עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by de money,

כל פעם שרוצים לסגור את המחשב צריך להוציא גם את התקע מהחשמל הכול טוב ויפה נכנסים להתחל כיבוי וכו המחשב נכבה אך אם לא מוציאים את התקע מהחשמל אז בפעם הבאה שרוצים להפעיל אותו הוא לא פועל אני יודה למישהו שיעזור לי אני כמעט בטוח שהבעיה זה לא הספק אלא משהו עם כפתור הכיבוי וההתחלה כי הוא לא פועל בזמן האחרון

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by TzV-EyE-GeR,

כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. שלום בקשותי הכרטיס הנ"ל, ומכיוון שהוא עשה לי כמה בעיות החלטתי להחליף לו ביוס, ביצעתי את התהליך, והתוכנה דיווחה שהוא הסתיים הבצלחה. אך מאז כל פרק זמן קצר הווינדוס עושה לי ריסט, או שהמסך פשוט נכבה. האם אני יכול להתקין ביוס של חברה אחרת(כי באתר של fic יש רק את הגירסא הזאת)? או יש איזו דרך לחזור אחורה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by ma nishma?,

שלום. המחשב התחיל פתאום לקפוא, לפני הפירמוט התקנתי AIDA ונדהמתי: הטמפרטורה של המעבד היא 65 מעלות. המעבד הוא: AMD ATHLON XP-A 1824 MHZ. האם אפשר לסמוך על איידה ? ואם כן האם אני בצרות ? ואיך אפשר לפתור את זה כי כל המאווררים עובדים. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by tomer87,

איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by nim901,

לחבר שלי יש סט של creativ wireless 6000 עכשיו בעכבר ובמקלדת שלו יש כזה כפתור שאין לי מושכ מה הוא עושה. עכשיו חבר שלי אמר לי שהוא לחץ על הכפתר (למה ? מי יודע) ומאז העכבר קיבל שיתוק הוא לא מגיב מישהו יודע למה ? ומה הכפתור עושה? ד"א ניסיתי להתקין תדריברים שוב אך ללא הועיל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by shmulikg,

יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. שלום! יש לי עכבר MX-500 כבר איזה שנה ואני די מרוצה ממנו...חוץ מדבר קטן שנדפק אצלו באשמתי ואני רוצה לברר אם אפשר לסדר את זה.... השתמשתי עד עכשיו בפד די חרא ששחק לגמרי את פני השטח של העכבר.... עכשיו לפי המלצה אני משתמש בנייר פשוט ואני חייב לומר שהעכבר עובד יותר טוב אבל הבעייה היא שהוא שחוק לגמרי ואני רוצה לדעת מה לעשות...(יש לי עדיין ביטוח עליו...) אם יש למישהוא עצות אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by avi_jan,

כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by LeftRight,

אין לי מושג מה זה הדבר הזה במנהל ההתקנים הוא מופיע כסימן שאלה והוא לא מוצא דרייבר לזה ??? אני לא יודע מה לעשות אני מתחרפן מזה אם מישהו יודע מה זה הדבר הזה..ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד וזה מה שרשום במיקום אם זה יעזור לכם לדעת מה זה הדבר הזה: PCI Slot 4 (??אפיק PCI 2, התקן 2, פונקציה 0) תודה לעוזרים , LeftRight.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מכיוון שמדפסת סיכות משרדית ומחשב שאליו היא מחוברת נהיו בלתי ידידותיים בעליל (קשקושי הדפסה) ומכיוון שהוברר שהמדפסת והכבל תקינים, הופנה החשד ליציאת המדפסת של המחשב. נקנה כרטיס יציאת מדפסת (STLAB) ואולם מסיבה כלשהי המחשב מסרב כלל לעבוד כאשר הכרטיס תקוע בסלוט (נוסו 3 סלוטים פנויים). הכרטיס עצמו תקין ואין את הבעיה במחשב אחר. שאלתי בכמה מקומות כולל הטכנאי בחנות שקניתי בה את הכרטיס אבל אף אחד לא יודע מה מקור הבעיה. תוספת קטנה: מספר פעמים, אחרי שהמדפסת חוברה למחשב אחר והוחזרה למחשב הבעייתי היא עבדה טוב זמן מה אך חזרה לסורה די מהר. האם זה באמת אומר שהבעיה היא לאו דוקא ב-LPT? או שלא בהכרח? יצאתי די מבולבל מכל העסק :-( מקווה שכאן יוכלו לעזור בפתרון שכן המדפסת המושבתת נחוצה מאד. ב…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by MacGyver,

כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by 69,

מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by obyzero,

לחברי הפורום שלום רב... לאחרונה רכשתי הארד דיסק נוסף של 120 GB בטכנולוגיה של SATA... ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 8IPE1000 PRO-כמובן תומך SATA.. הבעיה היא שבכל פעם שאני מפעיל בביוס את האפשרות ON CHIP SATA ההארד דיסק IDE הרגיל שלי נעלם...כלומר אני יכול לעבוד על כל אחד בנפרד אבל לא ביחד אלא אם כן מערכת ההפעלה מותקנת על ה IDE..ואז הם עובדים ביחד.. במידה ואני מנסה להתקין WINDOWS על ה SATA ללא הפעלתו בביוס אז הוא יוצר תלות ב IDE ואומר שאני חייב להגיד את המחיצות ב IDE...וזה לא אמור להיות ככה כיוון שלא אמורה להיות תלות בינהם...שלחתי מכתב ל GIGABYTE והם עדיין לא ענו לי... בקיצור: איך אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה על ה SATA מבלי שתיווצר תלות ושניהם יוכלו לעבוד יחד? אודה לכולכ…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. אהלן מתי שאני סוגר תוכנות ולפעמים סתם קופצות לי הודעות משונות של הווינדוס וזה התחיל לעצבן נראה לי בעיה בזכרון מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by tombraider2003,

כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by fux,

אני צריך דריבר לכרטיס רשת,מה שכתוב על האריזה: ST lab network impact pci 100Mbps lan Card בחברה זה ST LAB חברים זה דחוף אני בלי אינטרנט )-: תודה מראש! נ.ב- os:win98

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by RawSteel,

Hi , I am sorry for the english but anyway well its like that, the pc came back from the store buyt the sound doesnt work my mobo is Asus tuv4x, it has built in sound card what should i do to get it work? thanks

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by iCe_bLaSt,

יש לי שאלה משום מה אם אני גולש באינטרנט וגם משחק ( או משחק במשחקי מולטי) למחשב שלי יש נטייה להתקע ... אני יודע שזה בעיה ספציפית של המתאם ISDN שלי אם הכרטיס מסך VisionTecmx440 בכל מקרה מה שבטוח זה לא חום (יש לי ליבה מאוד קרה ועשיתי קצת מודינג לכרטיס מסך ויש עליו עכשיו שני מאווררים ) וזה גם לא ספק (יש לי 400 וואט והביעיה התחילה עוד לפני ששמתי את כל המאווררים ) וזה משהוא ספציפי של המתאם הזה עם הכרטיס מסך כי אם מתאמים אחרים אין בעיות אה והמפרט שלי P41700 400FSB 256 SDram (אין לי כסף ל.IS7 ולDDR ) לוח אם קקה למדי ... אני לא בטוח שלחברה שלו יש שם אם כי נדמה לי שיש לו משהוא ... אולי איזה מספר כרטיס מסך Visointec mx440 מדי פעם עובר קצת OC ...(בעצם הרבה ... לא סתם…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by EternalDarkness,

יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by ofcourse,

משהו מאד מוזר קורה למחשב שלא הופעל במשך חודשיים. הוא מנסה להעלות את האיכספי ומתרסק אחרי כמה שניות.נשמע כאילו ה HD שלו נכבה. יש רעיונות מאיפה זה יכול לנבוע ? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.