תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד/נייח: AMD X3 720 2.94GHZ סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : WIN XP Pro SP3 x32 סוג הדפדפן : IE8 סוג כרטיס המסך : HD4870 1GB VaporX הבעיה: המחשב לא מוצא קבצי CAB, יענו אני לא מצליח להתקין משחקים/תוכנות שאני מוריד, גם אם אני מנסה להתקין מהדיסק וגם אם אני מוריד ופותח דרך ה-WINRAR...זה מציג כל פעם שהוא לא מוצא קובץ CAB מסויים בהתאם ליישום שאני מנסה להתקין... תמונה של הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הDOK שלי לא מזוהה ע"י המערכת, אני לא יודע מתי התחולל השינוי כי השתמשתי בו פעם אחרונה לפני שלושה שבועות. כשאני מחבר אותו ללמחשב אז נדלקת הנורה אך לאחר כמה שניות האור נחלש עד שהוא נכבה. התקנים USB אחרים כמו מצלמת אינטרנט ועכבר עובדים בלי בעיות. ניסיתי לעדכן ביוס וגם לא עוזר גם התקנה של דרייברים (אחרי הפעלה מחדש יש "זוהתה חומרה חדשה" של הUSB) ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים הכל יפה וחדש הצורב דיוידי מסוג פיוניר מהירות 18 קרא לי משחקים והכל עד עכשיו אני מכניס דיסק וזה לא קורא עשיתי ניקוי עינית (הדיסק עם הסיבים הקטנים) כיביתי ל5 דקות והדלקתי לא עזר הפעלה מחדש לא עזר וככה זה קרה לי בכל הדיסקים מה אתה חושבים שהבעיה ואיך פותרים אותה???
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, א)בנוסף ל2 סטיקים של 2 ג'יגה ,רכשתי סטיק 4 ג'יגה התואם לסטיקים הקיימים, הוא תקין ומזוהה אך ישנה בעיה , כאשר שני הסטיקים עובדים בדואל צ'אנל ו מוסיפים את הסטיק החדש המחשב לא עולה , כאשר לא עובדים בדואל צ'נל המחשב עולה. האם כדאי לקנות סטיק נוסף של 4 ג'יגה כדי שגם הסטיק החדש יעבוד בדואל צ'אנל והאם זה יפתור את הבעיה? ב)ניסיתי להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט , אך כל פעם התקנה כרסה בסביבות 27 אחוז Error code: 0x80070570 כאשר היו כל הסטיקים פנים (כולל החדש) כאשר הורדתי את הסטיק החדש של 4 ג'יגה ההתקנה בוצעה בהצלחה , מה יכולה להיות בעיה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן חברה. אחרי שעמום כבד החלטתי לעצור את המאוורר של המעבד ידנית ולראות אם אני מצליח להתחרות בפרסקוט של בן דוד שלי. אך הפתעה ציפתה לי! הטמפ' ירדו בחצי!!! זה הראה לי כך בשני תוכנות, גם בסנדרה וגם ב-MBM5. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קורה למחשב שלי כי זה דיי ברור שהטמפ' לא ירדו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שקשור אז הקרוב ביותר היה כאן בתמיכה טכנית במחשבים הביה היא כזו ואני ישמח אם מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון לדודתי שונה היום הפייסבוק על דעת עצמו ושונתה לה תמונת הפרופיל ל "Fãcêbøøk Sêcuryti" - הזוי אי אפשר למצוא אותה יותר בפייסבוק (רק מי שחבר שלה יכול עוד לשלוח הודעות) ולא ניתן גם לשנות שם אחר אלא רק תמונת פרופיל מישהו נתקל ? זה וירוס פייסבוק חדש או משהו ? לא מוצא שום מידע כלל על זה בגוגל... (הוספתי תמונה) תודה !
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
התחלתי ךפרמט את המחשב חזרתי אחרי 20 דקות וראיתי מסך שחור מנסה להעלות והוא כותב לי fail a7vg9n16 מישהו יודע מזה? איך אני מסדר את זה? בהתחלה שפירמטתי הוא כתב לי שהוא לא מזהה רכיב מסויים אם לנסות שוב או לדלג ניסיתי לא עזר אז דילגתי , יש פיתרון למצב? או הלך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס רשת,מה שכתוב על האריזה: ST lab network impact pci 100Mbps lan Card בחברה זה ST LAB חברים זה דחוף אני בלי אינטרנט )-: תודה מראש! נ.ב- os:win98
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון למחשב שלי יש נפילות בזמן מאמץ בינוני עד חזק הוחלפה משחה תרמית נעשה סדר וניקוי מחדש למחשב עד הפרט האחרון. ועדיין קריסות בזמן מאמץ בינוני. חשבתי שאולי זה הספק (SS 620W) ולכן בדקתי אותו בOCCT ומכאן לשאלה הבאה האם זה תקין? (אין OC כרגע בעבר היה אבל כרגע אין) אם אפשר רעיונות לגבי סיבות קריסה (נבדק חום..מגיע גג ל52 מעלות בOCCT) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום עם לוח 8I915P של gigabyte עם מעבד P4 אריזה 775 אני משתמש בתכנת EVEREST והדיוח שאני מקבל למתחים הינו (בצד ימין): CPU CORE 1.2V 2.5V+ 1.8V 3.3V+ 3.17V 5V+ 5.05V האם מישהו נתקל בבעיה זו? האם זו תקלה של ספק המתח שעל הלוח? טמפרטורת ה CPU הינה 55 מעלות (וגם בטמפרטורות נמוכות מ 50 יש אותו מתח) תודה מראש שייקה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב. רק לפני יומיים ראיתי סרט והכל היה תקין. אשמח לעזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משתמשים בסימון € יורו שנמצא על מקש E/ק בלפטופ של אסוס ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פתאום המאוור התחיל לעשות רעש חזק מאוד ! שמסתכלים על המאוורר רואים הכל תקין והוא לא נוגע בכלום אך כל כמה דקות הוא עושה רש אחר.., ורואים שהמהירות משתנה אני חושב שהוא טס או להפך ??? קרה למישהו ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כחצי שנה המפרט שלו הוא כזה i5 8400 gtx 1060 oc מהמפעל 16 gb ram ועוד קירור טוב למעבד (הזכרתי את הקירור מכיוון שהמעבד פה הוא הבעיה) לרוב שאני משחק במשחק פורטנייט המעבד כמעט ב100 אחוזים ולפעמים גם ב100 אחוזים. השאלה שלי היא כזאת, זה מזיק? זה יכול לפגוע לי במחשב? ואם כן מה עליי לעשות בשביל להוריד את אחוזי השימוש בו, גם אם זה לא מזיק וזה רק מעט לי את המחשב ויש דרך למנוע זאת אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-