עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. חברתי הכל ואז הלוח עלה. עשיתי כמה שינויים ואז Reset ועכשיו כלום לא עולה, אין תמונה. כל המאוררים עובדים ומגיע חשמל, אבל אין תמונה. יש לכם מושג למה זה? בנוסף כמה לשים את ה Host Bus Speed [66,100,133,auto] Ratio Of Processor Core to System Bus Frequency [3,3.5,4,4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by tg,

אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by yot,

מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by PT,

עד היום לחצתי על כפתור הPOWER במחשב והWIN XP היה נכנס לתהליך הכיבוי הרגיל בזמן האחרון הוא פשוט נתקע על Windows is now shutting down.... ואני צריך להחזיק את הכפתור הפעלה בשביל לחבות ידנית. זה לא תמיד קורה, אבל זה קורה לרוב, וזה מעצבן. פיתרון?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by the-edge,

שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by snsn_1,

יש לי בעיה עם הקול במחשב הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרט במחשב אני שומע קול כמו שצריך אולם בXP אין שום קול כמו למשל כאשר מדליקים את המחשב או מכבים הסרתי את ה DRIVER של הכרטיס ולא עזר ( זה SOUND O/B ) גם במאפיניי קול סומן WINDOWS DEFULT כאשר הסימן של הרמקול בחלון הצלילים כבוי אני מיואש מה זה יכול להיות??????????

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by SixKiller,

שלום לכם יש את המשחק מהיום ואני נכנס וכשזה טוען את הכתוביות האלה למטה זה עושה רעש נוראי!!!!! של צמרמורת אבל מה זה רעש???? רעש מפחיד!!!!!! תודה מרשא בבקשה עזרה...

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by elio1,

כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by singera,

כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..

11. Started by iCe_bLaSt,

יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by orend,

יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by John Doe,

התחילה לי בעיה כזאת, בהתחלה זה קרה לעיתים רחוקות ועכשיו נראה שהמחשב בכלל לא מצליח לחשב CRC טוב כך שתמיד אני מקבל CRC FAIL, למשל כשאני פותח ZIP, RAR או שאני מנסה להתחבר ב-CounterStrike לשרת כלשהו הוא חושב שהקבצים שלי שונו ולכן לא נותן לי להתחבר, אפילו התקנתי מחדש את ה-Windows ועוד בהתקנה (!!) ז"א כשהעלתי את המחשב מה-CD במסך הכחול קרה שהוא חשב שהקבצים דפוקים כנראה מאותה סיבה. (עשיתי RETRY וההתקנה המשיכה בהצלחה, ז"א זה לא עקבי) מדובר במחשב חדש שקניתי לפני פחות משבועיים, בהתחלה זה היה נדיר ועכשיו זה חמור מאד, כמו מה זה נראה? עשיתי SCANDISK יסודי לכל הכוננום, החלפתי זיכרון (גם SLOTS), הוצאתי את כל הכרטיסים שלא צריך במחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך וזה עדיין קורה. זה מריח כמו בעיה ב-C…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי את הלוח Asus A7N8X Deluxe v2.0 ואת המארז XASER 3. מהמארז ישנם כמה כבלים שבאים מהפתח למעלה איפה שיש חיבורים של USB וכו'. לאן בדיוק אני מחבר את כל זה בלוח? זה מפוצל למעין חיבורים של פין אחד ויש מלא כאלה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by shichio,

הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום יש לי מקל זיכרון אין לי מושג איך אינ בודק כמה MB הוא וכמה MHZ, תודה על התשובה שתיתנו.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by namyob,

מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by wow,

הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by DANTAL,

הי, בכל פעם שאני מדליק את המחשב , עולה האשף שמודיע לי שנמצאה חומרה חדשה Multimedia controler , מערכת ההפעלה Windows XP Pro. לא ברור לי איזו חומרה היא ה- Multimedia controler אני מנסה לאפשר לאשף לחפש באינטרנט את התוכנה הדרושה אך הוא אינו מוצא. כרטיס הקול שמותקן במחשב הוא של CREATIVE דגם Vibra 128 . ניסיתי לשלוח את האשף ל-CD המקורי של הכרטיס, אך הוא לא מוצא את התוכנה הדרושה איך פותרים את החידה??????? אודה על עזרתכם. ???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Galatz,

שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by MetalB,

יש לי בעיה די מעצבנת אצלי עם החיבור של ההארד דיסק יש לי צורב והוא מחובר יחד עם ההארד דיסק ל- primary IDE אם אני לא טועה... ראיתי שהצורב מחובר ללוח אם ומהצורב להארד דיסק בכל מקרה בגלל שהוצאתי את החיבור של הצורב אז 2 פינים שלו יתעקמו לי ומאז שזה קרה ה- windows xp נתקע לי בזמן שהוא עלה אז נכנסתי ל- bios ובטלתי את הצורב ועכשיו הווינדוס עלה לי וגם אפילו מזהה לי את הצורב - אבל המחשב עובד הרבה יותר לאט אז מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את הצורב מהמחשב כדי שההארד דיסק יהיה מחובר ישר ל- primary IDE הבעיה היא זה כשאני מנתק את הצורב אז המחשב נתקע לי בהתחלה כשאני מדליק אותו אני לא יודע אולי יש לזה קשר לג'אמפר שלו או משהו.... help me ???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. חברתי את המחשב לטלויזה הכל היה בסדר חוץ מזה שלא שמעו כלום בטלויזיה... אז אחרי זה שיחקתי עם הכבל של הרמקול (הרמקולים שלי מתחברים למחשב עם USB דרך סאבוופר) ו איכשהו שהכבל יו אס בי היה מנותק שמעו ברמקולים של הטלויזיה... ראיתי לי כמה סרטים.. היה פצצות.. קיץ קץ היום אני בא בסבבה מדליק את המחשב מוציא את הכבל יו אס בי של הרמקולים במחשב.. ואז שאני בא לשומע משהו הוא אומר לי ככה: הודעה שגיאה: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers..... שחקתי פול עם הכבלים.. נסיתי לשים אוזניות וכל מיני שטיות... אבל עדיין לא שומעים כלום וזה עושה את השגיאה הזאת... אז חברה בבקשה תעזרו לי ... דחוף! תודה !

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by __MIKO__,

כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.