עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by magadi,

יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by eldar4455,

הUSB שלי בפרונט של המחשב לא עובד לי משום מה..USB3..לא עובד הכוונה אתה מחבר אליו דיסק און קי לדוגמא והוא לא מגיב.. הבאתי לכם תמונות שיעזרו לכם אולי.. זאת הבעיה:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by guy244,

המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGP הוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!! המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!! ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ברגע ששני המסכים פועלים הרמקולים לא עובדים, ברגע שאני מכבה את המסך הנוסף הכל עובד. אשמח לעזרתכם , תודה רבה, יום טוב!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. כל פעם שאני מאתחל את המחשב, עולה לי האפליקציה הזו, שאם איני מאשר "כן" - המחשב לא פועל כהלכה. האם זה חלק מהממשק של "חלונות"?

6. אנשים יש לי SEAGATE 20GB 7200 הוא מחולק ל3 חלקים חלק שלישי של 10 GB מציג לי 3.5 GB פנוי כשבאמת יש לי איזה 6 וכונן שני גם גונב לי איזה 400-500 מגה החלק הראשון פועל כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש חייב עזרה בנושא הזה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  7. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by nanus,

יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. ככה בבוקר אתמול המחשב נדלק לכמה שניות ואז מתכבה. אין את הצפצוף האחד הזה של ההדלקה והPOST. הוא לא מגיע בכלל לBIOS. נדלק כמה שניות ונכבה..ושוב נדלק ונכבה. זה מחשב של אימי ויום לפני הוא עבד כמו שצריך. _ (היא שחקה משחקים ואפילו קבלה פקס). ניסיתי זכרונות אחרים. ניסיתי ספק אחר. ניסיתי פריקת חשמל. שום דבר לא עוזר. מישהו יכול לייעץ? 3570K + ASUS H61M + ASUS210GT + GEIL 2X2 1333MHZ

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by YairGOW,

שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Xilver,

לאחר כחמש דקות במשחק Unreal Tournament 2004, המשחק כמעט ולא זז. ז"א זז, אבל כל כך איטי כאילו הוא בסלומואושיין. אני לא חושב שזה קשור לFPS, כי זה לא תקיעות, אלא פשוט איטי רצח! חשוב לציין שזה קרה בשבוע האחרון, עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם המשחק!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. הארדיסק חדש חצי טרה של ו.דיגיטל ווין xp פרו חדש מהניילון הביוס מסודר להפעיל את הדיסק ומזהה את ההארדיסק..אין תגובה אבל גם כשהוא אומר לי להכניס דיסק הפעלה וללחוץ כפתור אז אני לוחץ והוא פשוט לא עושה כלום..לא מופיעה לי אותה הודעה שוב ושוב.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by Imtheman,

יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות) וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  14. שלום,תראו יש לי מחשב שהוא לא כך כך ישן..מדובר ב-D820 זיכרון 1 GB וכ"מ 7300SE. בקיצור..לוקח לו בין 5-10 דקות להפעיל את המחשב,הוא רותח שנוגעים בו(בעיקר בהיטסניקים וגם בהארד דיסק איזה 50 מעלות) בקיצור..חשבתי אולי לפרמט. הבעיה שאחרי כמה דקות שהוא פועל בווינדוס הוא נתקע ואם עושים ריסטרט אז אי אפשר הוא לא מעלה..מחכה איזה חצי שעה ואז אחרי שהחום מתפזר.. בקיצור , לפרמט או מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by 1stcowgirl,

שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6. מדובר על Bracket kit L45097-001 כמו בתמונה המצורפת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפשרות לקנות אותו. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את זה? תודה!

17. יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by adam99,

אהלן! יש לי מתאם רשת אלחוטית שמחובר כל הזמן למחשב (WINXP). אבל כשאני מחבר דיסק קשיח נייד (ניסיתי כבר אחד קטן של WD מחובר עם מגירה לUSB ועוד אחד PASSPORT של WD) יש בעיות (חשוב להזכיר שבמחשבים אחרים זה עובד יופי) כשאני מחבר את הPASSPORT אז הוא מזהה והכל אבל כשאני מעביר דברים הוא מתנתק. וכשאני מחבר את הקטן עם המגירה אז הוא כותב שלא ניתן להתקין את החומרה וזהו, הוא אפילו לא מראה אותו במנהל התקנים... אחרי שניתקתי את המתאם האלחוטי וחיברתי את הדיסקשיח הקטן ואז את המתאם זה עובד (עדיין לא בדקתי אם זה עובד בלי ניתוקים בהעברת קבצים) והאינטרנט נהיה יותר איטי. זה גם לא משנה באיזה חיבור אני מחבר (בין אם זה ליד המתאם או חיבור אחר אפילו מקדימה). והחלפתי ספק לפני שבועיים (זה היה לי גם לפני…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  20. אוקי הבעיה היא כזאת יש לי כונן קשיח SATA שלhitachi DeskStar 160 gb עכשיו חיברתי אותו למחשב שלי הוא זיהה תכונן ניסיתי להכנס ל DUCOMENTS AND SETTINGS אבל הוא נתן לי שגיאה שהוא לא יכול להכנס לתיקייה ואו שהכונן דפוק או שמשהו כזה עכשיו בתוך התיקייה של ה DESKTOP של הADMINISTRATOR נמצאת תיקייה שנקראת שקד תמונות ששמה יש תמונות שאני צריך לחלץ הרצתי TuneUp Utilities 2007 והרצתי ת TUNE UP DISK DOCTOR לקח לו מלא זמן לרוץ אחרי איזה חצי שעה בערך שסיים כתב לי שאן שגיאות בכונן הקשיח ניסיתי להכנס לתיקייה.. והיא כן נכנסה לי ראיתי את כול היוזרים והכול טוב ויפה רק מה התיקייה של ה DESKTOP מישומה נעלמה כאלו לא היתה עכשיו נכנסתי לתיקייה של הדוקמטנס אנד סטינג והתחלתי לחפש תתומונות פתאום קפץ לי…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם דגם המחשב TOSHIBA SATELLITE L655 - 121 system unit PSK1JE מערכת הפעלה ULTIMATE 64BIT win 7 חיפשתי בנרות כבר אחרי ההתקן הלא מוכר הזה! מצורף תמונה. Uploaded with ImageShack.us נקווה שזה יעבוד..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מה נשמע מה שלומכם,לפני שאתם רואים את הסירטון אני רוצה להגיד,שהיה לי מאוד קשה להעלות את זה העלתי מחבר השקעתי מלא רק בשביל שתבינו אז אני מקווה לתשובה ועכשיו הסירטון<"><: rgb(250, 250, 250);"> מכאן הכנתי את הדיסק: יצירת דיסק לתיקון מערכת להסביר לכם אולי איך זה קרה ? רציתי לעשות להעביר gb לכונן שני ועשיתי עם איזו תוכנה השם שלה הוא:partition wizard home edition ,ושבצד שמאל שבתוכנה לחצתי על extended וקבעתי אז הייתי צריך לעשות ריסט לשמור על השינוים אחרי זה זה קרה פעם ראשונה שהורדתי את הדיסק ממיקרוסופט אז זה עבד אחר כך זה זה לא עבד לי התיקון וניסיתי לעשות אם הדיסק אבל זה לא עבד פעם שנייה וכן הורדתי את הדיסק עוד פעם וזה לא עבד מקווה שתעזורו לי לפתור בע…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Culandur,

המסך הוא CTX 1555E תודה רבה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.