עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

3. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני עושה ריסט הוא נתקע בPOST הוא לא נותן שום שגיאה הוא מזהה את המעבד, עושה את הבדיקה של הזכרון, מזהה כוננים קשיחים, אופטים מסיים את כל מה שהוא אמור לעשות המסך הזה אבל לא ממשיך פשוט נתקע שם גם אם אני עושה עוד ריסטים זה לא עוזר. רק אם אני מכבה ומדליק זה עולה רגיל. אתמול בלילה השארתי את המחשב דלוק והיום שקמתי הוא היה בSTAND BY אבל לא הצלחתי להחזיר אותו הכל דולק אבל הוא לא חוזר לפעולה. תקיית המינידאמפ ריקה כלומר אין שום לוג שם. בEVENT VIEWER מצאתי מלא אזהרות כמה שגיאות צילמתי את הכי מוזרים שאני לא מכיר דרך אגב אחרי שהמחשב עולה הוא בכללי הסדר (קצת איטי יותר מהרגיל אבל אפשר להסתדר) אם מישהו יודע למה זה קורה אני ישמח ואם יש דרך לסדר …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. בשנה האחרונה התחילה לי בעייה עם הפעלת המחשב כאשר הוא רץ עם 4 סטיקים זכרונות (4X2GB). המחשב עבד ללא בעייה קרוב לשנתיים אך לאחרונה התחילו בעיות שונות כמו: 1.המחשב לא מגיע לפוסט של ביוס- נכבה ונדלק בלופ 2.הווינדוס עולה אך קופא אחרי כמה שעות עבודה בעיקר תוך כדי משחקים 3.יציאות הUSB מפסיקות לעבוד אחרי זמן עבודה מסויים (רק בווינדוס 7) עדכונים ואיפוס ביוס שביצעתי בחודשים האחרונים לא עזרו, גם לא התקנת מערכת הפעלה מחדש . המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח GIGABYTE P35-DS3P זכרונות 2X2GB CORSAIR DDR2 800MHZ 2X2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ כרטיס מסך 9600GT 512MB 4X SATA HARD DRIVES ספק ANTEC NEOHE430 430W אשמח אם תחוו דעתכם כדי שאוכל לטפל בבעיה תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by mrraz,

יש לי מחשב שמשמש כ-HTPC עם לוח אם אזוס M4A785D-M PRO ומוחבר לטלויזיה פתאום שמתי לב שהוא נתקע, האור של המארז דולק אבל אין תצוגת מסך לחצתי על לחצן ההדלקה במשך כמה שניות והמחשב נכבה לחצתי מחדש, האור נדלק, מאווררים עובדים אבל אין בוט ואין תצוגת מסך הדבר היחידי שהוא מגיב אליו זה לחיצה ארוכה על לחצן ההדלקה, מכבה ומדליק. כאמור אין שום תצוגת מסך ואין אור של פעילות דיסקים ניסיתי לאפס ביוס עם ג'מפר, ללא תוצאות. מישהו יכול לנחש היכן הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  7. יש לי בעיה כבר תקופה די ארוכה. כל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא נדלק מחדש. הכוונה היא שיש רעשים כאילו מתבצעת עלייה חלקית, אבל לא מופיע כלום במסך ולאחר זמן מה ישנה הודעה שאין סיגנל למסך. אם אני מחכה מס' שעות, המחשב עולה בסדר - כנראה התקרר. בנוסף יש לי בעיה עם כונן סידי וצורב סידי (שניים נפרדים). הם לא קוראים דיסקים - לא צרובים ולא מקוריים. כשאני מכניס סידי לאחד מהם, זה גם נשמע כאילו הוא לא מצליח לפעול - יש מעין רעש קצר של ניסיון לקרוא את הסידי ואח"כ סתם אור מהבהב. לפעמים גם אין את הרעש ויש רק את האור המבהב. הצורב חדש יחסית ושני נכוננים קראו בעבער את הדיסקים שכרגע הם לא מצליחים לקרוא. אני חושש שמדובר בספק כוח דפוק (מחשב בן 6~) אבל אני לא בטוח. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. המחשב הנייח שלי נדלק ונראה שקיים מתח לכוננים הקשיחים ולצורב (אפשר לפתוח ולסגור אותו) אבל המסך לא מקבל שום מידע (הנורית מהבהבת כאילו המחשב כבוי). כך גם המקלדת והעכבר שלא מקבלים מתח כלל. מה יכולה להיות הבעיה? מה כדאי להחליף? חשבתי שזה הספק אבל הכוננים הקשיחים והצורב מקבלים מתח... יש הצעות? תודה מראש המיואש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by shimon1,

שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. החלפתי זיכרון ולא עזר ניתקתי את כונן DVD ולא עזר איך בודקים באם הדיסק תקין ,ללא צורך בפירוק וחיבור דיסק ממחשב אחר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by hutc,

ברגע שמדליקים את המחשב הוא, לא עולה , המסך נשאר בסטנדביי, לא נדלק אפילו והמחשב משמיע ביפ, ביפ כל 2-3 שניות. למישהו יש רעיון? הבעיה התחילה כשעשיתי אתחול. P3 1000 512 MB RAM. לגבי הביוס- המסך לא נדלק, ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק עם הכרטיס של הלוח אם אבל גם שם אין תגובה.

