עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by doron.lebel,

שלום יש לי מכונה win xp sp3 עם לוח אם Intel D945GNT בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה. אני מדליק את המחשב וכשהוא מגיע ל desktop הוא מבצע restart שיחזרתי אחורה לנקודה הכי רחוקה בדקתי ווירוסים את תקינות הדיסק וזה ממשיך לקרות למישהו יש רעיון ???

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by tryf,

יש לי מחשב חדש (חודשיים): זיכרון 2 גיגה twinmos. לוח אם : GIGABYTE GA 965P ds4 כרטיס מסך : GIGABYTE nvidia GeForce 7600 GS כאשר אני מפעיל תוכנה מתמטית (MATLAB) המחשב מבצע RESTART . לפעמים מבצע RESTART גם כאשר תוכנות אחרות פועלות. יש במנהל ההתקנים התקן בעייתי : ( כnvidia WDM video capture (universal אני לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את כל הגרייברים הכי עדכניים של כרטיס המסך ושל לוח האם, הוא מודיע שיש שגיאה בהתקנה.... אני מחפש תוכנות לבדיקת תקינות של זיכרון, כרטיס מסך ולוח אם. אולי תוכנה שתפעיל עומס על הזיכרון או לוח האם או כרטיס המסך כדי לראות את יתבצע RESTART. אני צריך להבין איפה הבעיה כדי לשלוח את החומרה הרלוונטית לתיקון. בכל מקרה אם מישהו מכיר תוכנות כאלה או שיש…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  3. שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת הגורם לאיתחול המחשב כאשר אני מחבר למחשב רכיב USB. במחשב יש 6 חיבורי USB2. מערכת הפעלה WinXP SP2 מידי פעם, כאשר אני מחבר דיסק נייד, מצלמה, מדפסת, וכו' לכל אחד מחיבורי ה USB המחשב מבצע איתחול לפתע, לפעמים מיד לפעמים תוך 30-40 שניות. לאחר שהנ"ל עולה בחזרה הוא מודיע שהמחשב חווה תקלה קריטית וכו'... אין מידע מעבר או פירוט ב- Event Viewer . התקלה היא אקראית, כלומר לא קבועה , לא בחיבור USB ספציפי, ולא בחיבור מוצר מסויים. חשבתי אולי על ספק, יש רעיונות/כיוונים נוספים ? האם ישנה דרך לבודד את הגורם ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. שלום לכלום, אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\ עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ??? המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\ יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב. בברכה איתן

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  5. נתקלתי בתקלה זו פעמיים השבוע. בפעם הראשונה במהלך השינה שמעתי את המחשב מבצע קולות של איתחול מחדש ולהפתעתי גיליתי שהמחשב נכנס למעיין LOOP וכאשר הוא מגיע לחלון ה-LOAD של חלונות XP הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. החלטתי לכבות את המחשב ופתחתי אותו יותר מאוחר בבוקר. מאז המחשב עבד כמו שצריך והיום להפתעתי כשחזרתי מצאתי אותו באותו המצב של ה-LOOP המוזר הזה. גם כעת לאחר כיבוי של כמה שעות המחשב חזר לעבוד כרגיל. משום מה חשבתי לעצמי שאולי המאוורר של המעבד יוצא מכלל פעולה לעיתים כך שהמעבד מתחמם יתר על המידה מה שמביא לאיתחול האוטומטי הזה. התקנתי את CPU COOL ונכון לעכשיו הטמפרטורה קבועה וסבירה בהחלט. האם יכול להיות שהמאוור נתקע או יוצא מכלל פעולה מדי פעם בגלל שהוא מקולקל או שהבעיה היא…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by giladbob,

לאחרונה המחשב מבצע אתוחל פתאומי , המעבד אינו מתחמם נמצא במצב של כ40 מעלות, ביצעתי פירמוט והתקנה חדשה , היה נראה שהכל בסדר פתאום התופעה חזרה אני משתמש בוינדוס 7 , האם למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roi13489,

שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום, אני אתחיל מההתחלה. בעבר היו לי קריסות של המחשב עם מסכים כחולים לאחר בדיקה ראיתי שזאת בעיית תוכנית עם הDRIVER של הכרטיס מסך אז כשביצעתי שדרוג ל-windows 10 ביצעתי התקנה נקיה לכול המחשב. עכשיו קימות לי קריסות במהלך משחקים, אבל אני לא מקבל שם מסך כחול או הודעה אחרת פשוט המחשב מאתחל את עצמו ככה סתם. בדקתי טמפרטורות בזמן המשחק מעבד על 55 בערך וכרטיס מסך על 77(מפרט בהמשך). מה שמעצבן עוד יותר אני יכול לשחק שעה והמחשב מבצע ריסט או לשחק חמש דקות או שזה לא יהיה בכלל, זה לא משהו קבוע. המפרט שלי מעבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W DRIVER ים מעודכנים. משהו יכול להצביע על הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום לכם.. אתמול פירקתי את המחשב והוצאתי את הגוף קירור של המעבד שנראה כך : לאחר שחיברתי אותו חזרה פיתאום הוא הפסיק להסתובב (המאוורר עצמו) אז החלטתי להוציא אותו...וניקיתי את המשחה טרמית שמרוחה עליו וגם על המעבד (e6650) שנראה כך : לאחר שניקיתי את המשחה טרמית והוצאתי את הגוף קירור...הדלקתי את המחשב וקיבלתי את התוצאה הבאה : מצורף סרטון המחשה http://www.megaupload.com/?d=3PUFHPK6 תודה רבה לכולם על העזרה ...

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Amital,

היי, המחשב שלי מבצע ריסטארט במקום כיבוי, אחרי שהוא עולה אני לוחץ שוב על כיבוי ורק אז הוא נכבה. מצורף מפרט המחשב.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by naorca,

היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי! אבקש את עזרתכם בתופעה זו. המחשב החל בעשיית "ריסטים"( עדיין לא עלו כתוביות מאתחל עצמו) לאחר מכן נתקבלה הודעה זו על המסך: overckocing failed! please enter setup to re-configure your system press f-1 to setup / f-2 to load befault velues and conitinue . עליי לציין שלא ניסיתי כלל לעשות overckocing או משהו הדומה לזה,ממש באופן פתאומי. המון תודה מצפה לעזרתכם החיונית!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי. לאחר עידכון מערכת הפעלה ווינדוס 10 המחשב מבצע איתחול תמידי. נייד HP Probook 450 g5 יש לציין שהמחשב כל הזמן מעודכן ולא היתה בעיה לפני כן. קרה היום בבוקר לאחר עדכון של הימים האחרונים. תודה רבה יוסי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by braveman,

בתקופה האחרונה יש לי כל מיני בעיות במחשב, עושה רושם שזה בעיות חומרה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות באיזה רכיב מדובר הסימפטומים: * לפעמים המחשב קופא באמצע העבודה. זה יכול להיות גם בזמן שאני בכלל לא נוגע במחשב. התצוגה קופאת וכלום לא מגיב, אני חייב לעשות ריסטרט עם הכפתור. * לפעמים יש לי בלו סקרין, ממה שאני זוכר רוב הפעמים זה bad_pool_header אבל לא תמיד. * בנוסף, כמעט תמיד אחרי שהמחשב נתקע, כשאני עושה ריסטרט הנורות נדלקות ואני שומע את המחשב עולה, אבל אין שום תצוגה והוא גם לא עושה את הביפ כשהוא עושה במצב רגיל בתחילת העלייה. בדר"כ מה שעוזר זה אם אני מנתק את כבל החשמל לרבע שעה. הרצתי MEMTEST (על בייסיק) והוא לא מצא אף שגיאה. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by gab,

אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  19. שלום , לפני שתקפצו המערכת הפעלה שלי חוקית והיא 7 64Bit , מפרט : Intel I5 2310 gigs 16 G.skill sniper ddr3 AMD Radeon HD 6950 DDR5 2GIgs ספק Corsair TX650 לוח Gigabyte Z6mp-ds3 Creative X-FI Titanum עכשיו זה לא החומרה אני בטוח ב 99% כי מדובר כבר במחשב שני עם אותה הבעיה בדיוק . וגם זה לא בעיה של מעלות,המעבד אצלי בסביבות 16 18 מעלות ,וגם שאר הרכיבים גג 40 ,מחשב ללא OC. גיליתי באינטרנט שהבעיה הזאת מציפה את הפורומים בחו'ל והיא נקראת ''אירוע 41'' שהוא ריסטרטים בלי BSOD ,ומעניין ש למייקרוסופט אין שום מענה לתקלה הזאת :pissed:

