עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gil_k,

טוב המחשב שלי עובד לאט שמעמיסים עליו קצת. למשל ששומעים מוזיקה, המוזיקה מקרטעת.. גם בסרטים ואפילו שאני מזיז את העכבר הוא זז כזה בתקיעות -כאילו- יש לו FPS נמוך. גם במשחקים זה עושה הרבה קירטועים ונפילות FPS פתאומיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה מההארד דיסק, יש לי 2 מחיצות, C ו D.. את C פירמטתי והווינדווס שם. ב D יש משחקים סרטים אז כבר תכננתי פירמוט גם ל D (מחיקת קבצים, צריבות וכל זה), אבל עכשיו אני נכנסתי לאוורסט והעמסתי על המחשב קצת למשל בסריקת של האנטי וירוס וראיתי שליבה אחת בשימוש הרבה יותר מהשניה, אז אני כמעט בטוח שמפה הבעיה. ממה יכולה להיות הבעיה שכל העומס נופל על ליבה אחת? אני עם Windows מעודכן חוץ מאיזה עדכון של ה IE שלא רוצה לעדכן. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Tal Litman,

שלום יש לנו מחשב גיימינג רכשנו משחק פיפא ולא יודעים כיצד לשחק דרך המקלדת נשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by infoman,

שלום . כמו שרשום למעלה רציתי לשאול שאלה לגבי sata שמתכוונים לזה הכוונה לארד דיסק או לכונן הטקליטורים ? ועוד שאלה sata צריך להתקין את הדרייבר שלו בזמן שאתה מתקין את הווינדוס או זה ביחד עם scis ? תודה רבה ...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by LM10,

שלום. יש לי בערך שנה את הכרטיס GTX 460 1B של חברת GAINWARD. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שחוזרת על עצמה, בהתחלה זה היה בתדירות נמוכה ועכשיו זה כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם המחשב. כל כמה זמן (יכול להיות שניות, יכול להיות שעות) המסך של המחשב נכבה, וכשהוא חוזר מופיעה לי בצד ימים ההודעה הבאה: display driver stopped responding and has recovered מה יכולה להיות הבעיה? הדרייבר שלי הוא הכי מעודכן שיש, הסרתי והתקנתי אותו שוב כמה פעמים וזה עדין מופיע. אני לא יכול לשחק בשום משחק, לא יכול לראות סרטונים באינטרנט, בקיצור העבודה במחשב די משותקת... הספק שלי זה SEASONIC 620 (הבנתי שאולי זה קשור אז אני נותן את המידע עליו) תודה מראש על כל עזרה!

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Itay816,

היי חברים, פעם שניה שהגעתי למצב הזה שאני פותח את המחשב נפתח מסך כחול ומופיע לי שגיאת הf /recovery/windowsre/winre.wim/system 32/logfiles/srt/srttrail.txt אי אפשר להתקדם מהמצב הזה למחשב.. פעם אחרונה שזה קרה לי עשיתי שחזור מערכת מנקודת שחזור אבל כרגע זה אומר לי שאין לי נקודת שחזור. האם יש פתרון למצב בלי למחוק את המחשב? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. שלום, היום אספתי את הכרטיס החדש, ASUS 7600GS AGP התקנתי אותו (מחקתי את הדרייברים של ה-9800 דרך ה-Control Panel) והתקנתי דרייבר 93.71 מהאתר של nVidia. עכשיו הבעיה היא, כשאני משחק על הגדרות נמוכות, או במשחקים פחות חדישים הכרטיס עובד אחלה, אבל כשאני משחק על הגדרות יותר גבוהות, המחשב עושה ריסט פתאומי. לדוגמה, ב-COD2 כשאני מפעיל את המשחק על DX8, אין בעיה, אבל כשאני מפעיל את DX9 - המשחק קורס. כך גם כשאני מפעיל את Shader Model 3.0 בדמו של Splinter Cell Chaos Theory - גם המשחק קורס. אותו הדבר עם הפעלת הגדרות גבוהות ב-F.E.A.R מולטיפלייר. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש - לא עבד. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום! המחשב שלי, לוח אם של ג'יגה בייט 512 מגה זיכרון, מהירות מעבד של 1.8GHZ מעבד של AMD ATHLON +3000. המחשב לא רוצה להידלק, ושתי הנורות הקדמיות דולקות, אחת צהובה של המתח, והשניה נדלקת כאשר המחשב "חושב". אמרו לי שהלך לוח אם, או המעבד. אמרו גם שיכול להיות שזוה סוללה של לוח האם. מהי הסוללה, ומה תפקידה, ומה אפשר לעשות? תודה רבה. :s05:

