עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Milk-Inc,

פתאום המסך נכבה לי בערך לשניה והיה מין צליל כזה הוא נדלק ורשם מין דו"ח כזה של VPU RECOVER אני בדיוק באתי להיכנס לפורום כשההודעה הזאת הייתה עוד על המסך כדי לשאול אותכם, ואז פתאום שוב זה קרה אבל כשהמסך נדלק היו כל מיני "פסים צבעוניים" כאלה על המסך וכל המסך היה עליו "קשקושים" כאלה זה מאוד מוזר!!, מה קרה?? נ.ב הכרטיס מסך הוא רדיאון 9200se של ג'יגהביט....אני יודע שזה קשור איך שהוא לכרטיס מסך.... עריכה: אחרי שההודעה השניה קפצה אז הייתי חייב לעשות ריסט כי הכול נתקע ושום דבר לא זז.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by imber,

היום התקנתי עוד זיכרון פנימי למחשב שלי 512DDR ram Kingston ומאז המחשב שלי עושה לי בעיות ועושה ריסט כל כמה זמן , בהתחלה חשבתי שזה רק שאני טוען משחקים או דברים גדולים אבל זה קרה לי גם שרק פתחתי תיקיה במחשב אני חושב שהכנסתי את הכרטיס הזיכרון טוב אז אני לא יודע מה הבעיה : P4 2.53 Radeon9700 512 ddr kingston (לא כולל הכרטיס שהתקנתי עכשיו) windows xp

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by DL,

שלום, קניתי את העכבר הזה לפני איזה כמה חודשים ובזמן האחרון הוא עושה מלא בעיות, פעם בכמה זמן כל יום הוא מתחיל להשתגע, לקפוץ ממקום למקום במסך ללחוץ על דברים וכל מיני דברים כשאני רק מזיז אותו קצת... ואז זה מסתדר כעבור כמה שניות. רציתי לדעת קודם כל אם זה בעיה בעכבר, בדרייברים של העכבר, או בכלל במחשב ( יש לי מחשב גרוע מאוד... 128 זיכרון , 600 מג"הצ, ווינדוס ME), כי אם זה בעיה במחשב אז אין טעם להחליף את העכבר. דרך אגב זה עכבר אופטי פשוט מאוד שעלה איזה 50 שקל...

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אתמול החלטתי לעשות קצת סדר במחשב אז הוספתי מאורר 80 נקיתי אבק. פרקתי את הכרטיס מסך כדי לנקות את ההיטסינג ניקיתי הכול והחזרתי. הדלקתי את המחשב והכל היה כרגיל אבל מתי שנכנסתי ל nfs והתחלתי לשחק אז המשחק עושה תקיעות קטנות מדי פעם ולפני שפרקתי המשחק לא היה נתקע בכלל, זה לא בעיה של חום כי כלום לא הספיק להתחמם. מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by KEY-Tech,

היי חברה. יש לי צורב של RICOH דגם MP7240A, לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות לי בעיות בצריבה ולכן אני רוצה לשדרג לו את ה firmware. הורדתי את התוכנה והכל אבל כשאני רוצה להריץ את העידכון הוא נותן לי את השגיאה הבאה "Cannot change Drive to Up Mode". לי אין מושג מה הבעיה ואני מקווה שלכם יש מושג. בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LinKinG,

האם אפשר לפרמט מחשב בלי לאבד מידע מסויים? ולא לגבות ולצרוב כי אני לא יכול.... זה נייד ואין שם צורב

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by unknown,

לפני כמה ימים התקנתי את ה-windows מחדש, ומאז משחקים עולים אצלי באיטיות מחרידה, אין שנייה שהתמונה לא נתקעת, והורדתי את האיכות תמונה והרזולוציה אבל זה כמעט לא שינה. לא חשבתי שמשחקים יכולים להתקע בצורה כזאת תחת radeon 9000. ואל תחשבו ששכחתי להתקין את הדרייבר.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by nadav_g,