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  20. Started by Amit Reichman,

חייב עזרההה זה הנתונים של המחשב שלי. המחשב עובד מעולהחוץ מכמה מצבים.. שאני משחק leage of legends הוא מגיב נורא לאט. לפעמים גם שאני סתם גולש באינטרנט הוא מגיב לאט למספר דקות ואז חוזר להגיב מהר כאילו לא קרה כלום. מחקתי דרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש זה הסתדר ואחרי שבוע שוב התחיל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מצטרף לשאלה שעלתה כאן לאחרונה מצד משתמש אחר. אני פתחתי שרשור חדש מהסיבה שאצלי הבעיה היא לא בדיוק אותו הדבר (לא רציתי גם לגנוב לו את הדיון) ועם כותרת יותר אינפורמטיבית. אני מקווה שהמומחים בפורום יתנו לי פתרון מוצלח ואולי יעזרו בדרך לעוד אנשים עם הבעיה שלי. מפרט המחשב -- מעבד E2200 שני סטיקים של זיכרון קינגסטון 1GB+2GB לוח אם ג'יגהבייט GIGABYTE GA-73VM-S2H מערכת הפעלה - חלונות וויסטה 64 ביט אולטרא (חוקי!) מעודכנת. כרטיס המסך מובנה. מארז ארנמקס לגונה. המחשב בעבר היה עם OC אבל מזה חודשים רץ בסטוק. משמש כשרת ומחשב מדיה והגישה אליו דרך הרשת עם remote desktop בכל פעם שהוא עשה בעיות חיברתי אותו למסך לצורך הבדיקות. לאחרונה המחשב עשה מספר בעיות שהלכו והחמירו עם הזמן -- בחלק מהפ…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שלי נקנה לפני שנה (כל החלקים חדשים). המחשב פשוט נדלק ומגיע למצב הזה שיש בתמונה הנ"ל ונתקע. אחרי ריסטרט הוא יכול לעבוד או להגיע לצורה מוזרה אחרת ולהתקע גם. כמו כן בזמן האחרון באמצע משחק, ה fps יכול לרדת בערך בחצי ולהשאר נמוך מהרגיל וכל הsound מתחרבש ונשמע מוזר. רק ריסטרט פותר בעיות אלו. התמונה השנייה מראה את החומרה של המחשב. אם צריך פרטים נוספים, אשמח לתת. תודה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by פנחס:),

קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128 ssd +hdd המקורי במתאם במקום הcd ו-16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם וכול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! המחשב אובחן באנטי וירוס(nod32) ובתוכנה לגילוי רגולות וטרויאנים אך ללא גילוי מיוחד.... הווינדוס 8 הועתק מהhdd אל הssd שמתפקד ככונן ראשי ... גילוי נאות: השאלה ה…

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. יש לי מחשב חדש, יחסית, ולפעמים הוא מגמגם במשחקים, הפריים רייט מאיט וכדומה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות. הורדתי את PC WIZERD 2006 בשביל לוודא שלא עבדו עלי בזיכרונות לדוגמא. אבל אין לי מושג מה אומרים הנתונים. ספציפית בהקשר לזיכרונות והלוח אם. אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק, ולתת חוות דעת בקשר לכמה החלקים מתאימים (זיכרון מעבד לוח אם) אחד לשני

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי, יש לי מחשב קשיש שעבד עד עתה בצורה טובה (עבודה משרדית בסיסית). בשבוע האחרון יש שגיאות ב EVENT LOG חלקן קשור לדיסקים (SSD + 2) אבל ב SMART או בבדיקת הדיסק לא דווח על בעיות. שלשום, המחשב החל להתקע בעליית הWINDOWS 7 ואחרי הופעת הלוגו של WINDOWS היה ריסט, גם מצב בטוח לא עלה. הוצאתי דיסק אחד ואז המחשב עלה ועבד תקין עד היום.... מהיום בבוקר, יש BSOD ללא עומס מיוחד על המחשב, ואח"כ המחשב סרב לעלות עד הוצאת מהחשמל. ניתקתי את הדיסק השני ונשארתי רק עם SSD וכעת הכל נראה תקין... עד הבעייה הבאה. בביוס ראיתי שמתח ה 12V הוא 11.4 וה 5V הוא 4.8 האם יכול להיות שהספק כוח גורם לבעיות הנ"ל? (הוא בן 6-7) מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים