עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

עשיתי אובר קלוק למעבד חדש, ואני רק רוצה להיות בטוח שהמסך הכחול שקיבלתי (קבצי מינידאמפ מצורפים) באמת מהאובר קלוק כי כל פעם קיבלתי הודעה קצת אחרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by ItsMeYaniv,

היום עשיתי במעבדה ניקוי עם קומפרסור למחשב (לא פתחתי אותו שנה-שנתיים), ככה זה ניראה: אני ממש חייב לציין שלפני הניקוי המחשב לא הרעיש בכלל! מה עושים בשביל להפסיק את הרעש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PCguy,

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT ואם 64 אז של מי ולמה? ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. אנא עזרו לי! מזה זמן יש לי בעיות קשות עם הכרטיס קול (המשולב על הלוח) שהתחילו אחרי שהמחשב חזר מתיקון (החלפת ביוס). אני מתקין את הדרייברים של כרטיס הקול אבל אני לא שומע סאונד. בעצת הטכנאי אני מוריד UPDATES של MSI (שלהם לוח האם והכל) שכוללים: Realtek AC'97 Audio drivers Realtek LAN Driver Intel INF update (אציין שכבר ניסיתי לעדכן כל אחד מהם בנפרד אבל גם זה לא הצליח...) כעת אני יכול לשמוע את הסאונד של מערכת ההפעלה (התחלת עבודה, דברים נפתחים, סיום עבודה וכו') אבל אני לא מצליח לשמוע מוסיקה או לשמוע את הסאונד בסרטים (מיותר לציין שכל הקודקים מותקנים ופועלים כראוי, בדקתי עם GSPOT). לוח האם הוא Intel I865G-PE בעיות נלוות שצצו לי: הסאונד (שיש) נשמע מקוטע וקופצני, כאילו שיש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  6. Started by GREATTHUNDER,

המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב? הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה: פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות. ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל. שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה ) החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם…

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם asus p5kc, ללוח האם כניסה אחת מסוג PS2 למקלדת (סגולה) בביוס, ב BartPE ובהתחלה של ההתקנה של Windows XP (לפני הריסט הראשון), המקלדת עובדת נהדר, אבל בזמן התקנת Windows XP, אחרי הריסט, המקלדת מפסיקה לעבוד ובגלל זה אני לא יכול להתקין Windows XP (צריך להכניס מספר סידורי) מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה' Teapot

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Arturh87,

יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  10. אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. שלום, המחשב שלי לא נדלק מדובר במחשב ישן P4 וכאשר אני מדליק אותו נשמע צפצוף מתוך הלוח אם(נורת החיווי של הלוח אם דלוקה המאורר של המעבד עובד וכן של הספק )כל כמה שניות ולא קורה דבר חשוב לציין שטרם המצב הנוכחי כאשר הייתי מדליק את המחשב לעיתים הייתי מקבל צפצוף אחד ארוך ועוד שלוש צפצופים אך הם היו חזקים יותר. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה הוא לא מגיב ואני חייב לנתק אותו ישירות מהחשמל. הוצאנו את הזיכרונות לבדיקה ולא נשמע אף צפצוף שמעיד על חוסר בזיכרון(המשכתי לשמוע את הצפצוף מהלוח אם), מה הבעיה של המחשב הנ"ל,הלוח אם הלך???

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by edoson,

לאחרונה שמתי לב שהמערכת שלי הואטה בצורה משמעותית. אני פותח תפריט התחל או תיקייה ויש לה DELAY מסוים עד שהיא נפתחת, וגם כשהיא נפתחת אז קודם מגיע רקע לבן ואח"כ כל התמונה. בזמן שזה קרה היתה אצלי רק תוכנה פתוחה אחת ברקע, ורק היא השתמשה בכתיבה לHD זאת היתה FLASHGET והיא כתבה לHD בפחות ממגה לשנייה... עכשיו נשברו כל השיאים וחיכיתי 7 דקות כדי שהHD יעביר 1G בין C לD.... מה שמראה על תעבורת נתונים חלשה מאד... אני חייב לציין שהמחשב פתוח יומיים במהלכם קידדתי סרט במשך 9 שעות והורדתי לפחות 3G למחשב, וגם הפעלתי וסגרתי עשרות תוכנות אני יודע שאפשר להגיד שהזכרון מפוצץ אבל בהעתקה בין מחיצות מה משקל הזכרון בכלל??? חוץ מזה שגם בזמן ההעתקה פתאום הזמן המוערך קפץ ל-12 דקותלמשך 30 שניות , ואז ירד ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם, אולי זאת שאלה לא סטנדרטית. אבל אני ינסה להסביר. כשאני מריץ משחק ברקע (נבדק עם FIFA 15 ו-GTA V), כשאני עושה ALT + TAB, כל המחשב עובד לאט עם דיליי מאוחר מאוד. לצורך העניין כשאני כותב הודעה בצ'אט של GMail, אני מקליד את הכל, ורק אחרי כמה שניות הוא מציג לי תו ועוד תו, עד שהוא משלים את הכתיבה שלי.. וגם סתם שאני עובר בין דפים (טאבים. לא משנה בין כרום ל-FF) זה עובד בדיליי. יש לכם מושג למה זה ככה? (מפרט בצד)

