תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לוח אם GA-MA78GM-US2H כרטיס מסך מובנה ATI Radeon HD 3200 Graphics כרטיס קול Realtek High Definition Audio ATI HDMI Audio כמו שאפשר לראות בקובץ המצורף,אני לא מצליח לראות את HDMI AUDIO במאפייני השמע. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד .התקנה כוללת של כל ה CCC... שום דבר. ניסיתי גם דרך האשף של CCC .שום דבר שם לא מתייחס לסאונד. אני כבר לא יודע מה לעשות מעבר לזה. אודה לכם מאד על כל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המישחקים עצמם עובדים יפה אבל יש תקיעות מעצבנות בדרך.. לדוגמא GENERALS המשחק עובד טוב אבל יש קפיצות קטנות מדי פעם ואני חושב שזה נגרם כתוצאה מלחץ... מה אני עושה?? יש אפשרות לסדר את זה?? מפרט מחשב : p4 1700mhz Asus P4S8X 512 DDR 266mhz driver 41.09 Geforce 4 44omx 8X 64mg maxtor 40gb 7200rpm 133ata ... מה אני יכול לעשות?? בבקשה זה חשוב אני יושב על זה יותר מידי זמן וזה מתסכל...
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום! היום פתחתי קובץ שסרקתי ופיתאום היה מסך כחול עם ריסטארט,ואני רוצה ליראות מימה זה נובע,אני עושה את הפקודה הזאת בהפעלה %systemroot%minidump וזה לא פועל ב XP זה כן פעל,איך ב WIN7 מגיעים לתיקייה ההיא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס (מסך כחול) ואני לא יודע מה לעשות טמפ' מעבד: 45-66 ביצעתי בדיקת זיכרון פרמטתי את המחשב אתמול המתחים שלי: מעבד: 1.38 3.3: 3.28 5+: 5.11 12+: 11.40-11.70 למה זה עדין קורס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי כבר שנים רבות ובבעיה זו לא נתקלתי.. עשיתי 2 דברים: 1.עבדתי על המחשב עם קורא כרטיסים וכנראה הכרטיס לא היה מתאים בדיוק לכניסה של הקורא, ניסיתי קצת בכוח אבל ראיתי שנכנס והמחשב לא מזהה אז ויתרתי והוצאתי את הקורא מכניסת ה-USB. 2. חיברתי כבל דאטה למכשיר Sony erricson W800i וכשהמחשב התחיל להתקין את הדרייברים אוטומטית ניתקתי את הכבל מהמכשיר.(הייתי חייב לרוץ...) לא יודע מה משני הדברים עשה את הבעיה אבל הבעיה היא כזו: המחשב מזהה את כל יציאות ה-USB (מצורפת תמונה) אבל כל התקן שאני מכניס(דיסקאונקי, מדפסת, קורא כרטיסים ועוד..)המחשב לא מזהה אותו בכלל, בדיסקאונקי הנורית נדלקת לשנייה ונכבה מיד, למעט 2 יציאות שבהן הנורית דולקת קבוע ולא נכבית(ובכל זאת הוא לא מופיע …
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אין לי גישה למחשב לא מצליח להתחבר למשתמש שלי כנראה בגלל שהתקנתי איזה תוכנה ככל הנראה היה הוירוס,הוא שינה לי את הסיסמא וביטל את הגישה לאינטרנט ואני לא מצליח להתחבר רשום הסיסמא לא נכונה. ניסיתי איזה מדריך הצלחתי להפעיל את המשתמש administrator במצב בטוח והוא גם מסביר איך לאפס את הסיסמא בעזרת הcmd Net user * אבל המשתמש הוא לא local לכן זה לא עבד. האם יש איזה דרך שאוכל לאפס את הסיסמא בלי לפרמט?
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות שאני לוחץ מהמחשב שלי שני קליקים על הכונן הנשלף הוא רושם Error אבל אם אני לוחץ איפה שמוקף בעיגול זה כן פותח מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום המחשב עשה ריסט ללא סיבה, אז החלטתי לבדוק את הטמ' בתוכנה EVERST.\ ותחת הלשונית COMPUTER->DMI יש לי שגיאה: Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed א. הטפ' בסדר. ב. אתמול החלפתי ספק כוח(FSP 350), אז יש מצב שזה קשור אחד לשני ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך sapphire r9 280x 3GB toxic. ביצעתי עדכון לכרטיס מסך בביוס ולאחר הפעלת המחשב אין תצוגה במסך. המחשב נדלק, עובד ואין תצוגה. לאחר ניתוק החשמל לכרטיס מסך וחיבור המסך לכרטיס מסך המובנה המחשב נדלק רגיל. איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ע"י קובץ הגיבוי שעשיתי לפני עדכון הביוס. (אני פוחד לעשות עדכון וילך גם הכרטיס המובנה). תודה לעוזרים.
-
- 46 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ניסיתי לסדר מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, ניקיתי אותו והוספתי מאוורר ועכשיו כשאני מדליק אותו (יש לו מערכת xp) הוא מתחיל את הבדיקה הרגילה... test משהו ואז בצורה אקראית לחלוטין נכבה, כל נסיון בשלב אחר המאוורר של הספק עושה רעשים, אבל אני לא יודע אם זה זה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה? תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מצטער על האנגלית אני פשוט רוצה שהדברים יועברן כפי שהוא כתב אותם זה חבר משבדיה שנתקע עם הרכבה של מחשב כנ"ל אמרתי לו שאני מכיר פורום מעולה לנושא עם חברה שמבינים עניין וזה אתם אז ככה... Fault discription: Sometimes freezes at startup and gives away a 1 sec long beep, silent for 1 sec and repeats like that.Also does that when i do a reboot from the OS (sometimes and not always. Same beep then) Pull out the powercord and after a minute insert it again i will be able to start the comp When im in the os (XP professional with SP1) and start for ex BHD it freezes up the comp completly after 1 min or 2 The computer is MOB:MSI K7N2-Delta-ILSR nForce2 Ultra 400 3DDR-D…
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-