תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום; המחשב שלי החל לעשות בעיות אתמול כאשר בבוקר פשוט סירב לעבוד. המחשב מתחיל לעבוד, הווינדוס עולה, תמונת הדסקטופ אפילו נטענת, ואז נשמע קליק מהדיסק הקשיח והמסך הופך לשחור. כאשר אני מעלה בSAFE MODE המחשב עולה. וכאשר אני מעלה את המחשב בLast known configuration that worked האנטיווירוס מנוטרל (AVG 8 ) . הכל החל אחריי שהתקשיתי שלשום לעדכן את האנטיווירוס (מאחר והתמיכה בגרסא 7.5 תופסק להיתמך בעוד כשבוע). שינויים במערכת לא נעשו פרט לאנטיווירוס. אני חושש שהבעיה היא בו, אבל אינני בטוח, אילו עוד בדיקות אפשר לבצע על מנת לאתר את הבעיה? במידה והבעיה היא בו, על איזה אנטיווירוס חינמי אתם ממליצים? תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום. אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול (מובנה בלוח אם) מהדיסק של הלוח אם (זה הדגם של הלוח אם שלי ASUS P5GC-MX/1333) וזה אומר לי את הבעיה הזאת באמצע ההתקנה http://img190.imageshack.us/img190/633/sfdg.jpg ואז זה יוצא מההתקנה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה ויום טוב..
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
פרמוט עזר לאיזה שבועיים ושוב כל העסק התחיל מחדש , פעם נותן שגיאה עם קובץ ,פעם בלי , פעם עם קובץ אחר ,התחרפנתי כבר , מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי יש לי כונן קשיח 1TB של WD מדגם 1600JD הכונן בן שנה בערך בימים האחרונים פתאום הכונן לא מזוהה על ידי המערכת, אחרי אתחול הוא כיבוי הוא לפעמים מזוהה וניתן להשתמש בו ואחרי כמה זמן שוב נהיה שוב לא זמין/מזוהה, יש לציין שבזמן שהוא מזוהה הוא עובד בלי בעיה. הכונן מחובר בחיבור SATA ועד היום לא עשה בעיות. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק, כאשר אני מעביר קבצים מהכונן DVD שלי למחשב, האיטיות בלתי נסבלת, הקצב נשאר קבוע על 900KB לשניה, בדיסקים אחרים זה מגיע להעברה של 3 מגה לשניה ותו לא. בדקתי מה קורה כאשר אני מעביר קבצים מכונן לכונן ואין בעיה, הבעיה היא רק כאשר אני מעביר קבצים מהכונן עצמו למחשב אני משתמש ב WIN7 PRO 644BITוהכונן שלי הוא: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA מפרט מלא בצד, מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא על כונן C וכל שאר התוכנות נמצאות על כונן D. כונן D קרס רנדומלית 3 פעמים בשבועיים האחרונים אז קניתי חדש ורציתי לדעת האם צריך לטפל/לנקות את הRegistry אחרי ההחלפה (אולי עם תוכנה כמו CCleaner)? כבר גיביתי ומחקתי את כל הדברים/תוכנות שאני לא צריך אבל אני מניח שעדיין יהיו ערכים שמתייחסים לכונן D הישן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב. זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגר…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי ASUS TRANSFORMER T101 ולפני כמה ימים כשהסוללות (שלו ושל ה DOC) נגמרו חיברתי אולו למטען. להפתעתי גיליתי שהסוללה הירוקה על המקלדת לא מהבהבת - כלומר אין הטענה, ושהטאבלט לא נטען באופן ישיר אף הוא. נכנסתי לפורומים ממקומות שונים מהעולם וגיליתי שקיימת בעיה עם המטען ועם הכבל, כמו כן קיימים פתרונות דיי יצירתיים החל מלכופף את הפינים ועד להכניס את המטען למקפיא למספר שעות. אף אחד מהפתרונות הללו לא עזרו. מה שכן, שמתי לב שהטאבלט מצליח להידלק לאחר שאני מחבר אותו למחשב למספר שעות אבל נכבה תיכף שכן אין סוללה. אני מסיק מכך שהבעיה היא במטען שכן המתח והזרם נמוכים משמעותית מזה המפיק המטען ולכן לא גורמים לטעינה משמעותית. אם משהו נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה - אשמח …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל מוזיקה ממקור כלשהו כמו מדיה פלייר יוטיוב סרט או כל דבר אחר יש תקיעות כאלה של רבע שניה עד חצי שניה כל פעם וזה ממש מפריע לי ראיתי גם שבסרטונים ביוטיוב הסרטון עצמו גם נתקע יחד עם הסאונד ... (לא חושב שזה קשור לאינטרנט כי יש לי 12 מגה והוא כבר סיים לטעון את הקליפ וזה גם קורה במדיה פלייר) אין לי כרטיס קול מיוחד רק של הלוח אם מחשב ישן לא יכול להיות הסיבה המחשב הוא חדש מלפני שבועיים אם צריך מפרט אני אוסיף למרות שאני כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה תעזרו אני מתחרפן מלשים שיר כי הוא נתקע כל כמה שניות .
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה כבר כמה זמן, כל פעם שהבעיה חוזרת אני חושב שתקנתי אותה, אבל, לא, לא תקנתי. המחשב נדלק עובר את הלוגו, ---> Verifying DMI Pool Data. . . . . ואז.. המחשב נדלק מחדש. מה שניסיתי לעשות כדי לפתור: א) (בעבר) פירמטתי זה עבר לאיזה תקופה, וחזר. ב) ניסיתי לסדד את החוטים לבדוק שהם מחוברים מספיק טוב (להארד דיסק וללוח אם) ג) קניתי הארד דיסק חדש (בנוסף לישן והתקנתי עליו את הווינדוס) ד) ניסיתי לאפס את הביוס (הוצאתי והחזרתי את סוללת הביוס) ה) ניסיתי לטעון דיסק של ווינדוס, והמחשב קורס עוד לפני השלב הזה. ו) אני פונה אליכם. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש, שחר :-)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום בקשותי הכרטיס הנ"ל, ומכיוון שהוא עשה לי כמה בעיות החלטתי להחליף לו ביוס, ביצעתי את התהליך, והתוכנה דיווחה שהוא הסתיים הבצלחה. אך מאז כל פרק זמן קצר הווינדוס עושה לי ריסט, או שהמסך פשוט נכבה. האם אני יכול להתקין ביוס של חברה אחרת(כי באתר של fic יש רק את הגירסא הזאת)? או יש איזו דרך לחזור אחורה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני משתמש ב FIREFOX וב IE אין את זה WTF???? רק בדף הבית זה קורה...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש במחשב נייד כדי לשלוט במחשב נייח מה הדרך הכי טובה לחבר בינהם, מאוד חשוב לי לראות את שלבי העלייה של המחשב הנייח ולמעשה להשתמש במסך מקלדת ועכבר של הנייד לשליטה בנייד
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
1.מה זה CI ? CASE OPEN? יש ג'מפר בביוס .. מה המצב הזה עושה ? 2. אם יש CLR CMOS אז למה צריך להוציא את הסוללה ? פשוט שמים את הג'מפר בCLRCMOS ונגמר הסיפור ? לא הבנתי למה יש תסוללה. 3. ויש FUSB1 ו F_USB2 לאן אני צריך לחבר את ה כבלים של ה USB? 3. מה זה COMA CONNECTER? 4. F1_1392 IEEE CONNECTOR מה זה? זהו ! תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-