עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gilp123,

שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ac1240,

ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mikibo,

שלום רב המחשב נדלק - מאוורר של מעבד וספק עובדים וזהו אין ציפצוף אין ביוס כלום. החלפתי ספק ,ניתקתי את כול DVD HD כלום הוצאתי את הזיכרון המחשב צפפצץ. האם לוח האם הלך?כיצד ניתן לבדוק זאת? תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. Started by hachling,

צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by bigbosf,

אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by LTE,

שלום לכולם אני לא בטוח האם הבעיה קשורה לפורום ווינדוס אם אני טועה מצטער ! בכל אופן הבעיה שלי היא שלאחר ביצוע ריסטרט למחשב מופיעה הודעה: bootmgr is compressed press alt+ctrl+del to reastart וזהו ככה זה חוזר על עצמו בכל נסיון להפעלה מחדש לא יודע אם זה באמת קשור אבל יש לי 2 מערכות הפעלה שמותקנות על המחשב win7 starter + win xp. מישהו יודע מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש ובברכת שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? לפני יומיים הספק עשה לי בעיות ושרף את ההארד דיסק החלפתי הארד דיסק והכל המשיך לעבוד אבל הספק הוציא רעשים , אז החלפתי את הספק ומאז המחשב לא עולה , כל המאוורים עובדים אבל המסך לא עולה .. חיברתי חיבור מינימלי ספק + לוח + מעבד אבל אין שום ביפ .. מה לדעתכם הבעיה בורד ?? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by jeyjey,

היום ניקיתי אבק המחשב ועל הדרך חיפשתי מקום אסטרטגי לראדיאטור שלי הוצאתי את הכבל סאטא לדקה , ואח"כ את הכבל של הצורב דיוידי וכשסיימתי לנקות חיברתי הכל ואז שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי verifying dmi pool data וממשיך להישאר על זה שעה.(לפני הווינדווס) מה ללא חיברתי נכון?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by ryan_b,

מכרתי את המעבד שלי והלוח אם למישהו. ועכשיו הוא לא מצליח להפעיל את המחשב שהוא הרכיב איתם. הספק הוא 300 וואט, המעבד 500 , זיכרון SDRAM שהוא הביא לוח אם רגיל, דיסק קשיח שלו וכרטיס מסך שבטוח עובד. הוא אומר שאין צפצוף בכלל, ואין שום דבר על מסך. הלוח אם מעביר חשמל, והמאוררים מסתובבים אבל חוץ מזה אין כלום. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Xenomorph,

המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by DeaglinG,

היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by CyberSpider,

קבלו חידה: נתון: לוח אם - asus cusl2 מעבד - PIII 1000 לא סלרון זכרון - כל מיני מחברים לוח אם לספק ומדליקים - שומעים ציפצוף כי אין מעבד. מכבים. מרכיבים מעבד, מדליקים - שומעים ציפצוף כי אין זכרון. מכבים. מרכיבים זכרון, מדליקים - דממה ואין תגובה במסך. איך היה צריך להיות: מרכיבים הכל, מחברים מסך לכ. מסך מובנה, מדליקים ונהנים. עכשיו, עשיתי איפוס ביוס (הוצאתי סוללה לאיזה חודש ) כי היה מצב שהוא קודם בודק את AGP (מה שלא נכון כי גם עם כ. מסך AGP הוא לא עבד...) (אה, כן, גם עם כ. מסך PCI הוא לא עבד...). כל הרכיבים שמישים, בדוק על לוח אם אחר. שאלה: WDF, והאם אני צריך לחשוש לחיי לוח אם? נ.ב: בין פותרי החידה יוגרלו פרסים יקרי ערך

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by yaronsh8,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי windows7 הכל עבר בסדר. לאחר ההתקנה, כשהמחשב כבר היה למעלה, הוספתי partition. המערכת הודיעה לי שהיא תהפוך את הדיסק לדינאמי. אישרתי והמשכתי לעבוד. לאחר אתחול המערכת לא עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לתקן - ההתקנה אומרת שאין מה לתקן ניסיתי להתקין windows מחדש. ההתקנה מסתיימת - אבל המחשב לא עולה. אני גם לא יודע איך לשנות חזרה מdynamic ל basic. בהתקנה של windows אין כזאת אפשרות, וגם דרך diskpart הוא לא נותן לי למחוק partitions או לעשות convert. (נותן הודעת שגיאה בג'יבריש) מה עושים ??!! תודה מראש על העזרה ירון

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. רכשתי סט hyperx 2*2G להחלפה במחשב שלי, הכנסתי אותו המחשב זיהה את הזיכרון אך הוא לא הגיע לשלב של מערכת ההפעלה, ניסיתי להחזיר את הDIMM הישן והבעייה נמשכה. איפסתי את ה BIOS ע"י ניתוק מהחשמל והוצאת הסוללה ועדיין המחשב תקוע בשלב הראשוני של Detecting IDE Drivers... ולא מאפשר כניסה לBIOS עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by panker,

היי חברים, ברשותי מחשב חדש עם לוח אם EP43-ds3l אשר נתקע. אני מקבל את ההודעה הבאה warning : Des is turned off!! please ... מה עלי לעשות ? ניסיתי לרסט את ה CMOS ללא הצלחה (גם בעזרת הג'מפר וגם בעזרת הוצאת סוללה) תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  20. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by itaic,

שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel G2020 ולוח אם intel DH61WW ללא כרטיס מסך (משתמש במה שיש במעבד...) כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, נשמעים 3 צפצופים שחוזרים על עצמם שוב ושוב. המחשב לא עולה, וגם המסך נשאר כבוי. לפי מה שכתוב באתר של אינטל מדובר על בעיה בזיכרון. יש במחשב שני סטיקים של זכרונות, שמתי רק אחד מהם בכל פעם והחלפתי מקומות. כמו כן החלפתי לזיכרון שבוודאות עובד במחשב אחר והבעיה עדיין ממשיכה. מה עוד זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם בפתרון תקלת מחשב שאני לא מצליח לתקן ואני ממש אובד עצות.. לפני כמה ימים, התחילו לי כל מיני BSOD מוזרים שקשורים ל-MEMORY. גם כאשר נכנסתי למשחקים הם קרסו אחרי כמה זמן. השתמשתי ב-MEMTEST והוא אכן הראה שהזכרון תקול (יש לי 2 סטיקים של 8 ג'יגה). רציתי לבדוק כל סטיק בנפרד וכאן התחיל הבלגאן.. בגלל שיש לי בילד ITX, לקח לי זמן לפרק ולחבר הכל, וכאשר באתי להדליק את המחשב שומעים את המאווררים מסתובבים אבל המסך שחור.. ניסיתי לפרק שוב הכל וגם לנסות להפעיל את המחשב כשהלוח מונח על השולחן והכל מחובר אליו אבל כלום! המסך שחור. לקחתי את הלוח אם לעבודה עם המעבד שלו והזכרונות וחיברתי לספק כוח שם, ואותה תו…

23. Started by new blood,

אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אהלן המחשב שלי החליט למות היום, ברגע שאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק - אבל המסך שחור, אין צפצוף של לוח אם ונראה כאילו זה רק נדלק אבל לא טוען שום דבר.. זה קרה לי לפני כמה ימים ועשיתי פריקת חשמל - ניתקתי את הכבל של החשמל ולחצתי על כפתור ה PWR ונתתי לו לנוח כמה דקות ואח"כ הוא עלה. כרגע הוא לא עולה גם לאחר הניסיון הזה. מפרט: לוח אם - msi G41TM-E43 אם אני לא טועה. מעבד - intel E5300 כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 שני סטיקים של 2 ג'יגה ראם כל אחד של חברת GEIL כוננים קשיחים של western digital לגבי ספק הכוח אין לי מושג.. תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 9.5k צפיות
  25. PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים