תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראידון 9700 פרו פרמטתי אתהמחשב התקנתי הכל הכל והתקנתי את הדרייברים אומגה 4.3 עכשיו אני רוצה שזה יהיה על אפיק 8 במקום 4 כי הלוח אם שלי תומך בזה וגם כן הכרטיס מסך הבעיה היא http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG זאת הבעיה וגם עם אני עושה בדוק הכל מחדש אחרי זהוא מתחיל מחדש את המחשב הוא חוזר . לי לא מחובר בבקשה אנשים תעזרו לי וממש תודה לכל העוזרים ! :-\
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לפעמים המחשב לא נדלק כלל ולפעמים המחשב מתחיל להידלק לשניה, ומיד נכבה. רציתי להוסיף עוד שתי עובדות 1.יש נורה צהובה על לוח האם שדולקת כל הזמן, ומתכבה כאשר אני מנתק מהחשמל את הספק. 2. כאשר המחשב נדלק לשניה המאוורים של הלוח אם ושל המעבד מתחלים טיפה להסתובב, אבל המאוורר של הספק לא מתחיל. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב ומאז הבעיה הזאת התחילה... אני שם את המחשב במצב המתנה וכאשר מחזירים אותו לפעולה רגילה הלוח אם מתחיל לצפצף (כמעט תמיד הוא עושה 4 צפצופים כאלה...) ממה הבעיה יכולה להיות? נ.ב.. שאני מחזיר את המחשב למצב רגיל ממצב המתנה המחשב מתפקד כראוי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום כולם חבר שלי חיבר 2 מסכים בגלל שהוא חיבר 2 הוא החליט שוהא צריך לעלות תרוולציוה ל 1270 + 2400 משהו כזה קיצר המסך לא תואם לכאלה רוולציות והוציא לו הודעה שהרולציה לא נתמכת קיצר הוא ניתק תמסכים וניסה לחבר 1 ועדיין כול פעם שהמחשב נדלק המחשב עובד אבל המסך לא אמרתי לו שיכנס לsafe mode אבל עדיין לא עזר המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר אבל הוא מחובר טוב מאוד מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקשת מדריך לתפקיד של התוכנה ושימושה . האם יש לתוכנה הזאת קשר לתוכנה ProcessExplorer ? תודה לעוזרים. שנה טובה
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עדכון אחרי חמישה חודשים: כאשר המחשב מכובה ליותר מדי זמן (כמה שעות+) הוא יקבל כמה קפיאות כשידליקו אותו, בד"כ בחמש דק' הראשונות אחרי שהדליקו אותו. בחמישה חודשים האחרונים כמעט ולא כיביתי אותו בכלל, והכל בסדר. אחרי כשלושה חודשים שלא כיביתי אותו בכלל, כיביתי אותו - ורק לאחר בערך יומיים חזרו הקפיאות. כאשר אני מכבה אותו יום ביומו - יש קפיאות תמיד ב 5 - 10 דק' הראשונות.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב השני מסרב להדלק. פטרתי את הבעיה. לחיצה על כפתור ההדלקה לא מפעילה את המחשב, יש לציין שהמסך שמחובר לספק כוח כן עובד. אני לא יודע אם הבעיה בכפתור או בספק... זה המפרט: Pentium 4 1.4Ghz ספק כוח גנ'רי 300W יש דרך לבדוק את זה? מבלי להחליף ספק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המחשב חדש בן 8 חודשים הוא לא מספיק לעלות הוא נדלק אחרי 4-5 שניות נכבה ואז הוא שוב מנסה להידלק ושוב נכבה!!!! וחוזר חלילה... מישהו יודע מה עושים????? ניסתי לנתק את כול הרכיבים מהלוח !לא עזר
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בזמן נסיון לטפל בבעיה עם DOK שלא מזוהה ע"י מחשביי מה"ה של מחשבי שקקה חיים. מה שאני מעוניין לעשות כרגע זה להתקין מ"ה ווינדוס 7 על DOK ובכך לקבל גישה לכוננים במחשב שלי. בחיפוש בגוגל אני מוצא מדריכים רק על איך להתקין ווינדוס על הכונן שלי באמצעות הDOK. אם כן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במשימה של התקנת מ"ה על הDOK, כאשר כשאני מעלה המחשב הווינדוס יעלה ישר מהDOK.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל פעם שאהי נכנס לווידוס אני מקל את ההודעה שיש בתמונה , לפי מה שהבנתי הוא מחפש עוד כרטיס מסך שיעבוד ב SLI כאשר יש לי רק כרטיס אחד!!! אם כן ,מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שהודעה זו לא תציק לי כל פעם???? ועוד שאלה, איך אני מבטל את הסמל המעצבן של windows security alerts ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם יחסית יקר של ג'יגה בייט : http://ksp.co.il/?uin=15414 אני מאוד אוהב לשמוע מוסיקה דרך המחשב ויש לי מערכת רמקולים איכותית של אלטק לאנסיג,רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס קול של הלוח אם למשהו יותר רציני,שייתן לי וויליום ואיכות טובה יותר...אשמח להמלצתכם ולחוות דעת על מוצרים הקיימים בשוק, תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך יש מין מנורה כזאת עכשיו היא נדלקת ומתכבה מזה אומר והמחשב לא עולה בכלל...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לכרטיס מסך הזה יש בעיה משונה . הוא מכבה ומדליק את המסך כשלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו . נכנסתי לאתר היצרן ( LEADTEK ) וכנראה שהם שחררו עדכון ביוס לכרטיס שפותר את הבעיה . אפשר לראות את זה כאן : http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=154&downline=WINFAST%20PX6200%20TC%20TDH%20SUPPORTING%20256MB אין לי מושג איך אני עושה את העדכון ביוס הזה לכרטיס מסך . או : מה אני עושה עם הקובץ ROM הזה ? אפשר בבקשה עזרה ? המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN,…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד מחובר בhdd cable עליו מותקן הwindows xp sp2 40gb הוא הmaster והשני כל הזמן עבד פתאום הפסיק לעבוד sata2 160gb שתי הכוננים מסוג NTFS אם זה עוזר הלוח אם ConRoe 945G-DVI של ASROCK הוא לא מזהה אותו בתוך הbios אני מנתק ומחבר אותו מחדש ועדיין הוא לא מוצא אותו
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב נייד thinkpad e480 https://www.pc365.co.il/product-16626-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN004VIV_ללא_מערכת_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי ושמתי לב שהיה רעש מהמעבד של חשמל, מין תיקתוקים והם קורים שיש עלייה במאמץ במחשב. בדקתי את הדבר הזה וגיליתי שזה נקרא coil whine וזה למעשה פגם בהנדסה של המחשב באיזורים מסויימים. אז פניתי לתמיכה ובמסגרת ה14 יום החליפו לי את המחשב בלי יותר מידי שאלות. בכל אופן למרבה הפלא המחשב החדש הגיע גם עם רעשים דומים. עכשיו אני שואל אותכם קהל המומחים בגדול אין לי בעיה עם הרעש השאלה האם זאת התחלה של בעיה יותר רצינית ואחרי כמה חודשים של שימוש אני התחיל להשתמש באחריות? או שזה רק פגם הנדסי והמחשב…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש את עזרתכם בתוכנה לשיחזור קבצים מכרטיס CF. צילמתי על הכרטיס וכשהתחלתי לפרוק אותו עם קורא כרטיסים נאמר שצריך לפרמט את הכרטיס. לא צילמתי לאחר מכן על הכרטיס ולא פירמטתי אותו כדי לא למחוק את מה שעליו. קורא הכרטיסים מזוהה ככונן בחיבור למחשב אבל לא הצלחתי להכנס ולראות את תוכנו. 1. האם ניתן לשחזרו 2. שמעתי שגם קורא כרטיסים יכול להינזק מוירוסים ולהעבירם ממחשב למחשב, אז האם יש דרך למנוע את זה? למשל אם אני עובד על מחשב בביה"ס שבו אני עובד ומחבר אליו את קורא הכרטיסים ואחכ מחבר את קורא הכרטיסים ללפ טופ שלי או למחשב הנייח. 3. איך אפשר למנוע מקורא כרטיסים להעביר וירוסים בין מחשבים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום,שמי בן. בעייתי היא כזאת.. לאחרונה חזרתי לשחק NFS:PS[משחק שאני זוכר שפעל לי טוב לפני חצי שנה פחות או יותר]. לאחר כחצי שעה בערך.. המשחק הפך שחור.. המשחק המשיך ברקע.. אבל המסך הפך שחור,וכאילו הנורה של המסך מהבהבת כאילו אני באיזהשהו מצב שהמחשב מכובה או משהו כזה.. בדקתי בפורומים השונים.. לא מצאתי פתרון לבעייה,בכל אופן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך,הדרייברים של המעבד [ AMD 5000 לא עדכנתי ] ניסיתי לשנות רזולוציה הכל דבר לא עוזר המסך עדיין הופך שחור ואין אופציה לצאת בALT + F4 או בALT +CTRL +DLT או שום דבר המסך הופך שחור ורק ריסטרט יכול לעזור. עזבתי את זה.. לאחרונה התקנתי משחק שחבר נתן לי לנסות, Company Of Heroes לאחר כמה דקות משחק במשחק הזה.. שוב המסך הופך שחור ושוב אות…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-