תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כותרת פסדר ? יופי... ידידה שלי רכשה צורב חדש LITEON 52-32-52 לפני כשלושה חודשים, בימים האחרונים היא התלוננה על כך שהצורב לא צורב - כמשמעו בתהליך הצריבה הצורב "נתקע" ומפסיק לצרוב כשהוא ב-4% בערך. הגעתי אליה היום לבדוק את העניין. דבר ראשון כאמור בדקתי הינם החיבורים הפנימיים - /\ פסדר שנית בדקתי כי הצורב מותקן כראוי, עובד על DMA ואף הסרתי את ההתקן בכדי שהמערכת תזהה את הצורב מההתחלה - /\ פסדר שלישית ניסיתי להריץ בדיקות סימולציה לצריבה, הוא עבר את הסימולציה אך כאמור התעקב ב"סגירת" הדיסק (AUDIO\DATA) בסוף, הלכו כבר כ-10 דיסקים על ניסיונות צריבה כושלים. תוכנת הצריבה הינה עדכנית ואף הותקנה מספר פעמים לווידוי כי אין זה כשל תוכנתי - Nero 6.3.0.0 הצעתי לה מספר דברים: - למ…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום! לפי מה שכתוב בחוברת של הלוח אם שלי, FFh - Boot attemp (INT 19h) עכשיו אני לא זוכר שאף פעם זה היה ככה.. אחרי שהוינדוס עלה אז הצג שעל הלוח אם שמציג 2 אותיות לא הציג כלום.. וחוץ מזה המחשב כבר עלה.. א זלמה הוא מנסה לעשות בוט? וממה?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול On-Board של C-Media, ומקירופון פשוט וזול שעבד ובעיקרון הוא עדיין עובד. הבעיה היא כזאת - אני יכול לשמוע את מה שאני אומר במיקרופון במחשב בתנאי שהמיקרופון לא נמצא על Mute, אבל ברגע שאני רוצה להקליט את מה שאני אומר או מנסה לדבר בקאונטר סטרייק אף אחד לא שומע את מה שאני אומר וגם ברשמקול של Windows אין שום קלט, אבל אני שומע את עצמי שאני מדבר. איך אני מתקן את זה? (הכל עבד עד לפני כמה שבועות)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. לחבר שלי יש פנט'יום 4 הנה קצת פרטים: http://img257.echo.cx/img257/8759/14tk.jpg והמחשב נתקע כעבור מספר דקות של משחק ניקינו הכל והחלפנו כרטיס מסך ולכרטיס מסך GEFORCE4MX (בלי קירור) פירמטנו את המחשב מספר פעמים ככה שאנחנו בטוחים שזה לא בעית תוכנה מה יכול להי'ות הגורם? מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לגבי חום המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו יכול לפענח מדוע קרס לי המחשב? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי disk on key , יחסית ישן (של 128). מערכת ההפעלה היא windows xp. לפני שבוע, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב לא הגיב ולא זיהה אותו. ניסיתי במספר מחשבים אחרים (כולם windows xp) - כלום. הייתי מוותר עליו וזורק אותו בשנייה, אבל יש לי עליו מידע חשוב של הלימודים שיהיה קשה לשחזרו. האם למישהו יש רעיון מה לעשות (את האופציה של לפנות לחברה אני שומר לסוף). כל הצעה תתקבל, גם אם אתכם חושבים שהדבר יוביל למחיקת החומר השמור, הדבר יהיה על אחריותי.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה במחשב שלי מאתמול. בתור התחלה, הרשת הפסיקה לעבוד (הוא מראה שהוא מחובר לרשת, אבל כלום לא עובר, גם לא DHCP, פינגים וכו') אבל הדבר הבאמת יותר מוזר (אני לא מדמיין, זה קרה 3 פעמים בינתיים), הוא ששתי דקות אחרי שאני מכבה אותו, הוא נדלק מחדש. מישהו נתקל בבעיה או שאני צריך לעשות איזה טקס גירוש שדים?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אבל המוזר הוא שעכבר usb או קורא כרטיסים של מחשב נייד אין בעיה בזיהוי. כאשר אני מכניס את הכונן לסלוט הוא מזהה תחילה את הכונן כ-unknown device ומיד לאחריו מופיעה לי ההודעה usb device is not recognise יש לציין כי ניסיתי 5!!! כוננים שונים מסוגים שונים. כמו כן בביוס הכל תקין, ואני משתמש באקס פי sp1 ( מפאת טעימות כלשהי אינני יכול לשדרג לsp 2 ) האם למישהו קרה מקרה דומה, אשמח לפתרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש לו כניסות של זיכרונות גם DDR וגם SDRAM כשה DDR מחובר עם 256 המחשב עובד ועולה. כשה SDRAM מחובר עם 128 המחשב עובד ועולה. כששניהם מחוברים המחשב נדלק אבל כלום לא קורה, אפילו המסך לא עובד. ניסיתי להכנס לביוס ולראות שם אם יש איזו אופציה להפעלה שלהם ולא מצאתי משהו. אם מישהו מכיר או יודע מה לעשות שיעזור. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי קרתה לי תופעה מאוד מוזרה, הרכבתי היום מחשב לחבר, מה שמוזר הוא שהספק במקום לתת מינוס 5 וולט הוא נתן מינוס 60 וולט (על פי מדידת המחשב ולא על ידי רב מודד), בכל מקרה בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות (אהבל שכמוני) וניסיתי להתקין מערכת הפעלה, מה שלא הצלחתי, המערכת קרסה כל הזמן, לאחר מכן החלפתי ספק, וראו איזה פלא, זה הסתדר, אך עדיין ישנם בעיות מוזרות אחרות לפעמים המחשב מחליט שלא לעלות, תקיעות מוזרות, ולכן אני תוהה ושואל לאן מגיע המתח הזה כדי לנתר את הבעיה, אם היא בלוח אם בלבד או שנדפקו רכיבים נוספים. בתודה מראש עידו
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי שלום התקנתי לידידה שלי Windows היום והיא טוענת שאין לה את הדיסקים של הדרייברים , כמובן שזאת לא בעיה וישר הורדתי את התוכנה EVEREST נכנסתי לאפשרות Motherboard ושם תחת השם של הלוח אם רשום לי unknown אני לא מעוניין לפתוח לה את המחשב או משהו בסגנון (אין לה כלי עבודה גם אם אני רוצה, נשים לך תבין אותן... : ) קיצור, יש דרך אחרת או שאני יפתח את הברגים של המארז עם השיניים?!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-