עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום התקנתי לאחרונה כרטיס מחשב חדש מסוג nvidia geforce fx 5700LE כאשר אני משחק במשחקים שדורשים מהמחשב משאבים אז לאחר כמה דקות המחשב נתקע ודרך המילוט היחידה היא הריסט ניסיתי הכל - הורדתי את העדכון הכי חדש מהאתר הרישמי של nvidia (התקנתי את הכרטיס על מחשב אחרי שפירמטתי והתקנתי עליו windows xp אז לא היה צריך להסיר את ההגדרות של הכרטיס הקודם), שיניתי את הbios לפי הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מנסה לעדכן אותו (הפרטים של המחשב: פנטיום 4 -1.7, 512 RAM ,לוח אם של asus p4s800-mx (אני התקנתי את הדריברים של הלוח אם לתמיכה ב vga מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם) וזהו בעיקרון תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. שלוםם! היום הפעלתי את תוכנת הבאנצ'מרקים המוכרת כל כך 3DMark01 ובאמצע שהוא מבצע את הבדיקה יש ציפצופים חלקם קצרים ווחלקם פחות אבל למחשב עצמו לא קורה כלום אין לי מושג למה זה קורה אני מודאג קצת שמשהו קרה ללוח שלי אבל זה קורה רק בעת הפעלת תוכנת בנצ'מרקים תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by GlolG,

נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. בקר IDE שלי עושה לי צרות צרורות אני לא מצליח להתקין אותו בוינדוס 64 ביט לא עם דרייברים מקוריים ולא עם דייברים שאני "מוצר" באינטרנט (לא ממש אפשר למצא לזה דרייברים חדשים כמו המקורים בדיסק) אבל שום דבר לא עובד - די בגלל שאף דרייבר הוא לא מתאים למערכת 64 ביט אבל עדיין אני מאמין שיש איזה פתרון כלשהו :\ HELP !!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by K0sTa,

http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by elad2k,

קניתי לא מזמן אודיגי 2 ZS ויש לי הרגשה שהכרטיס המובנה עושה לי בלאגן יש דרך לבטל אותו לאלתר? תודה לעוזרים ( לא מצאתי נושא כזה בחיפוש אז מצטער אם קיים אחד )

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by oFiR 22,

יש לאח שלי את המסך הנ"ל והוא לא עובד, ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי וגם פה הוא לא עובד, אבל במחשב שלו המסך שלי עובד. ניסיתי לשנות גם בין כבלי החשמל של המסך שלו אל המסך שלי והמסך שלי עבד רגיל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אני אוכל לפתור אותה? האם אני צריך בכדי לפתור את הבעיה טכנאי? או האם שווה כבר לקנות מסך חדש?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. ? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Ben_G,

שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. יש לי לוח אם ABIT P4 RADEON 9550 חברה איך אפשר לעדכן את הביוס? אם בכלל אפשר.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אורח

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. תאור המצב: מסך חדש של יונדאי,דגם Q995 ,CRT 19' שטוח, מחובר למפצל ביחד עם 4 מכשירי חשמל אחרים, המפצל נמצא קרוב למסך. הבעיה: לפעמים, בלי שום התראה או תזמון הגיוני, המסך מתחיל להבהב בין גוון צהוב כהה מגעיל, לבין המצב הנורמלי. יש לציין, שהמסך הקודם שהיה לי, IBM E74 הוחלף בדיוק מכיוון שהבעיה הזו הופיעה בו, מה שמעלה את החדש שלא מדובר בבעיה במסך עצמו אלא במשהו אחר. לי זה נראה כמו בעיה בחשמל. עצות והערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by miki26,

ניסיתי לפתור לבד דרך ה FAQ אבל לא הצלחתי לכן לפניכם הבעיה: עבדתי על מחשב עם לוח אם של ASUS זכרון של אלקסיר 256 עם מהירות 266 מעבד סלרון 1700 XP עם חבילת השירות השנייה. לפני שבוע קניתי לוח אם של ABIT NF7M ומעבד SEMPRON 2300 וזכרון A-DATA 256 מהירות 400 כדי לשדרג . החלפתי את הלוח והמעבד ואת הזכרון הישן הוספתי ביחד עם החדש. אחרי ההחלפה קצת לפני שהלוגו של וינדוס XP עולה יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז המערכת עושה ריסטרט. אין לי אפשרות לבטל את הריסטרט כי עדיין לא הצלחתי להכנס לוינדוס ולכן אני לא יודע מה יש במסך הכחול... ניסיתי לשחק עם הזכרונות לא עזר מה שכן המחשב לפעמים אומר לי שהמהירות של המעבד לא מותאמת וצריך להתאים אותה והוא אומר זאת אחרי ה POST אולי אם אני מחליף לוח אם ומעבד …

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by TimoTy,

טוב עשיתי ריסט למחשב והוא החליט פתאום שלא בא לו לעלות .... אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והחזרה של הבטריה של לוח האם הוא עולה ועובד אבל על מהירות של 1.9 (2.5 BARTON ) וכל פעם שאני מעלה אותו ל3.2 המחשב לא עולה עד שאני מנתק אותו מהחשמל מוציא ומחזיר את הבטריה .... נ"ב שאני עושה לו OC אחרי ההודעה שאומרת לי לא לכבות את המחשב הוא ממשיך לעבוד זמן רב ולא עולה כלום אפילו המסך לא נידלק ..........

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by PsyGhost,

Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by p-o-i,

המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by shmoolm,

יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by devek,

היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. צצה אצלי בעיה חדשה ומוזרה מאוד, תעיפו מבט בבקשה. מיותר לציין שאותו מאוורר מסתובב כרגיל... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.