תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היום הייתה לי בבוקר הפסקת חשמל וכשנסיתי לאחר כמה שעות להדליק את המחשב הוא אינו נדלק. פירקתי הכל המתנתי וחיברתי מחדש לא עזר, בדקתי את הספק על לוח אם אחר עובד. אני חושד עכשיו שלוח האם הלך לו איך ניתן לבדוק בוודאות שזה הוא ואולי לתקנו? או שאולי הבעיה במשהו אחר לגמרי כנראה?
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? בדקתי שאין שום ריח שרוף בתוכו וכמו כן ניתקתי אותי מהשקע לחצי שעה והחזרתי ולא ועבד HELP!!! דרך אגב זו המכרכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Cooler Master CM 690 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שישי כיביתי את המחשב חזרתי במ"וצש והוא לא נלדק, נאמר לי שהיה הפסקת חשמל,. בדקתי את הספק והוא תקין ניסיתי להדליק בלי כרטיס מסך ועדיין לא נדלק מה אפשר לעשות?תודה י
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פירקתי את המחשב שזה כולל את הלוח אם כרטיס מסך דיסקים קשיחים וכל השאר(חוץ מהמעבד והקירור שלו) לאחר הרכבתו הוא לא נדלק, הדבבר היחיד שמראה סימני חיים זאת הנורה הירוקה על הלוח אם, חוץ מזה כלום. סוף שבוע נעים.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את המחשב שלי ממארז אחד לאחר ולאחר ההרכבה חיברתי לחשמל והמחשב לא נדלק, המאוררים של הכרטיס מסך מנסים להידלק כאילו מתחילים ועוצרים. חיברתי את הספק המאוורר בלבד כשהוא מחוץ למחשב והוא הפעיל אותו,רעיונות לפתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הרכבתי למחשב שלי מעבד Q6600 במקום הE7200 ובכדי לבדוק עם המעבד תקין הרצתי Prime 95 ונתתי לו לעבוד הפריים עבד באיזור ה20 דק' ואז קרס , ושמתי לב שהנורה של הpower led במחשב מהבהבת לכן לחצתי על הכפתור כיבוי לחיצה ארוכה כדי לפרוק את המתח ולהדליק מחדש בהעיה היא שהמחשב לא נדלק מאז ....ברגע שלוחצים על הכפתור הדלקה שום דבר לא קורה ? יכול להיות שספק כוח נשרף כתוצאה מהפריים ? או שהמעבד החדש מקצר את הלוח אם ולא נותן למחשב להידלק בכלל ? אפילו לא ניצוץ קטן של חיים...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בעיה מוזרה. מחשב AMD, לוח אם GA-MA780GM-UD2H מעודכן לביוס אחרון F8. מערכת הפעלה מעודכנת. כשמדליקים מחשב רואים שהרכיבים מקבלים מתח, כרטיס מסך, מאוררים, דיסקים (שומעים). אבל המעבד לא מאתחל - מאורר שלו נשאר כבוי, אין תמונה במוניטור. לאחר איפוס ביוס - CLR CMOS, הכל נדלק תקין. עולה מערכת הפעלה. מחשב עובד אפשר לעשות restart. כאשר מכבים מחשב, הוא לא עולה שוב. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס למצב בטוח, אך לא הצלחתי f8 לאחר כמה ניסיונות ניסיתי דרך אחרת להיכנס ל RAN לרשום msconfig וללחוץ אנטר > בחלון החדש לגשת ללשונית Boot (אתחול) ולסמן את ה- V ב- Safe mode minimal (הגדרות מינימאליות) > ללחוץ על כפתור Apply ואז OK > לבצע Restart (הפעלה מחדש למחשב). מאז המחשב לא עולה כלל אני עם ווינדוס 8 כבר שנה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר ניקוי מאוורר כרטיס מסך (עשה הרבה רעש) המחשב לא נדלק. ניתקתי את כל הרכיבים(דיסקים קשיחים, כרטיסי PCI, וUSB חיצונים). כרגע מחובר אך ורק כרטיס מסך והמחשב עדיין לא נדלק. איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק? המחשב: לוח אם : GA-965P-S3 R3.3 מעבד: E6750 כרטיס מסך : RADEON X1950 PRO יש לי ספק כח נוסף של P4 הוא יכול להתאים ללוח הזה? בתודה מראש על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, סידרתי מחשב בחסדי ה', עבד שבוע פיקס. רק הבאתי תרסיס לניקוי מגעים וניקיתי איתו את הלוח, לאחר חצי שעה הדלקתי והמחשב לפתע לא נדלק. היה תזזז קטן ומאז אין כלום, שום צפצוף! המעבד הלך או הלוח? יש פתרון? כל החיים ניקיתי מלא לוחות ולא קרא לי דבר כזה מעולם. הספק כח נדלק עם החוט הירוק והשחור. יכול להיות שעדיין הספק כח הוא הבעיה? גם אותו ניקיתי להבדיל מפעמים קודמות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ביום ראשון כיביתי את המחשב ופתחתי את המארז ע"מ לחבר כרטיס רשת. לאחר החיבור המחשב הפסיק להגיב לכפתור ההדלקה.. פתחתי וסגרתי אותו שוב ושוב כדי לבדוק אולי ניתקתי בטעות איזה כבל חשמל או משהו, אבל לא מצאתי שום דבר חריג. ניתקתי את הספק מהחשמל כמו שכתוב בסטיקי ולחצתי על כפתור ההדלקה כמה פעמים אך ללא הועיל. אני חושב שהלך לי הספק כוח, אבל איך אני יכול לאמת את זה סופית לפני שאני קונה ספק חדש? איך אני יכול לשלול בעיה בשאר החלקים? (אין לי בבית עוד ספק שאני יכול לבדוק איתו) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן (בן 6 לדעתי) שאופסן בארון ועכשיו החלטתי לנסות להחזירו לשימוש. הפעלתי אותו ללא הצלחה (רבע סיבוב של המאווררים וזהו) ונהניתי מטיפה ריח שרוף. הייתי בטוח שספק הכוח הלך, לאחר שקניתי חדש והתקנתי אותו - שוב אותו סיפור. לא נדלק, הפעם הריח השרוף לא הופיע. אגב, מדובר בספקי כוח/לוח אם של 20 פינים. התופעה הנ"ל מתרחשת בשניהם. אני מחבר את 20 הפינים ואז את 4 הנוספים למקום המתאים הנוסף (עבור מתח נדמה לי, לא?) - המחשב לא נדלק. ברגע שאני מוציא את 4 הפינים ורק ה20 מחוברים, המחשב נדלק אבל נראה שלא מבצע בוט (אין צפצוף מהלוח אם), המסך חשוך אבל נראה שהHD עובד. יש רעיונות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועל לוחץ RESET כלום לא משתנה מכבה מדליק לא נדלק כאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבוד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם ASUS A7V333 מעבד AMD ATHLON 2100+ ספק סתם חרטא ברטא TZAG-ELITA 350W
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי. המחשב עובד עם הכרטיס מסך המובנה אך שמחברים אליו את הכרטיס מסך חיצוני (שקיבלתי עכשיו )הוא לא נדלק אז ככה .היה לי את הכרטיס מסך 7970 . הוא קיבל קצר ולא עבד ( יותר נכון פעל אבל לא היית תצוגה על המסך) .. בגין האחריות הוחלף לי ה7970 לכרטיס אחר . 290X 8GB DDR5 OC TRI-X המחשב בכלל לא נדלק שהכרטיס מחובר אליו. מה הסיבות לכך? יש לציין שגם אחרי שאני מוציא אותו ,המחשב לא ישר נדלק. צריך כמה לחיצות . ואז המחשב נדלק .אחרי זה אין שום בעיות בהדלקת המחשב. בדקתי והאמת שלא היו דרייברים מותקנים. התקנתי -זה לא עזר . אשמח לקבל עצות מה לבדוק .. עד שיצא לי לחבר את הכרטיס למחשב של חבר -אם תהיה אותה בעיה. אז קיבלתי כרטיס שלא עובד. המחשב Intel Quad Core I5 2500K.... Scythe Mugen 2 .... Gigab…
-
- 38 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק מדובר במחשב ישן P4 וכאשר אני מדליק אותו נשמע צפצוף מתוך הלוח אם(נורת החיווי של הלוח אם דלוקה המאורר של המעבד עובד וכן של הספק )כל כמה שניות ולא קורה דבר חשוב לציין שטרם המצב הנוכחי כאשר הייתי מדליק את המחשב לעיתים הייתי מקבל צפצוף אחד ארוך ועוד שלוש צפצופים אך הם היו חזקים יותר. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה הוא לא מגיב ואני חייב לנתק אותו ישירות מהחשמל. הוצאנו את הזיכרונות לבדיקה ולא נשמע אף צפצוף שמעיד על חוסר בזיכרון(המשכתי לשמוע את הצפצוף מהלוח אם), מה הבעיה של המחשב הנ"ל,הלוח אם הלך???
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
התקנתי ראם חדש ׁ(4GB RAM SODDIM DDR3 1600) בלפטופ R510LB XX124H, והוא לא נדלק אחרי ההתקנה (ושמתי אותו כמו שצריך), חוזר לעבוד כשאני מוציא את הראם, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-