עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. יש לי מחשב כבן שלושה חודשים עם ATI HD 4850 ולאחרונה התחלתי לעבוד עם שני מסכים. בהתחלה כשקיבלתי את המחשב התעוררה הבעיה של מסך כחול וריסטרט שנגרם מהדרייבר של ATI. אז הגדרתי ב-CATALYST שהמאוורר יעבוד על 40% ומאז זה הסתדר. עכשיו הבעיה חזרה שוב - מדי פעם המחשב קורס ואחרי שהויסטה חוזר כתוב שהקריסה נגרמה מהדרייבר של ATI. לא בטוחה אם זה קשור להוספת המסך השני כי הבעיה הזו הייתה גם בהתחלה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ATI לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר. כרגע המאוורר מוגדר על מהירות 50%. אודה לכל רעיון/פתרון.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by eliavozeri,

שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך רמקולים מקלדת וצורב DVD. הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del . זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית. החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה. המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את ה…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Joha132,

שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by orlf,

אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  6. היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by XpdX,

שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by Pronix,

חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. כל פעם שאני עושה ריסטרט או כשאני מדליק את המחשב אז לפני שהוא נכנס לווינדוס הוא מריץ לי בדיקת תקינות ל D, כאילו פעם האחרונה הוא נכבה לא כמו שצריך וזה לא נכון.. הוא נכבה סבבה לגמרי ועדיין עושה את הבדיקה המעצבנת הזאת בדרך לווינדוס. מה עושים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. כשאני מכניס דיסק ריק דיוידי הוא לא מעלה לי את הדיסק שעות על גבי שעות הוא עושה רעש כזה כאילו הוא מנסה לקרוא אותו וכלום וכשאני מנסה לפתוח את המגש הוא נכבה ואז צריך להפעיל אותו על ידי הכנסת קיסם לחור הקטן שם וזה רק עם דיסיקים של דיוידי עם דיסקים רגילים הוא בסדר גמור וזה לא בעיה בצורב נראה לי כי החלפית אותו כמה פעמים עד שהתייאשתי מה עושיםםםםם בא לי לשבור את המשחב כבררר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by yonir,

המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by TheReaper,

אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by porat,

אהלן, מחשב Lenovo Y700 מעבד i7 ssd חצי טרה ג'יפורס 960 GTX ווינדוס 10 התחיל קצת לקרטע בזמן האחרון תוך כדי שאני משחק Warzone, החלטתי לנסות לעשות לו Tune Up עם תוכנה שנקראת Toolwiz שבצעה מחיקה לכל מני קבצים כנראה. טעות גדולה. מאז כל 2 דק' מאז שאני מדליק אותו המסך פשוט קופא, לא מגיב לשום דבר. אני גם לא יכול לנסות לפתור את הבעיה דרך פתרון הבעיות של ווינדוס כי המסך קופא עוד לפני שאני אפילו מנסה. למישהו יש אולי פתרון? תודה! :)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שלום, המסך שמחובר למחשב לא נכבה, גם לא לאחר שעבר הזמן שהגדרתי ב power options. ווינדווס 10 pro לוח אם asus strix x570-f מעבד 3900X כרטיס מסך aorus 5700 XT הדרייברים לכרטיס מסך מעודכנים, הווינדווס מעודכן, דרייברים למעבד מעודכנים גם כן. המסך פשוט נשאר דלוק, אם השומר מסך נדלק אז פשוט רואים את השומר מסך בלי הפסקה. אם הווינדווס במצב locked, אז המסך נעילה מופיע כל הזמן, המסך לא נכבה. למישהו יש רעיונות?

19. Started by winner,

שלום חברים מחשב בן כמעט 6 שנים לוח אם MSI H81M-E34 מעבד Pentium G3250 ספק FSP 400W - קצת יותר ישן משאר הרכיבים בהדלקת המחשב , מאווררים של מארז ו-CPU פועלים (מחוברים ומבוקרים ע"י הלוח) אבל לא עולה ה-BIOS, אין LED'S על לוח האם כך שאני לא יודע מה מצבו אחרי מספר פעמים של כיבוי (מהמפסק של הספק) ןהדלקה המחשב עולה ופועל תקין. ניסיתי לנתק דיסק וכונן DVD באותה תוצאה - לפעמים עולה ל-BIOS ולפעמים לא מה יכול להיות ? לוח ? ספק ? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by !_Evil_!,

אז ככה המחשב נפל לי וכנראה שהארד דיסק ניזוק. אבל הוא נתן לי שגיאה של חיבור אז החלפתי חיבור IDE ופירמטתי. ושפירמטתי לא יכולתי להשתמש בדרך הרגילה כי כל הזמן זה נתקע ב22 אחוז אז עשיתי בדרך המהירה של הפירמוט. והכל יסתדר והתקנתי Windows. עכשיו להיות במחשב זה בלתי נסבל שום דבר לא זז הכל איטי העתקה של תיקיה לוקחת כ6 דקות. התקנה של משחק לוקחת שעה ו25 דקות. הייתי רוצה לפרמט שוב אבל הדרך הרגילה לא עובדת לי ורק הQuike עובד. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by eldangab,

התקנתי היום מעבד פנטיום 4 531 על לוח של ג'יגהבייט (GA-8I915MD-GV), בכל אופן בשלב מסוים היה קצר חשמלי ונשמע קול פיצוץ קטן. חשדתי שהמעבד נשרף - בדקתי, הוא לא נראה שרוף וגם לא מריח ככה, כנ"ל לגבי הלוח - אין קבלים מנופחים והלוח נקי. החלפתי ספק - המחשב נדלק. יש לציין שהפעלתי את המחשב ללא זיכרון - רציתי לבדוק אם הלוח מגיב - הוא צפצף - משמע אין זיכרון והוא מגיב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם המעבד לא היה תקין, הלוח היה מצפצף בכלל (כשאין זיכרון עליו)? אני פשוט רוצה לשלול את האפשרות שנשרף המעבד. מצטער על הבלאגן בהודעה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה רכשתי כרטיס מסוג SAPPHIRE RADEON 9600XT 128 כשאני משחק NFS ופיפא וכו', אני שם לב כשאני נכנס לOVERDRIVE שהמעלות שלו כבר נמצאות בתחום האדום! ז"א 90-100-110 מעלות לפעמים. האם זה תקין? אני חושב שלא. עכשיו המארז שלי הוא מהישנים כולו סגור! אמרתי אולי זה בגלל המארז אולי צריך אחד עם חלון ומאוור או משהו, או שזה דווקא מהכרטיס? יש לציין שאף פעם הוא לא מעוות תמונה נתקע או משהו.... תודה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by y10,

נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by slimshady21,

שלום. קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2. ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו) אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.