עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. כתוב שם המפרט של המחשב.. ומתחת.. "warning! CPU has been changed please re-enter CPU settings in the CMOS, setup and remember to save before quit! press F1 to continue, DEL to enter setup"

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום לכולם... אז ככה, כשאני משחק במשחק כלשהו, המחשב נתקע, קופא ולא מגיב, חשבתי שזה טמפרטורה כל הזמן, ניקיתי את המחשב ושמתי מאורר גדול והטמפרטורות היו מעולות, המשחק לפני הניקוי של המחשב נתקע אחרי איזה דקה, אחרי ששמתי מאורר גדול וניקיתי המשחק זרם במשך רבע שעה ואז פתאום נתקע.. מישהו אולי יודע מה הסיבה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by teddy85,

קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by A.M,

שאני מפעיל את המחשב הישן שלי ההארד דיסק משמיע קולות מוזרים כיאלו הוא נתקע וממשיך ואז פתאום הווינדוס עולה הכל טוב .. ואז פתאום אני שומע הרבה קולות מוזרים מהארד דיסק ואז אני מקבל הודעת שגיאה הענקית בכחול ??!! מה לעשות בבקשה תעזרו לי? ??? ???

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by SpEcToR,

צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by blackwolf,

שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!

9. Started by eb,

קניתי מחשב חדש: לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RH מעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Core כרטיס מסך וכרטיס קול On-Bord הבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5 כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר. האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by skrew,

היום ראיתי ב youtube ( מתוך שעמום ) סרט הדרכה של אינטל על הרכבה של מעבד בסוקט 775 ( לאו דווקא קונרו ) וצויין שם במפורש כי אין לשים משחה טרמית. בנוסף , גם כשהבחור הדגים , הוא אכן לא שם, אלא הניח את גוף הקירור ישר על המעבד. יש סיבה מיוחדת ? http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM הסיבה שאני שואל היא כי יש לאחותי מחשב עם P4 2.66 בסוקט הנ"ל והוא במנוחה על 49-50 מעלות ( על הקירור המקורי, כמו בסרט ) , רציתי לברר את סוגיית המשחה לפני שאני מפרק ומורח מחדש. טוב, טעות שלי... עכשיו שמתי לב שהוא מציין שהגוף מגיע עם משחה עליו...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  12. אחרי מפחי נפש רבים והתעסקות אינסופית - גיליתי כי בהתקנת PQI 667 TURBO על לוחות DS3 ו DS4 מתקבלת בעיה הנראית כמו קצר חשמלי (המחשב כבה ונדלק ללא הפסקה) - הפתרון PQI 667 שאינם TURBO (במקרה זה הTURBO הם DUAL) שיהיה במזל

13. הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400) כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה) אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?) יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה? יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zglazer,

ברשותי מחשב די ישן למעט האמת מע' הפעלה WIN XP ,P3-866,256SDRAM, פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים. באמצע התקנת תוכנה חדשה החשב ביצע Restart בצורה פתאומית . מרגע שעלה חזרה קרו מס' דברים: 1- המחשב לא מצליח לסיים בדיקת דיסק (מסך כחול XP ) 2- מודיע לי שקבצי WIN נמחקו/ CRUPPT לדוג' WIN LOG ON.EXE 3-נעלמו לי הדרייברים של הצורב וכונן CD ע"פ שבביוס הם כן מזוהים אך MY COMPUTER הם לא מזוהים. 4- ניסיתי לעשות פירמוט מחדש אך ללא הועיל מאחר ו SET UP WIN מודיע לי על שקבצי WIN נמחקו/ CRUPP מה עושים חברים ? נא עזרתכם המהירה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. היי אני מקווה שלא טעיתי בפורום הספיציפי לבעיה אבל אני פשוט ממהר וסליחה עם טעיתי פתאום לא יודע מה קרה הצורב שלי לא צורב ולא מתחיל לצרוב איך שאני שם דיסק ונותן פקודה לצרוב הוא מראה לי את השגיאה הבאה..לא משנה איזה קובץ או איזה דיסק...החלפתי גם כמה דיסקים ריקים ושום דבר לא עזר השגיאה :

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by intel suck,

כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. אני ממש יכול לסכם את זה בכמה מילים. כשאני מדליק את המחשב יש לי כמות מסויימת של מקום פנוי בכונן מסויים ואחרי כמה שעות הוא יורד ל-0!! וכל זה בלי שאני מוריד דברים או מתקין וכו' וכו'. מישהו יכול להציע לי מה לעשות? למישהו יש בכלל מושג מדוע זה קורה ובמה מדובר? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by mosdef,

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Aviv C,

יש לי בעיה שקורת לי די הרבה במשחקים כבדים (חדשים שצריכים מסך מלא וצורכים הרבה משאבים). לדוגמה, זה קורה לי במשחקים כמו The Sims 2 ו- Gunz. לפעמים כשאני משחק במשחקים האלה ועוד הרבה אחרים המחשב פתאום קופא ואני לא יכול ללחוץ על הכפתור Windows או Ctrl+Alt+Del אלא חייב לעשות ריסט. זה יכול לפעמים להגיע למצב שבשעה אני אצטרך לעשות ריסט כזה שלוש פעמים. אני מוכרח לציין שכשאני גולש באינטרנט או עושה כל מיני דברים של תוכנות ודברים כאלה אף פעם המחשב לא קופא. מה לעשות? אני ממש מתוסכל מהבעיה וזה מפריע מאוד! אם אתם צריכים את המפרט שלי אז: מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz לוח אם: ASUS P5S800-VM זיכרון: 512MB DDR 400MHz דיסק קשיח ראשון: WDC WD800JB-00JJC0 דיסק קשיח שני: Maxtor 6E040L0 כרטיס מסך…

21. Started by Tal14,

שלום, יש לי מסך לא מוכר והוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק) המסך נקרא- Colortac LM17A אני חשוב שצריך דרייברים למסך תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זה קשור לחומרה, כנראה שהלוח אם שלי לא תומך ב SERVICE PACK 2 של ווינדוס.. אם אני מתקין את זה עכשיו- אני לא אוכל להיכנס לוינדוס יותר - כשהווינדוס ייטען זה ייתקע . אם אני מפרמט ומנסה להתקין ווינדוס שכלול בו SP2 אני גם לא מצליח - כמו באשכול הזה שהייתי צריך עזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198293.0 בסוף התקנתי ווינדוס בלי SP2 וזה עבד.. מה אני אמור לעשות? לעדכן את הלוח אם? ביוס? הלוח אם שלי זה: asus p4p800E תודה

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by Mikel,

קניתי מחשב חדש, הבאתי אותו הביתה (לאחר שראיתי אותו פועל בחנות), ומאז הוא כבה מדי פעם בהתחלה חשבתי שזה בגלל כונן ה-DVD (כי זה קרה פעם ראשונה כשהפעלתי אותו), אבל החלפתי לכונן הישן שלי וזה קרה שוב (אחרי יותר זמן). ניסיתי להסתכל בביוס על ההגדרות, וראיתי שהטמפ' של המעבד היא כמעט 80 מעלות!!! בהתחשב בכך שזה מעבד קונרו 6400 ומאוורר CNPS7700-cu של ZALMAN, זה נראה לי לא תקין (אולי לא חיברו את המאוורר כמו שצריך?). אשמח לתגובה מהירה, ובתודה מראש M נ.ב. האם יכול להיות שנגרם כבר נזק למעבד? ואם כן, כדאי לדרוש מהם להחליף את המעבד (אם הם יסכימו בכלל)?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by zoman,

נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים

• 10 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים