עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviv C,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. היום, התחילה להופיע לי הודעה כזו לגבי הדיסק הקשיח השני שלי: PRI SLAVE Status BAD Backup and Replace אני יודע מה זה אומר אבל לא מבין למה. כשבדקתי את הקבצים שבדיסק הקשיח הכל היה בסדר ועבד כרגיל. ההודעה הזאת התחילה להופיע לי אחרי שעשיתי CHDSK שלוקח מלא זמן (שמתי אותו 5 שעות והוא הגיע רק ל- 7%) ולכן ביטלתי אותו (Reset). עשיתי גם CHDSK לשני הכוננים של הדיסק הקשיח הראשון שלי וזה לא לקח הרבה זמן. מה אני יכול לעשות? האם פירמוט יעזור במקרה כזה או שזה טוטל לוס? הדיסק הקשיח השני שלי הוא Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by yoni1234,

שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?

3. Started by RGod,

בהדלקת המחשב הכונן דיסקטים עושה רעשים מוזרים ,ואז ב WIN הוא לא קורא שום דיסטק שניכנס אליו ניסיתי לנתק וחבר מחדש לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by VL,

אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

זהו המפרט בקצרה: מעבד: conroe 6300e לוח אמ של אסוס שכחתי את השם שלו.. כרטיס זיכרון 1024 סטיק אחד.. 7600GT כ.מ ספק 480W של טמלטק מארז סופרנו עם חלון צדדי.. אני מדיי יום מנקה את המאווררים מבחוץ של המחשב ופעם בחודשיים אשלח אותו לניקוי פנימי.. אז ככה זאת התמונה של התוכנה speedfan: http://img84.imageshack.us/my.php?image=fanse4.png אפשר להגיד שזה הממוצע של המצב.. לרוב זה לא כך אלא יותר קר.. =] ואני חושב לקנות מאוורר בקרוב... בכל אופן.. ואין לי OC

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by RS4,

המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום רב, יש לי מחשב P3 קשיש וחסון (??) רציתי להוסיף לו צורב DVD. פתחתי אותו, הוצאתי את הCD הישן (היה שם CD וגם CDR), הכנסתי, בדקתי שהכל מג'ומפר כמו שצריך ו - החלפתי את הכבל של הכוננים האופטיים לכבל 80 פין ששכב אצלי מזמן. הכבל הוא תקין וחדש לגמרי. בקיצור - נשרף לי הזכרון - מוודל אחד של 256. למה זה הזכרון? כי ניתקתי הכל ועדיין היתה בעיה. החלפתי את המודול של הזכרון למודול של 64מגה ישן שחבר הביא לי - וזה עובד כמו נינגה. טוב, לא ממש כמו נינג'ה, אולי כמו נינג'ה שדרסו אותה... ראיתם פעם מחשב עולה עם XP ו64מגה זכרון? האמת, זה לא כל כך נורא כמו שחשבתי שזה יהיה עכשיו - יש את הסיפור של חשמל סטאטי וכו - בגלל זה עבדתי כשאני יחף ולפני שהתחלתי את העבודה נגעתי ביד אחת במארז ובשניה ב…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

שאני שומע שירים במחשב בווינאמפ וכל איזה 15-20 שניות יש כאלה קפיצות (כמו שמנגנים דיסק שרוט) ואין לי כמעט כלום פתוח MSN,החלון הזה של האינטרנט תהכנה של העכבר,אוורסט והאינטי וירוס מישהו יכול להגיד לי איזה מסדרים את זה? בתודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by ciauai,

יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיע ועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך... כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by hosham,

http://rapidshare.de/files/35080282/Mini100106-01.dmp תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by tehnodrom,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעייה עם הצורב הנרו משום מה לא מזהה אותו דרך ווינדווס הוא צורב לפעמים ולפעמים לא לא יודע מה הסיבה... מישהו יודע אולי מה הבעייה? תודה מתן.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. הבעיה החלה כאשר החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל: GIGABYTE RADEON 9600 PRO בעת הרצת משחקים המחשב מחליט לאתחל את עצמו.עברתי על הדרייברים ומותקנת אצלי הגירסה האחרונה ביותר. חשבתי אולי מדובר על בעית זיכרון מכיוון שיש 512 מגה + 256 מגה ולכן הוצאתי את כרטיס ה-256 מגה.חייב להודות שהיה שיפור אבל המחשב עדיין מאתחל את עצמו במהלך המשחק. הספק כוח שלי בעל 380W.ידוע לי שיש חזקים ממנו אבל לפי דעתי הבעיה לא אמורה להיות כאן. האם למישהו יש עצה בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by guter,

שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by manevra,

מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by amos700,

יש לי מחשב ולוקח הרבה זמן לעלות וזה רק בזמן האחרון עשיתי הכל בדיקת וירוסים איחוי כונן ולא עוזר

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Matan D,

שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה

22. Started by yonir,

במקרה שמתי לב עכשיו שהמאוורר של הספק פשוט לא מסתובב.. אני מניח שזה לא תקין, מצד שני סביר להניח שזה ככה כבר הרבה זמן (אולי שנים.. הספק בן 4 שנים) והמחשב (פנטיום 3 ישן) פועל בסדר. יש משהו לעשות, זה משנה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by noise,

מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by WarSoul,

שלום , יש לי מסך של חברת proview שנרכש לפני 3 שנים , בתקופה האחרונה התחילו להופיע ריצודים לרוחב המסך בחלק העליון והתחתון ולאורך פרקים של 20 דקות , רוב הזמן אין לי ריצודים אבל מידי פעם הם מופעים שוב . ניראה לכם שהמסך שלי עומד להתקלקל ? יש איזה דרך לסדר את זה ? אולי מעבדת תיקון ? כן אם כן אז אני צריך להתחיל לחסוך כסף למשך חדש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום.. ברשותי הכרטיס שאמרתי..יש לו 3 יציאות ועוד אחד מאחורה..הכרטיס הוא של חברת ST-LAB.הבעייה היא כזאת לכרטיס מחוברים המודם שלי הנגן והג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק והמחשב מזהה רק את המודם כלומר רק המודם עובד ושתי היציאות האחרות לא עובדות לי..ניסיתיייי הכללללללל ואני לא יודע למה המחשב לא מזהה,אם זה הוספה הסרה אם זה להוציא את הכרטיס ולהכניס..מה לא נכנסתי למנהל התקנים והוא רושם שהכל בסדר..אז אין מצב הכרטיס לא טוב ובטח שבטח לא הנגן והג'ויסטיק אז חברה מה עושים אני משתגעעעע תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים