תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מסך IPS.הכל עבד אחלה חוץ מחיתוכים/זליגות בסרטים. חיפשתי מה יכולה להיות הבעיה, שאלתי אנשים ועדיין לא הצלחתי למצוא. החלפתי את המסך במסך LED עבור המסך הקודם ועדיין הבעיה נשארה. ה-IPS חובר פעם באמצעות DVI-D דיגיטלי ופעם ב-D-SuB/VGA, וה-LED ב-D-SuB/VGA עם מתאם VGA-DVI. שני המסכים תומכים בכניסת HDMI. האם הבעיה יכולה להיות בשידור כרטיס המסך או שמא בהעברת הנתונים של הכבלים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…
-
לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כניסות הUSB במחשב, בכל פעם שאני מחבר התקן חיצוני בין אם זה דיסק און-קי, או סתם נגן מוזיקה לכניסה הקדמית או האחורית המחשב אמנם לא קורס אבל לא מאפשר לי לפתוח שום תוכנה: לא Firefox לא Winamp כלום. חשוב לציין שכשאר אני מנסה לכבות אותו אחרי שכבר ניתקתי את ההתקן לוקח לו לפחות 5 דקות להגיע למצב שהוא מתכבה. היום תמרנתי שעות עם MP3 על מנת להעביר שירים לתוכו וכל פעם מחדש הוא עשה לי את הבעיה הנל אין לי מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה חשבתי להזמין טכנאי אבל אולי אפשר גם בלי. ניסיתי גם לקנות מפצל USB בסוף רכשתי אחד במחיר מופקע של D-Link ועדיין הבעיה לא נפתרה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 32" LED חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. מהכרטיס מסך יוצא גם כבל VGA למסך המחשב הבעיה כשאני מדליק את המחשב WIN לא עולה. (עולה רק אם אני מנתק את הכבל HDMI) תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה להתקין את MAFIA שכזכור מגיע על 3 דיסקים. לאחר שההתקנה מבקשת CD2, אני מכניס אותו, לוחץ OK ולא קורה כלום - המחשב לא מנסה לקרוא מהCD, וההתקנה מפסיקה להגיב. שאר הישומים עבדים ללא בעיה והמחשב מגיב כרגיל. ניסיתי להעביר את הדיסקים למחשב בתור קבצי ISO ולהתקינם מכונן וירטואלי, הבעיה נשארה בעינה. ניסיתי לכבות אנטיוירוס - כנ"ל. אם לוחצים OK ללא החלפת דיסק, ההודעה חוזרת על עצמה. ניתן לקרוא מהדיסק כאשר ההתקנה תקועה. במחשב אחר שבדקתי, ההתקנה עובדת כמו שצריך. המחשב שלי עובד מעולה פרט לבעיה המוזרה הזאת. אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה... ולא יודע מה צריך לעשות.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אוקיי, אז הבעיה הולכת ככה: קניתי מחשב חדש, בחלקים, ושמתי את כל החלקים במקום - את הלוח אם, עם בידוד מהבסיס של המחשב. הכנסתי את 4 החיבורים החשובים מהספק כוח ללוח אם. שמתי את המעבד ואת המאוורר כמו שצריך. שמתי את הDDR RAM במקום - וחיברתי את הFRONTPANNEL למקום הלוח אם וגם את הכרטיס מסך כמושצריך. אתם מסכימים איתי שכשאני יחבר את זה לחשמל, זה אמור להתחיל לפעול!? במקום שהכל יסתובב כמו שצריך (המאווררים והכל) רק נדלק לי הלד של ה\RAM וזה הכל. אני כבר כמה שעות על זה , ואני משתגע! מה לעזאזל יכול להיות הבעיה? החלקים של המחשב: לוח אם: gigabyte GA-7N400-L מסדרת K-7 RAM: 256 MB GEIL DDR מעבד: AMD ATHLON 1800+ XP כ' מסך לא רציני כ"כ 64 מגה ספק רגיל, מארז רגיל (SIMBADA I-LU) אם צריך תמונות א…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר מספר ימים שיש לי בעיות עם האינטרנט.הרבה פעמים ביום האינטרנט לא עובד לי (במחשב הנייח),יש לי מודם נתב לאינטרנט וראוטר לווי פיי,כשהאינטרנט במחשב לא עובד אצלי גם האינטרנט שמספק הווי פיי לא עובד,יש את הבר שמראה שהוא עובד אבל פיזית הוא לא עובד,למשל,כשאני מחובר לווי פיי באייפון ואני רוצה להיכנס לפייסבוק לדוגמה אז אני יכול להיכנס אבל אני לא יכול לראות עדכונים חדשים מכיוון שאין שליחת אינטרנט מהווי פיי למכשיר ובו זמנית כמובן יש את אותה תקלה במחשב. כשאני בודק את הבעיה דרך ווינדוס 7 במחשב רשום לי משהו עם שרתי DNS. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום המחשב שלי "נדלק" משמע המאווררים נדלקים והלדים של המאווררים נדלקים אבל חוץ מזה שום דבר, משמע אין ביפ ואין שום תמונה, לא של לוח האם\ביוס...וכו... חוץ מזה המחשב גם לא נכבה כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה למשך 10 שנית והוא גם לא מגיב כאשר אני לוחץ על הכפתור הריסטרט. אני מביא חלקים ספייר לבדוק האם זה הספק או הלוח וכן קראתי בסטיקי את המדריכים ולא מצאתי פתרון בינתיים. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי כל מיני קריסות של המחשב. גם האקספלורר נסגר ויש לי את ההודעה המעצבנת הזאת וגם כל מיני ריסטרטים. פירמטתי את המחשב שלי כבר 3 פעמים ועדיין יש לי את אותה הבעיה. בדקתי וירוסים אבל לא מצאתי כלום. בסה"כ יש לי מחשב חדש: בארטון 2500,רדאון 9600 פרו,אסוס A7N8X דלוקס ושלושה סלוטים של זיכרון 256M 3200 (שניים של קורסייר ואחד של ווידבונד). ממה הבעיה הזו יכולה להיות אולי אחד החלקים שלי נדפק ואם כן אז איזה בד"כ גורם לבעיות כאלו ואיך אני מגלה איזה בדיוק? מה שכן אני גם נזכר שזה התחיל לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה את הדרייברים של ATI 3.1. האם לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי רפאל לפני הכל הרבה תודה על התמיכה והפורום המעולה הזה שמאפשר חיבור בין אנשים ופתרון בעיות. מקווה שתוכלו לעזור לי - אמן. המחשב של בן שנתיים כבר (די חדש). רכשתי מ KSP. בשנה וחצי הכל עבד פיקס. אני מתעסק בתחום הגרפיקה ועובד עם הרבה תוכנות במגביל. בשנה וחצי תחלופה של תוכנות ועבודה שותפת בלי בעיות. לפני חצי שנה התחיל הבעיה. המחשב מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש - כל זה סתם בזמן עבודה או פעולה פשוטה: פעם שאני על הפוטושופ או שאני גולש באינטרנט.. משתנה. אין משהו ספציפי שאני יכול להצביע עליו. כך בחצי שנה בתדירות משתנה וגבוהה- מתנתק לי פעם אחר פעם בזמן עבודה ופעולה. המחשב שלי במסגרת אחריות וחזר השבוע בפעם הרביעית!! משירות התמיכה של KSP. בפעם הרביע…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970 תודה לעוזרים ולעוזרות.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-