עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by אבימור,

יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?

4. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by leonmex52,

עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד

6. Started by Crazy Bigi,

שלום לכולם יש לי מחשב של clevo מחשב שהכול נמצא במסך ונשרף לו הספק כוח כבר שלחתי את המייל הזה לחברה > hi i own a lp200t computer and it's psu is dead. i tried to find a new one but no success becuase it's not standart. i'd like to ask if it possible to find it somewhere? if no, can you send me please a color diagram for that psu that shows what voltage each wire provides so i can to change a standart psu to fit this computer? thanks מה לעשות אנשים מישהו יכול לעזור לי ?... או לחכות לתשובה מהיצרן ?.. למה אני צריך תמחשב הזה .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SPONER,

צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by amitrotem,

שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Natasha Grudsky,

יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?

12. שלום, רכשתי שני מסכי מחשב. יש לי יצאת HDMI אחת במחשב ויש גם יציאת TYPE-C במסכים יש לי כניסת HDMI וכניסת Display Monitor. קניתי מפצל HDMI אבל הוא חושב ששני המסכים הם מסך אחד. והוא לא מזהה אותם בנפרד. מה ניתן לעשות ? האם כבל Type-C לHDMI נקבה, יכול לפתור את העניין ? תודה לעוזרים.

13. אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי

14. הצילו ! כבר תיקנתי את בעיית הריסטרטים אבל בעייה חמורה חדשה צצה ! כל פעם שאני מדליק תמחשב הוא עולה לי ב-640\480 !! עם 16 צבעים, אני מחפש את הגדרות המסך אבל כלום ! מנסה להכנס לדריירקט איקס וחוצץ הגראפיקה לא מופיע שם !!! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 26 תגובות
    • 11k צפיות
  15. Started by נועם עובד,

כתוב תוכנית המקבלת מיספר מהמישתמש ומדפיסה למסך שווה שוקיים בעמצעות * אפשר עזרה?...................................................................................

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by eladlang,

שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.

18. Started by ישעיהו 100,

יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 / 333 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Windows XP Pro, SP2 - אחרי פירמוט! היום קניתי סטיק של 512 DDR 333 MHZ... הוצאתי את הסטיקים של הSDRAM, הכנסתי את החדש והוא נכנס סבבה... אני בא להפעיל את המחשב וכלום לא עולה וגם הוא משמיע צפצופים חזקים במרווחים קבועים... מה לעשות??? עכשיו החזרתי את שני הSDRAM של והמח…

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Lidorc,

שלום לכולם, אני תקוע עם הבעייה הזאת לא מעט זמן. זה בעיקר קורה כשאני משחק, אז אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך. המסך פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר. המערכת לא נתקעת , אלא רק הראות נעלמת והכל ממשיך ברקע כרגיל. רצוי לציין שמאחר והלוח אם הישן שלי מת לא מזמן אז החלפתי גם לוח אם + מעבד + זכרונות + ספק (המחשב היה ענתיקה כבר אז החלפתי את המרכזיים) והבעייה עדיין קיימת. החלק המוזר הוא שזה גם קורה כרגע גם לא במשחקים, אבל זה לעיתים נדירות. מה שניסיתי עד כה : 1. הרצתי בדיקת אנטיווירוס לבדוק אם זה משהו שקשור בזה - לא היה לזה השפעה. 2. ניסיתי לשחק קצת עם המגעים של המסך והכרטיס מסך שזה לא גרם לבעייה. 3. יציאה מכלל התהליכים האחרים שלא רלוונ…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. יש לי "טיקים" כאלה כמו דפיקות כאלה "טיק" כזה קול מהרמקול כאשר אני לוחץ על DEL או ENTER או לפעמים סתם אל כפתור יש לי לוח EPOX 8KHA+ עם כרטיס קול מובנה AC97

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zone glide,

בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?

23. Started by Bartleby,

יש לי יציאת מולקס על הלוח שאפשר לחבר אליה כבל ע"מ לקצות תוספת מתח לכרטיס המסך. בחוברת של הלוח כתוב שזה נדרש כשעובדים בתצורת SLi. יש לי את ה-7950GX2 שמאכלס בעצם רק סלוט אחד אבל בתכל'ס הוא מורכב משני כרטיסים. מומלץ לחבר את הכבל בכל זאת? אותה שאלה לגבי החיבור 12V של המעבד. יש שתי כניסות על הלוח, האם מומלץ לחבר כבל מתח לשניהן? [attachment deleted by admin]

24. במחשב החדש שלי יש הארד דיסק SATA ובמחשב הישן שלי היו שני הארד דיסקים IDE 133 הצלחתי לחבר את ההארד דיסק הקטן יותר הבעיה היא עם ההארד דיסק הגדול שבכול פעם שאני מחבר אותו במחשב החדש הווינדוס לא עולה ולא מגיע בכלל לשלב הטעינה שלו. כרגע הוא בלי גאמפר -כלומר על SLAVE בדקתי בביוס שהמחשב לא עושה BOOT ממנו ועדין כלום לא זז, מסך שחור. חשוב לציין שבמחשב הישן שלי ההארד דיסק(MAXTOR) היה צריך לפעול עם תוכנת MAX BLAST כיוון שהלוח אם לא תמך בהארד דיסק בגודל של 80 גיגה מה לעשות ? תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by UsrNam,

התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.