תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לאחי הקטן מסך LCD 15"Benq, והוא רושם לי Out Of Range,וזה לא הודעה שקופצת..זה על המסך עצמו... ניסיתי לשחק עם ההגדרות,לשנות רזולוציה,לא הצלחתי... ת'אמת חשבתי שזה הכ.מסך..שהוא ככ ישן וגרוע שאין לי מושג מהוא..הוא ON.B וזה עם מעבד סלרון פשוט.. אתם חושבים שזה הכ.מסך? אם כן אז הפתרון היחיד זה להחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס מסך שפירקתי ממחשב ישן למחשב ישן אחר ואני לא יכול לחבר כי אין לו חיבור מתאים ללוח אם. מה אני יכול לעשות? (חוץ מלא להשתמש בו) אם אני לא אוכל להשתמש בו, האם אוכל לחבר טלוויזיה ליציאת מסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי לא מזמן המחשב שלי נלקח למעבדה בגלל פרסומות שקופצות הבן אדם שמה פירמט והתקין הכול מחדש(אני חושב כולל הדריברים) ועכשיו יש לי מלא דוחי שגיאות וריסטרטים ולפני שלקחתי למעבדה ולטכנאי לא היה לי את זה אבל בהתחלה שמדליקים תמחשב היה צריך ללחוץ F1 והיה רשום משהו CPU מישהו יודע מה קורה כאן? אולי התנגשות דריברים אני כמעט בטוח שזה קשור לזכרון ולוח אם וגם תפתחתי תקבצי MINDIUP האלו או איך שלא אומרים והיא רשום את זה : (זה מהנושא שפתחתי לפני איזה חודש חודשיים אפילו קבלו """""""" עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשי…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב בן 6 שנים חודשיים מערכת הפעלה 10 64 סיביות גירסה הכי עדכנית הכל בעברית ועד היום הכל היה אחלה והיום פתאום בלי חשמל המחשב לא נשאר דלוק שזה אומר אם אני מנתק את החשמל מהשקע אז הוא נכבה ויש לציין שהסוללה נמצאת במקומה ורשום לי ליד השעון טעונה במלאה 100% ובמנהל התקנים תחת הסוללות אין סימן שאלה או משולש כלשהוא ורשום שההתקן פועל כראוי ולפני כן לא היתה לי את הבעייה הזאת ויש לציין שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל אז איאפשר להלדיק אותו רק אך ורק אחרי שאני מחבר אותו לחשמל מה לדעתכם הבעייה פה האם זה בעייה בשקע טעינה על הלוח אם בתוך המחשב האם זה המטען בעייתי או הסוללה נדפקה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לתהות.. כבר די הרבה זמן שחיפשתי מחשב נייד שישמש לי למחשב שני לעריכת וידאו, מצאתי בדיוק את המפרט שאני מחפש שיתאים לשימושים שלי (פרמייר, אפטר אפקט, רינדור מהיר, לעיתים גם ב 4K) לצערי, כשבאתי להשלים את הרכישה הוא בדיוק נגמר במלאי וכך בחנויות נוספות, מסתבר שבבלאק פריידי המחשבים האלו נחטפים כמו לחמניות חמות (לתשומת לב המתלבטים הנצחיים) בכל אופן בצר לי רכשתי את אותו מפרט בדיוק רק במקום 32 ראם, התפשרתי בלית ברירה על 16, כמובן שווידאתי שבדגם הנ"ל ניתן להרחיב את הזיכרון כך שאוכל להרחיב ל32. וכאן מגיעה התהייה שלי, ראיתי שזכרון 32 ראם למחשב נייד עולה עד כ 650-700 שח, 1. למה מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כשרק הראם הוא כפול - עולים כ-15…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה קודם כל הרצתי חיפוש ולא מצאתי )אם אתם תמצאו אל תכעסו ) טוב אז אחרי ששידרגתי את הווינדוס מ- 98 לאקס פי פרו הדרייברים של הצורב נדפקו חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ולא מצאתי. בבקשה עזרו לי! הנה הפרטים: Sony CRX215E1 48x24x48 For Windows XP Pro תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי מערכת כזאת : E6300 1.8 G41 2GB DDR2 WIN 7 ULTIMATE המחשב עבר החלפה של הארד דיסק שהיה קורס כאשר נוסה לעשות פרמוט ולוח אם p965 שהתקשה לעשות post לאחר שהוחלפו שני חלקים אלה התקנתי win7 ultimate אך המחשב בקושי סוחב ואחוזי השימוש במעבד תמיד גבוהים בכל פעולה קטנה. נגיד עכשיו שפתוח רק הדפדפן ושום יישום אחר המעבד עובד על 45% וזה נראה לא סביר בעליל.. וירוסים ספייוורים למיניהם לא רלוונטי המחשב עבר פרמוט הרגע. מה זה יכול להיות בדקתי טמפרטורות מצ''ב צילום מסך זה תקין? : תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה היא מהחומרה אבל אני לא בטוח. יש לי בבית פנטיום 4 ישן (בערך בן 10) שלא נדלק. כשלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב עושה רעש כאילו הוא עולה (מאווררים, HD), אבל המסך לא נדלק וה PWR LED דלוק באדום במקום בירוק. בנוסף אין צפצוף POST בכלל. ניסיתי להשאיר אותו במצב הזה לכמה שעות כדי לראות אם יש שינוי אבל אין. רעיונות מישהו? בתודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמסך רוטט פשוט התמונה זזה קצת במהירות גבוהה וזה מעצבן יש לי מסך של מאג DJ530 יש לי רדאון 9500 פרו יש למישהו מוסג איך לתקן את זה ??? ולמה זה קורה בכלל???
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-