תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום כולם היום בזכות הגשם היתה קפיצת חשמל פה קיצר המחשב של אבא שלי היה מחובר לחשמל ודלוק עכשיו המחשב אבא שלי בא להדליק אותו ואני מקבל פוסט ואז מתחיל הזה של הווינדוס להטען ואז הוא רושם Data eror reading frive C abrot?ingore?retry?fail? לחצתי ריטיי והמשחב נתקע אין מה לעשות הוא לא מכון לעלות תווינדוס אפילו במצב בטוח דרך אגב המשפט הוא 128 ראם 500 הרץ פנטיום 3 מערכת הפעלה 95 המחשב לא עבר פורמט 7 שנים ואי אפשר לפרמט אותו כי יש עליו חומר חושב של העסק של אבי האם יש איזושהיא דרך לעלות תווינדוס ולגבות תדברים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כולם היום התקנתי av vcs עוד פרטים כאן http://www.audio4fun.com/order_vcs.htm ועכשיו לא יודע למה שיקחתי בתוכנה שם בדברים ועכשיו המיקרופון שלי לא עובד אבל הסואנד כן! מחקתי תתכונה לא עזר התקנתי ושב והחזרתי הכול לדיפולט גם לא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש, AMD 64 3000 היום שחזרתי הביתה המחשב לא נידלק ושהוא כן אז הוא ניתקע במסך הראשון (המסך של הכניסה ל BIOS) ליפעמים הוא לא קולט את המסך אנא עזרו לי, בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שמתי לב היום שפתאום אין לי סידי רום וצורב, כלומר הם מותקנים ומחוברים, אך המחשב לא מזהה אותם. שפתחתי את מנהל ההתקנים וניסיתי לברר את הבעיה, ראיתי שרשום לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. כיצב אני פותר את העניין הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הספק שלי רועש מאד בזמן האחרון.. זה קורה במיוחד כשאני מדליק את המחשב אחרי שעה או שעתיים שהמחשב מכובה. למה הוא כל כך רועש?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה רצינית של איטיות פירמטתי לא עוזר חשבתי וירוסים החלפתי כמעט כל כרטיס אפשרי במחשב אם זכרון אם כרטיס מסך אם HDD אין המחשב איטי התקנתי אפילו את הדרייבר המקורי של VIA דרך האתר שלהם ולא הסתמכתי על ה XP בהנחה שהדרייבר של ה XP לא מספק וזה יוצר את הבעיות ( יש לי צי'פסט VIA ) קוראים לזה "פור אין וואן" 4 ב 1 נגיד וזה הלוח פשוט לא נראה לי הגיוני כי הלוח אם מתפקד כמו שצריך מבחינה של קריאת כרטיסים , התקנה של XP וכו' הוא לא מרסט פשוט לא נראה הגיוני... עכשיו בקשר למעבד...הבנתי שמעבד נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אבל במקרה שלי המחשב עובד אז כבר לא הגיוני שהמעבד הלך לעולמו !!!!! אז מה בכל זאת הבעיה ????? בבאג מחשבים אמרו לי "וירוס בביוס" - "תעשה CLEAR ביוס" אז מה הפתרון…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה עושים כאשר ווינדוס לא מזהה כרטיס רשת אלחוטי- USB? שאני מכניס אותו הוא אומר לי usb device והוא לא מזהה אותו ככרטיס רשת אלחוטי גם שאני מתקין דרייברים.. מה אפשר לעשות? דרך אגב במחשב השני הווינדוס כן זהה אותו.. =/
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב P4 2.6C על לוח אם גיגבייט 8IK1100 , על ווינדוס XP SP2. הבעיה היא כזאת: לאחר איתחול לפעמים הווינדוס לא מזהה רכיבי USB שמחוברים ומקבלים מתח מהלוח אם. לדוגמא: עכבר אופטי שמחובר, אור דולק, אבל לא מגיב. מה שמצחיק זה, שאחרי שאני שולף את התקע ותוקע אותו בשקע USB אחר, אפילו על אותו בראקט שמתחבר לאותו שקע על הלוח, העכבר מתחיל להגיב. פירמטתי לפני יומיים, והבעיה נמשכת. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כרטיס המסך של הלוח בעייתי מאוד ואני רוצה לשים לו את הכ. מסך הקודם שלי (riva TNT2 32 אם זה עוזר) האם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, מיכה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה . היה לי 9500np שהולחם ל9700 , עבד כמה ימים , בצורה דיי מוזרה הכרטיס מת . אחרי הרבה יבבות וכאבי ראש , ה9800 SE הגיע , כולי מאושר ומבסוט באתי להתקין אותו . הדריוורים שהיו מותקנים לפני כן היו 4.11 עם ati tools גרסה 405 . הורדתי אותם כדי להתקין את האומגה , על מנת שאוכל לפתוח את ה4 הצינורות הנוספים , ושם התחיל הסרט הרע . אחרי ההסרה של הדריוורים , המערכת מודיעה שיש כרטיס , מזהה לבד את ה9800 , נותנת הודעת שגיאה device could not start . אמרתי , טוב .... התקנתי את האומגה , 4.10 בטה ,האחרונים שלהם , הראד לינקר השתגע , הוא כל הזמן ממשיך בהתקנה ולא ממש נותן למחשב לעבוד . אמרתי סבבה . DH driver cleaner יעשה את העבודה . הורדתי , התקנתי , הרצתי , כרטיס מסך לא מזוהה , יופ…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! בסביבות החופש הגדול קנייתי אוזניות עם מיקרופון די טובות. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המיקרופון התחיל להשתגע ולא עבד כמו שצריך. הזזתי קצת את המגעים וזה הסתדר. בסוף התעצבנתי והמגעים נדפקו לגמרי, והם עוד לא נשלחו לתיקון. זמן קצר לאחר מכן קניתי עוד אוזניות כאלו, במחיר רב יותר, מחברה שונה לגמרי. אותה התקלה בדיוק קרתה לי, וכעת המקירופון מתפקד רק כשבא לו והמגעים בעייתים באוזניה השמאלית שמחוברת למיקרופון. רציתי לדעת האם זה בלאי מסוים של האוזניות, או האם הכרטיס קול שורף אותן? מה אפשר לעשות בנידון והאם (אם בכלל) אפשר לתקן את האוזניות? תודה רבה, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer if this screen appears again follow check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation , ask your hardware or software manafacturer for any windows updates pumight need. if problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software, disable BIOS memory options such as caching or shudowing if you need to use safe mode remove or disable components, restart your computer, prees F8 to select Advanced s…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם יציאות קול קדמיות- (מארז קומפיוקייס 6a19) כרטיס קול מובנה על לוח האם - לוח אם של גיגה בייט ga-k8ns לסוקט 939 . מערכת ההפעלה שלי היא win xp pro . יציאות הקול האחוריות עובדות בסדר, אך הקדמיות אינן עובדות- מה עליי לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תראו אני לוחץ ctrl +alt + del וכמובן כולם יודעים לאן מגיעים שם אני הולך לתהליכים ויש שם תהליך לא פעיל שלא מוכן להיסגר (יש לו שימוש די גבוה בcpu זה משתנה (בין כ 71 ל 96) איך אפשר לסגור אותו????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-