יש לי g-force fx 5200 128 mb עכשיו בג'י טי אי וייס סיטי רואים לא טוב הגרפיקה עקומה כזאת איך אני מסדר את זה? אוליי עידכון לדרייבר או משו?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  9. במחשב של אבי ואחותי יש בעיה רצינית: כאשר מדליקים את המחשב יש סמל של windows הכל כרגיל עד שרואים מסך כחול (כן כן בחזרה למסכים הכחולים) עוד לפני שהמערכת עלתה (גם לא ניתן לעושת צילום מסך דרך המקלדת),שם כתוב את הדבר הבא: unmountable_boot_volume והמון מללל מתחת שאומר לנתק כל חומרה חדשה ולהיכנס לביום ולבחור מבין האפשרויות איזה מן הדברים יעלה קודם(כונן קשיחכונן דיסקטים,כונן דיסקים.). ואחרי שהמסך הכחול עולה אי אפשר לכבות את המחשב,זאת אומרת אפשר,המאוורר מפסקי לפעול והדיסק הקשיח וכל מה שעושה רעש אבל הנורית הראשית של המחשב ממשיכה לפעול וניתן לכבותה רק אם מדליקים מחדש ומכבים לפני שמסך הכחול עולה. אני ממש לא יודע מה הסיבה לבעיה אבל אני יודע שלאחרונה אני ניתקתי פעמיים את המקדלת והחזרתי…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום לכם... הצורב הזה נקנה לפני שנתיים~ ואני רוצה לדעת... למה בשנה האחרונה בערך... הוא צורב דיסק ב6-9 דקות.. זה בגלל שהוא מת? לא נראה לי כי יש לחבר שלי אותו צורב שנתיים!!! לפני לפני 4 שנים הוא קנה ... ואצלו זה צורב תוך 4 ומשהו דקות... אז מה אני צריך לעשות ? ראיתי בת'ראד אחר שיש עידכון לצורב של לליטאון... יש גם לצורב שלי?... תודה....

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלומות, לא מזמן הגיע אלי מחשבי החדש , ושרציתי לעדכן דרייברים (CATALYST 3.10), הוא נתקע בהתקנה של הלוח בקרה ופשוט דילג עליו (זה נתן הודעת שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ משהו...), והדרייברים פועלים מצויין אבל אין לי לוח בקרה. ניסיתי למחוק ולהתקין אבל זה עושה אותה הודעה שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ. מה לעשות ? :-\

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי P3 ולוח של אסוס CUV4X-C ואחרי שהתקנתי את הדרייבר של הלוח (דרך היה לי WIN 2000 ועכשיו שמתי XP PRO) מופיעה לי בעיה ואני לא מוצא לזה דרייבר. גם כשאני בודק מה שמותקן אצלי במנהל ההתקנים מופיעים לי סימני שאלה צהובים ב-MOLTIMADID AUDIO CONTROLLER וגם ב-PCI IMPUR DEVICE וגם ב-VIA BUS MASTER IDE DRIVERS(מה שיש בקובץ שצירפתי,זה לא מוצא את זה) מישהו אולי יכול לעזור לי כי כבר ניסיתי הכל ואין לי מושג מה זה. דרך אגב יש לי כרטיס קול ולו מצאתי דרייבר ל-XP אבל עדיין אין קול.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by n0ne,

התקנתי ווינדוס 98 עכשיו ראיתי שדודל הדיסק שלי זה 2 GB מתוך 20 כנראה משהו במחצית דיסק,איך אני מגדיל אותו ל20? יש בהתקנה של XP את חציות דיסק אבל אין עוד דרך?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by noy2222,

אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by Poko,

בעת הדלקת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." כמו כן המחשב מסרב להתאתחל גם ממקורות אחרים כמו דיסקט את CD שהותקנה עליהם מערכת הפעלה Dos או Windows בהתאמה. ישבתי מול הספר של הבורד ועברתי שיטתית על כל הג'מפרים וההגדרות בביוס והכל תקין. ניסיתי חלופות שונות ללא שינוי. כמובן שכשניסיתי לאתחל עם דיסקט אז טרחתי לעדכן הביוס בהתאם וכנ"ל גם לגבי סידי ודיסק קשיח. אותו סידי, אותו דיסק קשיח ואותו דיסקט מאתחלים מחשב אחר ללא כל בעיה. האם הלך Mother board ???

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by .y.s,

התקנתי XP על Hard-Disk חדש של 80G, הפקודה "הפעל מחדש" או "כיבוי" מבצעת את התהליך הרגיל של סגירת כל האפליקציות ובשלב הסופי הוא נשאר קפוא ללא שום פעילות במשך יותר מ-2 דקות ורק אז מתבצע הכיבוי/אתחול. נ.ב. הרכבתי מחדש את ה-HD הישן (20G) ואיתו אין שום בעייה. פתוח להצעותכם או עזרתכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by musa,

שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by blue_wolf,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by אליאור1,

חיברתי בין המחשב לטלויזיה התקנתי tvtool אך עדין רואים שחור לבן מה עושים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by magus972,

שלום שלום ויום טוב לכולם לאחרונה המחשב שלי עושה לי צרות אני משתמש בWINDOWS XP לפעמים ... כמה פעמים ביום המחשב עושה לי RESET בצורה ספונטנית אין צורך לציין עד כמה זה מטריד עכשיו, אחרי כל פעם כזאת כאשר הוינדוס עולה הוא רושם שהקובץ PCI.SYS שנמצא בספרית דריברס בוידוס דפוק ושצריך לעשות לו ריפאר אבל כמובן שלא טרחתי לעשות זאת מכיון שאם בשלב הזה עושים RESET יזום אז הוינדוס עולה בלי כל בעיה ובכן מה מחובר לי לPCI ? כרטיס קול - נמצא שם יותר משנה לא נראה לי שזאת הבעיה כרטיס רשת - אולי יש נפילות מתח זעירות ברשת שגורמות למחשב לעשות RESET ? מודם - יכול להיות שקפיצות מתח שמגיעות מקו הטלפון ? 1 הוא דיגיטלתי 2 הוא מחובר לUPS IDE CONTROLER - אולי בגלל שכל הסלוטים מלאים הם צורכים יותר מידי מת…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. שלום לכולם, המפרט הוא כזה: 2.4C, ABIT IC7, 512 DDR זה מה שחשוב פחות או יותר... XP PRO SP1 מעודכן והכל טוב ויפה, היה ג'יפה 4 של לידטק, המטרה הייתה להתקדם ולכן רכשתי לי ATI Radeon 9600 XT, הסרתי את הדרייברים כמו שצריך והלכתי לפי הספר, ברגע שהדרייבר הותקן ולאחר איתחול המחשב - הכל התחרפן: האניטי וירוס דיסאייבלד, הודעות שגיאה של ווינדווס כמו einhelp.xex error וכל מיני אחרים ואחרי חצי דקה המחשב מכבה את עצמו ונדלק לבד. ממש משולש ברמודה. חיפשתי דרייברים באתר של ATI - זה בדיוק מה שיש לי בדיסק, עדכנתי ביוס - שומדבר. ישבתי עם אחד ש"מבין" על הרג'סטרי ומחקנו כל מה שקשור לנוידיה... לא הולך... אמרו לי ש XP לא אוהב שינויים בחומרה וכשמחליפים בין כרטיס של נוידיה לATI יש שאריות של דרייברים …

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Dana_s,

שלום אינני יודעת אם אני שואלת בפורום הנכון אבל שאלתי היא זאת: כרגע יציאות הקול במחשב שלי הן אחוריות (בגלל שכרטיס הקול הוא על הלוח) הייתי מאוד מעוניינת לעשות או לקנות פאנל עם שקעי אודיו קידמיים (יש לי במארז מקום לפאנל נוסף) אני יודעת שבלוחות מתקדמים יש גם פאנלים קידמיים. לי יש לוח אינטל ,D845GBV ועל הרמקולים אין שקע אודיו. האם יש אפשרות טכנית לקנות ולחבר פאנל קידמי? הנושא חשוב לי כי אני שומעת הרבה מוסיקה מהמחשב וחיבור האוזניות איננו אלחוטי (אינני מעוניינת להתפשר על האוזניות המאוד איכותיות שיש לי) . כיום חיבור האוזניות מצריך ממני לבצע אקרובטיקה בכל פעם שאני ממעוניינת להשתמש בהם. כשקניתי את המחשב דאגתי שיהיו על המארז יציאות USB קדמיות. שכחתי לבקש פאנל קידמי. מה ניתן לעשות? …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.