תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אצל חבר שלי יש בעיה.. יש לו מחשב חדש.. התקנו וינדוס וסבבה.. אבל יש בעיה... הוא נתקע כל איזה 10 דקות.. אבל תקיע רצינית.. שאפילו העכבר לא זז... וזה קרה כבר יותר מ-5 פעמים... מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול במחשב שאני מדליק את המחשב .. אחרי איזה כמה דקות מופיע לי בעיית שגיאה של אל תשלח ותשלח.. ואז לאחר בהודעה הזאת אני לא יכול לשמוע כלום במחשב , כיאלו הכרטיס קול מנוטרל.. אם משהו יודע מזה ההודעת שגיאה הזאת בבקשה שיעזור ויגיד מה הסיבה לכך ואיך אפשר להפתר מהבעיה , פירמוט לא יעזור ניסיתי כבר פירמוט והבעיה אחרי חצי שעה חזרה.. זאת ההודעה: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitledbi7.gif
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חיברתי הכל.. אבל כשאני מפעיל את המחשב.. המסך לא נפעל.. חשבתי זו בעיה בכרטיס מסך.. אבל חיברתי אצל חבר שלי.. וזה עובד.. (כלומר זו לא בעיה של כרטיס מסך..) בקיצר בדקתי את כל החלקים אחד אחד.. בערך ואז הגעתי לזכרונות.. במקום שלי.. הכנסתי של חבר שלי.. DDR2 533 והופ!.. הכל עובד.. אז הבעיה בזכרונות.. אבל הבעיה היא שזה שני סטיקים.. ושניהם לא עובדים? מה הסיכוי ששני הסטיקים לא יעבדו..? תסתכלו על המפרט שלי ב-"מפרט שלי" ותגידו.. אם יש לי איזה בעית תמיכה.. יכול להיות שיש איזה בעית תמיכה.. או שאולי יש בעיות לזכרונות האלה.. או מה.. עזרה ווקשהההההההההההההההההההההה :( :(
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
משום מה פתאום הלוח אם שלי מתחמם ל 45 מעלות והמעבד ל 50 ולפעמים 55 מעלות לוח GA-7VA-C מעבד barton 2500 athlon xp ללא OC ד"א זה קרה לאחר ששמתי משחה טרמית חדשה על המעבד ובטעות הזזתי הקירור של הצ'יפסט ממש קצת נגיע חלשה כזאת... לפני כן המעבד לא היה מעל 40 הלוח נע בין 30-33 מעלות תעזרו בבקשה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! בתחילה, רוצה לציין שההבנה שלי בנושאי מחשבים היא כשל משתמש ממוצע ורגיל. לאחרונה, ניתקלתי בבעיה שגם התייעצות עם אנשים שמבינים יותר ממני לא עזרה לפתור אותה. אודה על עזרתכם. ולהלן הבעיה: המחשב לא מכיר ברכיבים מסויימים המתחברים ל USB (כגון: disk-on-key, כונן קשיח חיצוני, כרטיס טלביזיה חיצוני, וכד'). בעבר כן הכיר את ה - disk on key, למשל. אם אני מעלה את דיסק ההתקנה של לוח האם, ומנסה להתקין את ה patch ל USB 2.0 - מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. הורדה של דרייברים ל USB 2.0 ללוח האם שלי מהאתר של אינטל לא פתרה את הבעיה. כדי למנוע אפשרות של בעיית תוכנה כלשהי, התקנתי Window XP מכונן קשיח חדש והבעיה נשארה בעיינה. המחשב שלי: לוח אם Intel Silver Ree מעבד Pentium 4, 2.4MHz …
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להרכיס אותו לבד, עכשיו יש לי בעיה קטנה- לאן אני מחבר את החוטים של המארז (כפתור הדלקה, ריסטרט, נורה ירוקה ונורה אדומה) מצורפת תמונה של הלוח אם אודה לכם אם תגידו לי לאן לחבר כל חוט. תודה לעוזרים http://img225.imageshack.us/img225/962/asrockfi4.gif [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מדליק את המחשב אז איפה שכתוב מה שהמחשב מזהה הרדיסק צורב וכל זה(למרות שלא כתוב כלום)...אז שם הוא נתקע וכתוב your comuter case had been opend.... ולא כתוב כלום חוץ מזה ויש כזה רעש טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כזה ארוך ואז הוא עושה ריסט ושוב פעם כל הזמן ושאני רוצה להיכנס להגדרות וללחוץ על DELETE לא קורה כלום הוא בכלל לא מגיב לשום דבר וממשיך לעשות ריסטים לעצמו מה עושים?? בבקשה עזזזרררהההה
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בזמנים בלתי צפויים. לא רק רק שהמערכת עובדת גם עושה בוט תוך העלאה של המחשב עושה פעמיים בוט וגם שנכנסתי לראות בביוס. זה קרה לי לפני שבוע. ניקיתי אבק. סגרתי לכמה זמן . והופ עבד היום בערב שאין עומס חום חזרה התקלה בתדיות גבוהה. הבית עצמו ממוזג. כך שאין השפעה. ברגע זה שאני כותב אין בוט. מקווה שאספיק לכתוב הכל. נראה לי שזאת בעיית חומרה. רק שאני לא יודע היכן. עשיתי היום ניקיון של אבק נוסף בכרטיס מסך(היה מלא) ובכל המחשב. האם מישהו יכול להדריך מה עושים לפני שהולכים לטכנאי שיקרע אותי (גם בחוסר ידע וגם במחיר מיותר על חלקים לא הגיוניים). בינתיים המחשב עובד כ-5 דקות. ללא בוט תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היכן נשמר ספר הכתובות של ה-OE? האם ניתן להעבירו כקובץ למחשב אחר ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הגיעו אלי חלקים חדשים למחשב מארהב: לוח: MSI K9N PLATINUM מעבד: AMD 3800X2 זיכרון: OCZ GOLD DDR2 800 כרטיס מ. ASUS 1900XT ספק ENRMAX LIBERTY 400 המחשב אינו מוכן לעשות פוסט עם הכרטיס מסך הנל. עם כרטיסים אחרים הוא כן. וגם כאשר מעבירים את הכרטיס מחשב הוא מוכן לעשות פוסט. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי כרטיס GEFORCE 6800GS AGP8 שאני מפעיל תמחשב הוא אומר לי שאין מספיק חשמל לכרטיס ניתקתי את כל החומרה השארתי רק ארד דיסק ותכרטיס וזה שוב אומר תהודעה.. יש לי מין חיבור כזה שאפשר לחבר לו איזה שקע בכרטיס מסך אבל זה החשמל הרגיל הזה יכול להיות שהייתי צריך לקבל כבל מתאם? אם יש כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אין לי מושג למה... זה קרה לי כבר עם 5 משחקים שונים.... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D, התקנתי WINDOWS וכל התוכנות הנלוות ביומיים הראשונים הכל עבד בסדר, אולם עכשיו כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים שיש איזשהי תקלה. יש איזו תוכנה או משהו שיכולים לבדוק לי את המעבד/זכרון/לוח לראות שהכל תקין (או לא)?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-