14. Started by snaidis,

לאחר שעידכנתי את הBIOS של הלוח אם RC410M דרך ה UTILITY של MSI אני מרגיש שיש האטה בכניסה ל XP. כלומר, לפני העדכון המחשב נדלק ונכנס לXP הרבה יותר מהר מעכשיו-אחרי העדכון. יש גם לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואחרי שהוא עושה את כל בדיקות החומרה מופיע לי מסך שחור ריק חוץ מקו קטן מהבהב בצד והמסך הזה נשאר לכ 5-8 שניות ורק אז זה מתחיל את הטעינה של XP. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לתקנה? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TapUdi,

יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Kenny,

היי , לא ידעתי אם זה שייך לתמיכה התכנית או לגרפיקה.. בכל מקרה , יש לי בעיה עם הגרפיקה ב VC זה נראה כאילו היא מצתיירת מאוחר מידי... זאת אומרת לפעמים יש חלקים חסרים בתמונה , ורק אחרי כמה שניות הם פתאום מופיעים. או למשל ביניינים , כולם בסדר , פתאום שאני מתקרב לאחד לא רואים עליו כלום , הכוונה רואים מעיין טפת כזה מרובע שלא נראה כמו ביניין. זה קורה כל כמה שניות... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך , ניסיתי לשחק עם ההגדרות במשחק Vsync \ wide screen \ frame limiter וכל מה שהיה שם. שיניתי רזולוציות \ קצבי רענון.. וכלום. המחשב כרגע באובר קלוק , וגם שהוא לא באובק קלוק זה קורה. הנה תמונה :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Kitt0s,

בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברשותי מחשב פנטיום 4 וברגע שאני משתמש בו קצת יותר מאינטרנט (סרטים וכאלה) הוא פשוט קורס ונכבה וצריך להדליק אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  20. כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by berner,

חבריה שלום אני פונה לפורום כי אנ י לא יודע איפה התקלה הסיפור מתחיל שלא היה ל יכולת גלישה בדפדפן חשבתי שזה ויירוס או בעיה אחרת טפלתי ולא עזר כלום לכן פניתי לספק האינטרנט והוא איבחן חסימה אצלו. לאחר טיפול התחלתי לגלוש ואז התברר שאני מאבד את הקשר וה IP שוב פניתי לשירות האינטרנט וטופל והתילתי לגלוש ואז התברר לי שאני גולש לסרטים עם עם קול אין קול בדקתי הכרטיס קול עי כניסה דרך HD אחר וWIN7 ואז הכל תקין אז איפה התקלה אשמח לקבל סיוע לשיבוש :s05: ??? בברכה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

שלום,ד כניסת ה USB במחשב לא עובדת החיבור שבא בראש המארז לא עובד החיבורים שמאחור עובדים, למה ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by DarkThief,

שלום, יש לי מעבד I5-2400 שמגיע במצב עבודה רגיל (לא בהרצת משחקים) ל47-48 מעלות. רוב הזמן הטמפ. שלו נעה בין 40 ל-50. על המעבד יש מאוורר SCYTHE KATANA 3, ומרחתי משחה טרמית שוב כדי לוודא שלא זאת הבעיה. כמו כן, במארז יש לי 4 מאווררים, 2 לכניסת אויר ו2 ליציאה. איזו סיבה יכול לגרום למעבד להתחמם כך?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by rollita,

יש לי מדפסת לקסמרק Z43. אתמול כשנסיתי להדפיס בה היא התחילה לעשות בעיות רציניות. כאשר מכלי הדיו רצים לאורך המדפסת הם פשוט רועדים. עושים רעש בלתי נסבל ורועדים, הריצה הזו לא חלקה. כמובן שאי אפשר להדפיס ככה נורמלי. אני אציין שאחרי כמה שנים בהם השתמשתי במכלי דיו מקוריים, קניתי לפני שבועיים מכלים ממוחזרים (איכות לא טובה, אבל זה סיפור אחר). יכול להיות שיש להם קשר לעניין. נקודה אחרונה על תושבת הדיו השחור במדפסת (אותו חלק שמצופה בחוטי נחושת והרבה) הצטבר קצת דיו שחור. יותר מכל מה שאמרתי עכשיו קשה לי לאמר. אז המדפסת הלכה? למישהו יש רעיון? יש מקום לתקן כזו? (היא נקנתה לפני 4 שנים אז אני מניח שאחריות כבר אין).

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.