עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Culandur,

המסך הוא CTX 1555E תודה רבה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by ItsMeYaniv,

היום עשיתי במעבדה ניקוי עם קומפרסור למחשב (לא פתחתי אותו שנה-שנתיים), ככה זה ניראה: אני ממש חייב לציין שלפני הניקוי המחשב לא הרעיש בכלל! מה עושים בשביל להפסיק את הרעש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם asus p5kc, ללוח האם כניסה אחת מסוג PS2 למקלדת (סגולה) בביוס, ב BartPE ובהתחלה של ההתקנה של Windows XP (לפני הריסט הראשון), המקלדת עובדת נהדר, אבל בזמן התקנת Windows XP, אחרי הריסט, המקלדת מפסיקה לעבוד ובגלל זה אני לא יכול להתקין Windows XP (צריך להכניס מספר סידורי) מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה' Teapot

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Arturh87,

יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by מכבי חיפה,

שלום,ד כניסת ה USB במחשב לא עובדת החיבור שבא בראש המארז לא עובד החיבורים שמאחור עובדים, למה ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by DarkThief,

שלום, יש לי מעבד I5-2400 שמגיע במצב עבודה רגיל (לא בהרצת משחקים) ל47-48 מעלות. רוב הזמן הטמפ. שלו נעה בין 40 ל-50. על המעבד יש מאוורר SCYTHE KATANA 3, ומרחתי משחה טרמית שוב כדי לוודא שלא זאת הבעיה. כמו כן, במארז יש לי 4 מאווררים, 2 לכניסת אויר ו2 ליציאה. איזו סיבה יכול לגרום למעבד להתחמם כך?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. שלום לכולם, שאלה בכותרת. מצאתי כבר המון תוכנות, חלקם מסורבלות וכוללות שימוש בכמה תוכנות, זאת לא המטרה שלי. מצאתי גם תוכנה שעושה את זה בפשטות וביעילות אבל עולה כ-30 דולר. השאלה שלי, אתם מכירים תוכנה שעושה את זה בלי שימוש ב CD. (רק USB) .. עושים לו BOOT והוא נותן אפשרות לגלות\לשנות\למחוק\להזיז את הסיסמא של הווינדוס וגם שתיהיה חינמית לפעם הראשונה לפחות?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by getsome,

טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!

13. היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by shulas,

ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל פעם ולפעמים אחרי שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולא עולה הווינדוס והנורה שמראה שהוא טוען נשארת דלוקה קבוע ולא מהבהבת תעזרו לי בבקשה. אם זה ארוך אז האיציק שלי 170747607.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by mentikor,

יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by spot,

מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ppe,

קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. היום המחשב עשה ריסט ללא סיבה, אז החלטתי לבדוק את הטמ' בתוכנה EVERST.\ ותחת הלשונית COMPUTER->DMI יש לי שגיאה: Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed א. הטפ' בסדר. ב. אתמול החלפתי ספק כוח(FSP 350), אז יש מצב שזה קשור אחד לשני ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by zivv,

אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .

22. Started by RGod,

למשל כאשר התקנתי MAFIA 2 אז לא היה לי מקלדת כאילו אני לוחץ ושום דבר לא עובד ! עכשיו התקנתי GTA 5 וגם המקלדת לא מתפקדת במשחק אותו דבר היה ב GTA 3 לא מזמן חייב לציין שככה אין בעיות רק במשחקים ! מה יכול להיות מקור הבעיה ? משתמש ב WIN7 32 BIT ! זה כאילו אני נכנס למשחק והוא מתוכנת לממשק של שלט ולא ניתן לשנות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by TimoTy,

יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by MuchMore,

אז ככה פירקתי את המחשב והגעתי לחלק שהייתי צריך להוציא את הפאנל אז הוצאתי אותו[איפה שנמצאים המתגים] ובשביל זה היו כמה חיבורים קטנים על הלוח אם שצריך היה להוציא אז ניתקתי אותם(צילמתי שלב שלב) ושסיימתי חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה לפני... ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כולל תספק למחשב, חיברתי תכבל של המחשב לספק ואז התחילה להבהב לי הנורה של ההדלקה(הירוקה).. בלי שבכלל לחצתי על הכפתור הדלקה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.