עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oferl31,

שלום לכולם לכרטיס מסך הזה יש בעיה משונה . הוא מכבה ומדליק את המסך כשלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו . נכנסתי לאתר היצרן ( LEADTEK ) וכנראה שהם שחררו עדכון ביוס לכרטיס שפותר את הבעיה . אפשר לראות את זה כאן : http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=154&downline=WINFAST%20PX6200%20TC%20TDH%20SUPPORTING%20256MB אין לי מושג איך אני עושה את העדכון ביוס הזה לכרטיס מסך . או : מה אני עושה עם הקובץ ROM הזה ? אפשר בבקשה עזרה ? המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN,…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by dindin9,

יש לי שתי כוננים אחד מחובר בhdd cable עליו מותקן הwindows xp sp2 40gb הוא הmaster והשני כל הזמן עבד פתאום הפסיק לעבוד sata2 160gb שתי הכוננים מסוג NTFS אם זה עוזר הלוח אם ConRoe 945G-DVI של ASROCK הוא לא מזהה אותו בתוך הbios אני מנתק ומחבר אותו מחדש ועדיין הוא לא מוצא אותו

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  3. אהלן חברים, קניתי מחשב נייד thinkpad e480 https://www.pc365.co.il/product-16626-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN004VIV_ללא_מערכת_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי ושמתי לב שהיה רעש מהמעבד של חשמל, מין תיקתוקים והם קורים שיש עלייה במאמץ במחשב. בדקתי את הדבר הזה וגיליתי שזה נקרא coil whine וזה למעשה פגם בהנדסה של המחשב באיזורים מסויימים. אז פניתי לתמיכה ובמסגרת ה14 יום החליפו לי את המחשב בלי יותר מידי שאלות. בכל אופן למרבה הפלא המחשב החדש הגיע גם עם רעשים דומים. עכשיו אני שואל אותכם קהל המומחים בגדול אין לי בעיה עם הרעש השאלה האם זאת התחלה של בעיה יותר רצינית ואחרי כמה חודשים של שימוש אני התחיל להשתמש באחריות? או שזה רק פגם הנדסי והמחשב…

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by gphoto,

אהלן חברים, מבקש את עזרתכם בתוכנה לשיחזור קבצים מכרטיס CF. צילמתי על הכרטיס וכשהתחלתי לפרוק אותו עם קורא כרטיסים נאמר שצריך לפרמט את הכרטיס. לא צילמתי לאחר מכן על הכרטיס ולא פירמטתי אותו כדי לא למחוק את מה שעליו. קורא הכרטיסים מזוהה ככונן בחיבור למחשב אבל לא הצלחתי להכנס ולראות את תוכנו. 1. האם ניתן לשחזרו 2. שמעתי שגם קורא כרטיסים יכול להינזק מוירוסים ולהעבירם ממחשב למחשב, אז האם יש דרך למנוע את זה? למשל אם אני עובד על מחשב בביה"ס שבו אני עובד ומחבר אליו את קורא הכרטיסים ואחכ מחבר את קורא הכרטיסים ללפ טופ שלי או למחשב הנייח. 3. איך אפשר למנוע מקורא כרטיסים להעביר וירוסים בין מחשבים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sroolik,

לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by dorbasic,

הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by benchuk,

שלום,שמי בן. בעייתי היא כזאת.. לאחרונה חזרתי לשחק NFS:PS[משחק שאני זוכר שפעל לי טוב לפני חצי שנה פחות או יותר]. לאחר כחצי שעה בערך.. המשחק הפך שחור.. המשחק המשיך ברקע.. אבל המסך הפך שחור,וכאילו הנורה של המסך מהבהבת כאילו אני באיזהשהו מצב שהמחשב מכובה או משהו כזה.. בדקתי בפורומים השונים.. לא מצאתי פתרון לבעייה,בכל אופן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך,הדרייברים של המעבד [ AMD 5000 לא עדכנתי ] ניסיתי לשנות רזולוציה הכל דבר לא עוזר המסך עדיין הופך שחור ואין אופציה לצאת בALT + F4 או בALT +CTRL +DLT או שום דבר המסך הופך שחור ורק ריסטרט יכול לעזור. עזבתי את זה.. לאחרונה התקנתי משחק שחבר נתן לי לנסות, Company Of Heroes לאחר כמה דקות משחק במשחק הזה.. שוב המסך הופך שחור ושוב אות…

9. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אבימור,

יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?

12. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by leonmex52,

עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד

14. Started by Crazy Bigi,

שלום לכולם יש לי מחשב של clevo מחשב שהכול נמצא במסך ונשרף לו הספק כוח כבר שלחתי את המייל הזה לחברה > hi i own a lp200t computer and it's psu is dead. i tried to find a new one but no success becuase it's not standart. i'd like to ask if it possible to find it somewhere? if no, can you send me please a color diagram for that psu that shows what voltage each wire provides so i can to change a standart psu to fit this computer? thanks מה לעשות אנשים מישהו יכול לעזור לי ?... או לחכות לתשובה מהיצרן ?.. למה אני צריך תמחשב הזה .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SPONER,

צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  16. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by amitrotem,

שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Natasha Grudsky,

יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?

20. שלום, רכשתי שני מסכי מחשב. יש לי יצאת HDMI אחת במחשב ויש גם יציאת TYPE-C במסכים יש לי כניסת HDMI וכניסת Display Monitor. קניתי מפצל HDMI אבל הוא חושב ששני המסכים הם מסך אחד. והוא לא מזהה אותם בנפרד. מה ניתן לעשות ? האם כבל Type-C לHDMI נקבה, יכול לפתור את העניין ? תודה לעוזרים.

21. אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי

22. הצילו ! כבר תיקנתי את בעיית הריסטרטים אבל בעייה חמורה חדשה צצה ! כל פעם שאני מדליק תמחשב הוא עולה לי ב-640\480 !! עם 16 צבעים, אני מחפש את הגדרות המסך אבל כלום ! מנסה להכנס לדריירקט איקס וחוצץ הגראפיקה לא מופיע שם !!! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 26 תגובות
    • 11.1k צפיות
  23. Started by נועם עובד,

כתוב תוכנית המקבלת מיספר מהמישתמש ומדפיסה למסך שווה שוקיים בעמצעות * אפשר עזרה?...................................................................................

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by eladlang,

שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים