועבד המסך. לוח אם נראה תקין הכל עובד ויזואלית,כל המאוורים עובדים. במחשבה שנייה חשבתי אולי הצג לא טוב או לא מתאים[למרות שלא הגיוני כי במחשב אחר עבד],ניסתי צג אחר וגם לא נדלק. משום מה אני מנסה לבין למה לא המסך לא נדלק אם הכרטיס מסך תקין ומסך תקין. ** עריכה כמו כן ניסתי כרטיס מסך אחר שכן עובד במחשב הזה ועדיין…

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  7. מחשב התחיל להדלק בהזזת עכבר ולחיצה על מקלדת. בחיים לא הייתה לי את הבעיה .בביוס כל הפונקציות האלו על off גם לא שניתי אותם בחיים זה התחיל פתעום,זה רק הגדרה במערכת הפעלה בעקבות איזה וירוס אולי,power settings בקונתרול פאנל הכל על ברירת מחדל גם לא שיניתי שם שום דבר.אולי משהו ברגיסתרי?

8. שלום לכולם חדש בפורום הזמנתי מחשב בהרכבה מפלונטר, קיבלתי אותו לפני פחות משבוע. ביום הראשון הכל עבד חלק והכל בסדר. אחרי זה אני מדליק את המחשב, המסך שחור ובכלל לא מקבל תמונה, המחשב שנדלק עושה ביפ (לא עושה כשהוא נדלק כרגיל) והמאווררים של הכרטיס מסך רצים בפול ספיד. המחשב גם לא מכיב לכיבוי דרך הכפתור הרגיל ואפשר לכבות אותו רק מהמפסק מאחורה שליד הספק. שלחתי אליהם לתיקון ואצלם הכל היה נראה בסדר ולא הייתה שום בעיה. בזמן שהמחשב היה אצלם בתיקון חיברתי את המחשב הישן שלי, ואותה תקלה פתאום הופיע, אחרי שהמחשב הזה כבר תקין בלי בעיות 5 שנים... ניסיתי להחליף כאבל חשמל (קומקום), החלפתי את הנקודה שממנה המחשב מחובר, אבל באמת שכבר נותרתי אובד עצות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by cobie01,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4.בכל פעם שנכנסת שיחה לבית הוא מדליק את עצמו.מה עושים? בברכה ק.פ

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by OrX,

היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by djslon22,

ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Z5745,

הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

עשיתי במחשב שלי פרויקט די גדול, הוספתי מאווררים, בקר, החלפתי ספק ועוד... עכשיו אחרי שסיימתי הכל, רציתי להדליק את המחשב. לחצתי על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, ותוך 2-5 שניות הוא נכבה לבד. (זה לא היה מקרה חד פעמי, ניסיתי כמה פעמים). אין מצב שזה עומס על הספק כי חשבתי על זה, אז ניתקתי הכל חוץ מלוח האם ומהדיסק קשיח, והמחשב עדיין נכבה. אם יש למישהו מושג מה זה ותוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!! תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by mystikal,

אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  17. היי, יש לי בעיה במחשב כבר מספר חודשים. יש פעמים שאני מדליק אותו ואני רואה את כל המאווררים מתחילים להסתובב, שומע את ההארדיסק מתחיל לפעול, אך פשוט אין תצוגה. ניסיתי להחליף מסכים, כבלים ואף החלפתי מספר כרטיסי מסך (2 ליתר הדיוק... לשניהם נהרס המאוורר). בוקר אחרי כל הבלגאן הוא פשוט נדלק ועובד... אני לא מבין את זה. החומרה שיושבת על המחשב: הארדיסק 500GB של WD ספק 550W ג'נרי לוח אם של g31m-s2 Gigabyte מעבד E8400 זכרון 2 סטיקים של 1gb תוצרת patriot

18. Started by eyal00,

שלום,יש לי תקלה במחשב הישן. עד היום עבד מצוין,ואז פתאום המסך קפא,עשיתי ריסטארט והמחשב ניסה לעלות ואז נכבה. ניסיתי שוב להדליק,המחשב נדלק וישר נכבה. ניקיתי את המחשב(היה מלא אבק),עדיין לא עבד. החלפתי ספק,לא עזר. יש מצב לוח נדפק?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by Kolka Moshe,

מחשב נדלק וכבה כל הזמן

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by amityair,

היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by seladlev,

היי, כאשר אני מדליק את המחשב אין תמונה במסך ונשמע כי הוא נדלק אי אפשר לכבות אותו גם לא עם כיבוי כוח(לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הספק בעל 24 פינים ומכיוון שברשותי ספק 20 פינים יסיתי להחליף אותו בחשד שהוא הבעייתי וזה לא פתר את הבעיה ניעסיתי לנתק את כל החיבורים מאחורה פרט לכבל מתח ובכל למסך אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by O.G.D 2k5,

יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לאפס ביוס לא עזר בבקשה עזרה מפרט מחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מחשב מבוסס AMD - מפרט בתחתית הפוסט. ניסיתי לבצע בו שינויים בחומרה כאשר המחשב אינו מחובר לחשמל: 1) הסרה של כונן קשיח 2) חיבור כונן קשיח אחר 3) הוספת כרטיס מסך (כרגע הכ.מסך On Board). 4) חושב לציין שספק הכוח עושה קצת רעש כאשר המחשב נדלק. הסימפטומים - כאשר המחשב דולק: 1) לא נצפה שום דבר על המסך 2) המקלדת גם לא מתפקדת (מקשי NumLock, CapsLock ו-ScrollLock לא עובדים; המקלדת תקינה). 3) חשמל מגיע ללוח אם שכן כל המאווררים (כולל מעבד) מתפקדים; כמו כן, קבלים מתחממים (לא מעבר למקובל). מאחר והמאוורר של כרטיס המסך ממש הרעיש, כאשר המחשב דלק, הוצאתי את כבל המתח שלו כדי להפסיק אותו. לא היה שום שינוי במחשב עצמו (עדיין המשיך לעבוד ללא שום חיווי; אני יודע שזה לא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by alexo360,

שלום. המחשב שלי נדלק והמאווררים פועלים אבל המחשב עצמו לא עולה ולא מתקשר עם המסך. בדקתי זכרונות, הוצאתי סוללה, ובדקתי חיבורים. הגעתי למסקנה שזה או ספק או כרטיס מסך. חשוב להגיד שהייתה הפסקת חשמל היום בבוקר כאשר הייתי בצבא והמחשב היה דלוק ויכול להיות שזהו הגורם של הבעיה. גם כן חשוב להגיד שהספק בן 5 שנים והכרטיס מסך יחסית חדש בן שנה. צריך עצות מה לדעתכם הגורם פה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Shbd,

לאחר ניקיון למחשב וחיבור הארד דיסק חדש אני מקבל מסך שחור למרות שהמחשב נדלק ונראה שעובד. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ונאדא. ניסיתי לבטל דברים כמו זכרונות והארד דיסקים ושום דבר לא עוזר. יתר על כן, לפעמים אחרים כמה הדלקות וכיבוי, אני מקבל מדי פעם צפצופים מהלוח, אחד אחרי השני בהפרש של 2-3 שניות. היתכן והלוח "התחרפן" פתאום ובדרך לשבוק חיים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים