תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, נהרסה לי מערכת ההפעלה אבל הצלחתי לגבות אותה קודם. איפה אני יכול למצוא את הקבצים ששומרים את כל ההודעות ב OUTLOOK? היה לי WIN XP PRO. ניסיתי לחפש סיומת PST ולא מצאתי כלום.
-
לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע סתם באמצע העולם. ראשון הולך הסאונד ואז אחרי כמה שניות הכל נתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הכל עובד. התוכנות שפועלות בדר"כ כשזה קורה: WinAmp MSIE 6 Norton AV 2002 MBM 5 HELP!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כרטיס פריסת DVD של "קריאייטיב" - PC-DVD DXR2, הכרטיס שירת אותי נאמנה עם Windows 98 (הוא באמת היה אחלה... יציאת TVOUT מצויינת, יציאת AC3 וגם הPlayer שבא איתו לא היה רע בכלל)... אבל כשהחלפתי מחשב ועברתי ל-XP... גיליתי לתדהמתי שאין ברשת דרייבר ל-XP... קראתי בכל מני מקומות ברשת על אנשים שהצליחו לגרום לדרייבר WDM של הכרטיס שמותאם לWin2K לעבוד על XP... ניסיתי, וניסיתי... ולא הצלחתי... אני כבר ממש מיואש... כי מערכת הפעלה - אני לא יחליף (מהמון סיבות)... כרגע הכרטיס סתם יושב לי בתוך המחשב, והרמקולים האחוריים והסנטר כבר מזמן שלא פעלו... ואפילו הצטברה לי ערימה קטנה של סרטי די.וי.די. שעדיין לא ראיתי "בזכות" הבעיה.... אין לכם מושג כמה אני אודה לכם אם תצליחו איכשהו לפתור לי את ה…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש זקוק לעזרתכם רכשתי לוח EPOX KT400 ומעבד XP2000 כפי שכולנו יודעים אלה עובדים במהירות FSB של 133 אבל הלוח שלי לא נדלק אם אני מעדכן את הביוס על המהירות הזאת ואני צריך לעשות ריסט ל CMOS ושוב הוא ב 100 דבר אשר מקצץ ב 300 MHZ לערך ממהירות השעון האמיתית של המעבד שלי וזה לפני אוברקלוק אם מישהו מכיר פתרון לבעיה בבקשה תעזרו לי תודה מראש GB
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני עומד להחליף דיסק במחשב ורציתי לשאול איך להעביר את התוכן מהדיסק הישן לחדש. השאלה היא לגבי הפרטישן של מערכת ההפעלה. האם פשוט להעתיק את הפרטישן לדיסק החדש (COPY) האם כדאי להשתמש בתוכנה מסויימת כמו NORTON GHOST? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי SEAGATE 20GB 7200 הוא מחולק ל3 חלקים חלק שלישי של 10 GB מציג לי 3.5 GB פנוי כשבאמת יש לי איזה 6 וכונן שני גם גונב לי איזה 400-500 מגה החלק הראשון פועל כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש חייב עזרה בנושא הזה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את סנדרה 2002 מאגף ההורדות התקנתי אותו לאחר ההתקנה הפעלתי ואז הופיעה תיבת ההודעה "סגור" "ופרטים" הורדתי את הקובץ מספר פעמים והבעייה חוזרת על עצמה. הבעייה הזו מופיעה לי בשלושת המחשבים שיש לי בבית. לא הייתה לי את הבעייה הזו עם סנדרה 2001...
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 עם יציאת S-VIDEO. מה שאני לא עושה ומנסה, אני לא מצליח לראות את התצוגה על מסך הטלוויזיה שלי. יש לי מעביר מ-S-VIDEO לRCA ןבטלוויזיה יש 21 פינים. הכבל טוב, החיבורים טוביםץ אני רק לא מצליח להבין את ההגדרות של הכרטיס (TWIN, MIRROR וכו'). עזרתכם המקצועית דרושה- תודה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-