תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעזור לחבר להתקין על המחשב שלו מערכת ההפעלה xp ,המחשב הגיע עם לינוקס. המחשב בעיקרון עם 16 גיגה אבל שאני מגיע לבחירת ההארד דיסק במהלך ההתקנה מופיעים לי 4 כוננים, 1. 2G 13G. 2 3. כונן קטן 8MB שרשום עליו BIOS 4. ועוד כונן קטן 8MB ניסיתי לפרמט את כונן ה13G ולהתקין עליו אבל כשסיימתי והמחשב הופעל מחדש הוא נתקע על NTLDR is missing ויש אפשרות רק לעשות ריסטרט ? מה צריך לעשות ? הבנתי שצריך למחוק את כל הכוננים לפני ההתקנה אין שום בעיה אם זה ?וגם את הכונן של הBIOS ? דרך אגב אם נכנסים לBIOS רואים רק כונן אחד של 16G ולא את כל הכוננים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATOR זה …
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברים... יש לי צורב של LG....עכשיו המחשב מזהה אותו והכל... אבל כאשר אני מכניס אליו דיסק או שאני רוצה לצרוב משהו הוא לא מזהה שום דיסק שאני מכניס אליו...!!! אם למישהו יש פיתרון מה לעשות אני מודה לכולכם... אני מודה מודה מודה מודה....כולם מוזמנים לכפר מרע'ר..... תודה לכולם.....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב של חב' טושיבה שעבד מצויין עד לפני יום. כאשר הדלקתי אותו הוא לא העלה את המע' הפעלה, לאחר כיום יומיים הדלקתי אותו והוא עובד ושומעים את הספק ואת ההרד דיסק פועלים אך לא רואים כלום על המסך... מה אני צריך לעשות כדי לראות משהו על המסך?... (כלום לא ניתק) תודה אנשים !
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כאשר אני משחק לדוגמא משחק גם אנדרגראונד 2 אז כאשר אני לוחץ על מספר כפתורים בו זמנית מתקבל צפצוף והמקלדת מפסיקה להגיב למספר שניות מהי הבעיה? האם היא בלוח האם שהוא לk8t800 של ג'יגהבייט או שבמקלדת שהיא מקדלת OEM של קומפאק
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש amd 64 3000 939 לוח k8ns 939 זיכרון של מיקרון 256*2 dc העלתי את כל קבצי ה dump שהיו לי מישהו יכול להסביר לי ממה זה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-