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Satlan,

לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by yehudacn,

רכשתי לא מזמן 2 רכבי אטרנט על חשמל מדגם hp-5101 של edimax חיברתי אחד למחשב וראיתי אותו מייד ואחד לנתב שאליו מחוברים כל המחשבים כולל ספק הכתובות ( dhcp server rowter) אני לא מקבל שום כתובת לא מהdhcp ולא עובדת גם כתובת סטטית רק localhost למישהו יש רעיון? תודה מראש. יהודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים windows 8.1 , עד לפני כמה שבועות הכל פעל כמו שצריך ללא בעיות, כיום אני לא מצליח לפתוח אפליקציות ממסך האריחים, הכוונה היא לא לתוכנות שאני התקנתי ,אלה לאפליקציות שבאו עם ה-windows, כמו החנות עצמה , מזג אוויר, דואר ,לוח שנה, וכו. כל זה קרה כבר לפני העידכון שמיקרוסופט הוציאה. לגבי ווירוסים בדקתי עם NOD 32 מעודכן, לא נמצא וירוס או משהו בדקתי עם Malwarebytes Anti-Malware, לא נמצא כלום מה אפשר לעשות בנידון? אשמח שזה לא יהיה פירמוט

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by mic3mic4,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Rtx2060. יש לי שני מסכים עם חיבורי hdmi . )מסכים של דל) אני מצליחה לחבר רק מסך אחד. נראה שאין בכלל אפשרות לחבר מסך שני (יש ארבעה פתחים אך לא נכנס הכבל). מה מומלץ לעשות? אני רוצה כמובן את אותה איכות התמונה ואותה המהירות שני המוניטורים. תודה!!

12. Started by zebra,

שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לא יודע למה, פתאום אני לא יכול לפתוח תקיות במחשב , וזה כולל את המסמכים שלי ואת המחשב שלי....אני לא יודע מה לעשות....... אני מקבל כל פעם הודעה שיש תקלה ב EXPLORER והוא צריך להסגר, המחשב סוגר את התקיה, ואומר להפעיל מחדש את המחשב...אבל זה לא עוזר! אני מקבל גם EROR כאלו , משהו על ddp module -bargains.exe, וכתוב לי שההוראה 0X77F5SC69 לא יכולה להיות WRITTEN , או משהו כזה... ניסיתי לחפש וירוסים עם תכנת MCAFEE שיש לי וזה לא עזר..... אני מבקש עזרה....אני לא יכול לעשות כלום עכשיו.....וממש לא בא לי לפרמט את המחשב.... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה, אני מבקש שיענה בדחיפות. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by spatz,

יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Delux,

אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by fuichtva,

WIN XP התקנתי מדפסת LEXMARK וגם הדפסתי אך לעיתים כשאני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה שהמדפסת לא מותקת ואכן במינהל מדפסות נעלמה לה המדפסת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by shmulikg,

המחשב שלי איטי ואני לא יודע למה ?הוא בן שנה intel pentium 4 2.8C ghz לוח אם -ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך FX5200 עבר פירמוט ועדיין איטי ... אין שום תוכנת ריגול !!!! או וירוס ... הוא עולה מאוד לאט ,שנה עד שעולה וינדוס ... כל התקנה של משהו לוקחת הרבה יותר זמן ... :s05: :jump1:

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  19. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש

20. אח שלי הקטן עשה סיסמה למחשב נייד, עכשיו אני חושב שזה סיסמת ביוס, איך שמדליקים את המחשב, המחשב מבקש סיסמה..

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה

22. Started by barlevi123,

שלום לכם. יש לי win-xp בלי sp1 ו sp2 אני מנסה להתקין driver של כרטיס קול והוא לא נותן לי הוא רוצה לפחות שיהיה לי sp1 . השאלה שלי עם יש אפשרות לעקוף את זה?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. יש לי DEL LATITUDE שהפסיק לעבוד ואני לא יודע איפה לתקן אותו

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. Started by Ash4,

הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …

25. Started by kingstyle,

שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ? המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO

• 8 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.