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. שלום. המחשב שלי פתאום הפסיק לפעול, לא הייתה תמונה, לא היה אור בכל מה שהיה מחובר למחשב, (עכבר , מקלדת) . עשיתי ריסט למחשב ואז הוא התחיל להשמיע 3 ביפים קצרים כל הזמן ולא הפסיק עד שניתקתי מהחשמל . מה לעשות??? המעבד: mad phenom 1 q9750 זכרונות pqi לוח אם ecs black series 790 Bios ami 686

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by namdlog,

ברגע שמדליקים את המחשב הוא מתחיל לצפצף, משהוא כמו ציפצוף לשנייה. על המסך לא מופיע כלום אלא זה מתחיל לפני שהמסך מתחיל להגיב, וזה נמשך עד שמוציאים אותו מהחשמל. אני לא יודע איזה מערכת הפעלה מותקנת בו אבל אני מנחש שזה חלונות 2000\98 . נניח שהמידע שעל המחשב לא חשוב מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  14. אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bhaim,

אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום המחשב החליט להשתגע בצורה מוזרה מאוד, לפני כמה ימים כנראה שהעמסתי עליו מבחינה גראפית יותר מדי (דרך הדפדפן) והמסך התחיל לרצד, קיבלתי הודעה שלא ממש הספקתי לקרוא, משהו בקשר ליחידה הגראפית שמתקשה להתמודד עם מה שקורה שם, סגרתי את הדפדפן וחשבתי שכאן נגמר העניין, אחרי כמה זמן - מסך שחור, ניסיתי לאתחל אותו - עדיין מסך שחור, כיבוי והדלקה מחדש אחרי כמה זמן - עדיין מסך שחור, בסופו של דבר הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי למובנה והמחשב עלה כרגיל, חיברתי את הכרטיס מסך - מסך שחור, חיברתי שוב למובנה, מחקתי את הדרייברים של הכרטיס וניסיתי לחבר אותו שוב - לא עולה, החלפתי לכרטיס מסך אחר - עדיין לא עולה (או שעולה אבל פשוט לא רואים כלום), מצד אחד קשה לי להאמין ששני כרטיסי מסך לא עובדים פת…

17. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה טכנית. יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות 7, ומאז ההתקנה הראשונה, בכל הפעלה הוא נכנס למאין לופ, כותב שהמחשב לא נסגר כראוי, ורק אחרי כיבוי והפעלה מחדש הוא מדי פעם מצליח לעלות. חלונות 7 כותב שיש בעיה עם הזיכרון, אבל תוכנת memtest לא איתרה בעיה כזאת. התקלה מוכרת לכם ?

18. שלום, קיבלתי פנטיום 4 ישן ואני רוצה לנסות לגרום לו לעבוד. המחשב הגיע ללא ספק כוח והמעבד היה מחוץ לסוקט. הפרדתי את המעבד מהקירור, יישרתי את הפינים וחיברתי את המעבד לסוקט(נראה לי שזה עבד בסדר) ואת הקירור מעל(ללא משחה טרמית בנתיים - אני רק רוצה לבדוק שהכל בסדר). אחרי כן חיברתי את הספק. המחשב נדלק אבל יש ביפ ארוך והוא בעצם לא עולה, ניסיתי לנתק את כל רכיבי החומרה חוץ מהמעבד וזיכרון(יש כמה, כל פעם ניסיתי אחד אחר בסוקט אחר) אך עדיין יש ביפ ארוך. איך אני יכול להתקדם מכאן? הגיוני שהחוסר במשחה טרמית גורם לבעיות אפילו אם זה ל-5 שניות? תודה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  19. שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by or7755,

שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.

21. שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. מה זו הבעיה הזאת ואיך ניתן לפתור אותה מה צריך לשנות החיבורים? תודה רבה! תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. יש לי מחשב ישן עם לוח MSI P865 פנטיום 4 לאחר החלפת תושבת לגוף הקרור(התושבת נשברה) המחשב נדלק אך לא מופיעה תמונה ואין צפצופים. אפוס ביום לא עוזר. בדקתי כרטיס מסך זכרונות מעבד וספק בלוח אחר והכל תקין. יש רעיון במה פגעתי?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. Started by ashka,

שלום, יש לי Windows xp sp2. קניתי 2gb 800mhz ddr2 Kingston על מנת להאיץ קצת את המחשב (היה לי לפני כן 1gb 667 ddr Twinmoss). בדקתי וראיתי שלוח האם שלי (intel chipset 695) תומך במהירות הזו. הרעיון הוא להישאר בינתיים רק עם שני הכרטיסים החדשים, ללא הישנים, אפילו שיש לי 4 חריצי הרחבה לכרטיסי זיכרון. כבר החלפתי בעבר כרטיסי זיכרון במחשב, אז לא הנחתי שיהיו לי בעיות מיוחדות. היה לי קצת קשה להכניס את הכרטיסים החדשים לסלוטים (כוונתי היא שהיה קושי בסגירת התופסים של חריצי ההרחבה), הפעלתי קצת כוח בזהירות מסוייגת ובסוף התופסים נסגרו. בדקתי ששאר הכבלים מחוברים ושלא התרופף דבר, חיברתי את כל הכבלים והפעלתי את המחשב. הוא נדלק, המאווררים עובדים, נורת המסך הפכה ירוקה לכמה שניות ואז חזרה להיות…

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by poltergeits,

החלפתי מעבד מ- 3200 ל4400 X2 , איפסתי את ההגדרות בביוס לדיפולט, המחשב עולה עד למסך הטעינה של הווינדוס ואז יש כיבוי מלא של המעבד וההרדיסק (מאווררים והכל), כשניסיתי להעלות את המחשב בסייפמוד הוא נתקע על השלב CLASSPNP.SYS קראתי קצת שזה יכול להיות נוגע לתצורת הדיסק הקשיח, למישהו יש הצעות כאן ללא פרמוטים כמובן. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים