עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosi yosef,

מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by puuma1,

המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by קלוקיי,

שלום , הורדתי מהאתר של ג'יגבייט עדכון עבור הביוס שלי . בעת ההורדה התקבלו 3 קבצים ( יש תמונה ) . עכשיו השאלה שלי היא , איזה מהקבצים הבאים הוא קובץ העדכון שיש להריץ בביוס על מנת לעדכן את גרסת הביוס הקיימת ? . אני צריך להעביר את 3 הקבצים לדיסק או קי , ולהריץ אחד מהם בעת הפלאש של הביוס נכון ? . איזה קובץ עליי להריץ בזמן הפלאש ? . דגם הלוח שברשותי : gigabyte z370 aorus gaming k3 - CF תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. יום בהיר אחד החליטו 2 הכוננים שהם לא מזוהים בביוס ניסיתי להחליף כבלים ולנסות במחשב אחר ולא עובד... הזיהוי גם לוקח המון זמן (ואז נכשל)

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by HaimTS,

שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by razyadan,

שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. מכותבים שלום, רכשתי אתמול את החלקים שהייתי צריך בהמלצות הפורום. הלוח אם שנקנה הוא Asus Prime B550M-A Wifi מעבד Ryzen 9 5900x חיברתי הכל כנדרש, בדקתי את עצמי כמה פעמים, מחבר למתח ושום דבר לא עולה. אחריי בדיקה קצרה הבנתי שהלוח אם אכן תואם, אך צריך לעבור עדכון ביוס. הפתרונות שאסוס מציעים זה עדכון מהמחשב עצמו בתנאי שיש עליו מעבד ישן יותר וניתן לבצע עדכון (לא רלוונטי). הפתרון השני, הורדת קובץ העדכון, להעביר לפלאש - להכניס את הלוח אם תחת מתח, כניסת פלאש לUSB הרלוונטי תחת הכותרת ביוס וללחוץ כפתור ביוס ומתבצע העדכון. לצערי בלוח אם שלי אין את האפשרות הזו, אין את כפתור הביוס. איך אני מעלה את המערכת? יש לציין שהזיכרונ…

12. Started by elada22,

חייב להגיד שזה אולי הדבר הכי מוזר שלא תיארתי לעצמי שקורה. אחרי קצת התעסקות שחיברתי את הלפטופ בחיבור hdmi לטיוי פתאום המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט בלי הפד המובנה, לא לחיצות ולא טאצ'. וינדוס 8.1 אני מנסה לאלתר איך לשלוט במחשב אז אם מישהו יוכל לקצר לי תהליכים אני אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שבוע טוב אם אני מחבר הארד דיסק שרוף (חדש או ישן) למחשב עם עוד הארד דיסק עובד.. מה קורה? נשרף איזה חלק או משהו כזה?? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by c-bot,

שלום, יש לי 2 שאלות, 1) אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מכל סוג שהיא על המחשב, המחשב מפורמט לגמרי אבל כל מערכת שאני מנסה להתקין הוא לא מצליח הוא אומר שלא ניתן ליצור את התיקיה ווינדווס כאשר הוא מתחיל את ההתקנה, (בין עם זה XP או ויסטה) לכן אני מניח שההרד דיסק התקלקל, מה שמוזר זה שאני עדיין יכול לפרמט את ההרד דיסק לכן המחשב עדיין מזהה שהוא קיים ויש לו גישה כלשהי אליו... האם הבעיה היא באמת בHD? 2)אם זו אכן בעיה בHD האם HD חיצוני יכול לשמש תחליף, כלומר אם אני אחבר אותו למחשב דרך USB , האם המחשב יזהה אותו כHD רגיל והאם בכלל ניתן לאתחל ממנו את ווינדווס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by elyaz,

שלום אני משחק Jagged alliance 2 (משחק ישן מ99) בזמן המשחק המחשב מתחמם מאוד המפרט: Lenovo Thinkbook i5 G2 16GB RAM אין כרטיס מסך (יש את הגנרי Intel Iris Xe) יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ההתחממות? תודה

16. Started by ak-47,

שלום ! ריציתי לדעת אם אולי אתם יכולים לעזור בפיתרון הבעיה שצצה דרך אגב לא מיזמן . כאני מדליק את המחשב זה לא ישר עובר לי להעלאת המערכת אלה זה כל הזמן מציג את ארבעת הכוננים שיש לי ואז אומר לי: press f1 if you want to resume אז כל הזמן ככה צריך לילחוץ את זה . והעיניין הוא שהוא לא מציג גם שום בעיה שצירך בגללה לילחוץ על הכפתור אלה פשוט סתם ככה . תודה מראש !! :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itaysp,

לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by lartzi,

קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by mikichi,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Armageddon1,

Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered. זה מה שהוא רושם לי אחרי שהכרטיס קורס וחוזר לפעול אחרי מספר שניות. קרה לי פעמיים בסה"כ היום . אני צופה בסרט וזה פתאום קורה .. 10.12 ccc2 זה הדרייבר HD5850 זה הכרטיס מסך .. מערכת הפעלה (win 7 (64 bit לא קרה לי עד עכשיו דבר כזה , יכול להיות שזה הדרייברים החדשים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by Aaa Bbb,

מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה

25. Started by 456,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.