עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. כשאני מחבר את המגירה ללפטופ אני מקבל אזהרה: U must add an hi - speed SUB HOST controller to this comp` to obtain maximum perfomance ממה שאני מבין הוא אומר לי שאני מחבר USB 2 של ההארד דיסק לחיבור USB 1 של הלפטופ יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Cannabis,

המערכת הפעלה לא מזהה את הUSB במנהל ההתקנים זה מופיע כסימן שאלה צהוב. ניסיתי לעשות uptade אך הוא ביקש ממני את הקובץ ousbehci.sys כמו גם דיסק לא מוכר. הכנסתי את הדיסק של הלוח עצמו והוא נתן לי קובץ readme שאמר שאין דרייורים של הUSB בדיסק והפנה אותי לקישור באתר של מייקרוסופט לא מצאתי שם שום דבר אחרי חיפוש ממושך, בקיצור סיבוך. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by iSneak,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by styleinchaos,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by pumbatal,

לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. הבעיה היא כזאת יש לי מצלמה trust דגם 120 spacecam הורדתי לה דרייברים למחשב וכשאני מתקין אותה ההתקנה עוברת בסדר אבל אז בלוח בקרה ליד המצלמה יש לי סימן קריאה וכתוב שיש בעיה כשאני נכנס פנימה לראות כתוב שישנה איזשהי בעיה ושעליי להתקין דרייבירים חדשים יותר מה לעשות?? זה הדרייברים הכי חדשים שיש!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. הדריוור שמגיע בדיסק דפוק מטעמי אנטי פרסום ערכתי את הכותרת והורדתי את שם החברה אבל פה אני חייב להגיד שהמצלמה הגיע בזמנו מנטויזן שמי שקיבל ידע על מה אני מדבר בדיוק.... פעם מצאתי דרייוור טוב אבל אני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו השם של המצלמה הוא VP - EYE משהו יש מיליון כאלה עם השם הזה אז זה לא עוזר כ"כ אבל המצלמה בדרך כלל בצבע אדום\אפור\כחול עם לד מקדימה וכפתור מאחורה אם למישהו יש אותה עם דרייוור טוב בבקשה ליצור קשר איתי תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by zglazer,

שלום לכולם!!!! ברצוני לבצע בדיקות מקיפות לחומרה של המחשב. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: P-3 866 256MB 20GB WIN XP PRO אני עתיד לפרמט את המחשב אך אני גם חושד בחומרה זכרונות ,לוח-אם ,דיסקי קשיח על אלו תוכנות אתם ממליצים שאוכל להריץ ולקבל דיאגנוסטיקה אמינה לגבי מצב החומרה. המליצו לי למשל על תוכנת MEM TESTלגבי בדיקת זכרונות אך היא מצריכה דיסקט יש משהו פשוט יותר. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא צביקה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. יש ברשותי Gtxp כבר שנתיים נדמה לי ,אני משתמש באותם דרייברים , כשאני משחק בפיפה ( וזה התחיל עוד מפיפה 04 + יורו ) 2005 הקול ( כולל שדרנים + פסקול , הכל ) נשמע כאילו הוא בFast Motion ( ציפציף כזה ), ממש סיוט אי אפשר לשחק , אמרתי שזה בטוח בדרייברים , הצלחתי להשיג את ה501 ( יש לי 401 ) והדרייברים של הכ.קול לא הוסרו ( גם לא מצליח להסיר ) כל הזמן שאני מנסה להתקין הוא רוצה ריסט כדי להסיר לגמרי את הקודמים ( אבל גם אחרי מספר ריסטים אני מקבל את אותה הודעה ) . עזרה ! קישור לדרייברים חדשים ( וטובים ) או איזה פאץ' שינוי הגדרות . ( יש לציין שזה רק במשחקי הכדורגל של Ea )

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. זה דחוף!!!!!!!!! האם התוכנה הזו יעילה או שזה סתם "חרטה"?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by hmjmvhcvh,

שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by אוריפ,

שלום! יש ברשותי נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש, דגם MP-M700 של חברת MPMAN. זה מכשיר די ישן (יש לו רק 64 מגה בייט), אבל עד עכשיו הוא עבד מעולה! אחרי שפרמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנות והדרייבירם מחדש, כל פעם שאני מנסה להעביר שיר מהמחשב לנגן הוא נותן את ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לא עבד. התקנתי מחדש את הדרייברים, לא עבד. עדכנתי את התוכנה (שנקראת RIOPORT AUDIO MANAGER) לגרסא הכי חדשה, לא עבד. יש מצב שזה בגלל שהווינדוז מעודכן לSP2? עם SP1 זה עבד מעולה! מישהו יודע מה הבעיה? אם כן, איך פותרים אותה? רציתי גם לבקש המלצה לתוכנה אחרת שיכולה להעביר מוזיקה מהמחשב לנגן, כי אולי זה סתם בעיה ספציפית בתוכנה, ותוכנה אחרת תעשה את העבודה טוב יותר. תודה! [attachment deleted by…

17. Started by bd,

יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by ETB,

אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  20. אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!

22. Started by Holography,

היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. Started by DrunkenMonkey,

יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.