עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yan_ymar,

חברה בבקשה תעזרו אני צריך מן מדריך לפתיחת פורטים : יש לי ראווטר של אדימקס ואני צריך לפתוח פורטים של המשחק WARROCK TCP: 5340 and UDP: 5350 בקשה תגידו לי איך......... תודה לעוזרים!!! בבקשה תעזרו אין לי שמץ של מושג בזה .. בבקשה תודה

2. שלום אנשים. אתמול רכשתי כרטיס טלוויזיה CTX MD001 DVD Studio Xtra PCI. לכרטיס יש את היישומים הבאים: PCI interface 10-bit NTSC/PAL/SECAM composite and S-video decoder Automatic NTSC/PAL detection Capture video source from VHS, V8, Hi8, etc.. External Video Input: Composite and S-Video Capture Video as MPEG 4/2/1 format Capture still image (BMP, JPEG) Edit the Video or Still image in MPEG 4/2/1 format Burn the Video to DVD/VCD/SVCD S-Video port on front panel חיברתי. התקנתי דריוורים. הכל עובד (כמו שרואים בתמונה), אבל כשאני לוחץ על הקלטה הוא חושב כמה שניות ולא קורה כלום. שכחתי משהו? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by EnterOC,

יש לי כרטיס מסך ATI 9550R 256MB AGP 8X היום העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש שקניתי לאחרי שהרכבתי הכל חיברתי גם את הכרטיס מסך והדלקתי אותו. המחשב התחיל לעלות את הביוס אבל זה הראה לי קווים צבעוניים ופסים וכל מיני צבעים כאלה.שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך אבל שום דבר לא עזר ראו טיפה טיפה טיפה תביוס אבל לא יותר מזה כל השאר צבעוני לא רואים כלום. אני מזה מבואס עכשיו הכבל של המסך מחובר טוב לפני זה הכרטיס מסך עבד כמו שצריך בבקשה תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by ciauai,

אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by Raz20,

ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Plumber,

המערכת שלי: Intel P4 2.6 GHz עם אובר קלוק ל2.98 R9800 Abit IC7 G OCZ PC4000 512mX2(1GB) אז ככה: הכל התחיל לפני כשנה (החופש הגדול של שנה שעברה ליתר דיוק), שיחקתי להנאתי באטלפילד 2 על הגדרות בינוניות ורץ חלק על 100 FPS. שהתחילו הלימודים הפסקתי לשחק וחזרתי אחרי חודש וגיליתי שלא רק שאני לא מריץ אותו על הגדרות בינוניות חלק, אני מריץ אותו על הגדרות נמוכות ויש לי בסביבות ה70 FPS. ניסיתי במהלך הזמן הזה כל מיני תוכנות וכל מיני דברים וכלום לא עזר. עשיתי בדיקה ב3DMark03 יצא לי 5253 עשיתי גם בדיקה ב Aquamark GFX:5445 CPU:9458 סה"כ: 42301 כמה דברים נוספים: 1)פירמטתי מאז את המחשב 3 פעמים ולא עזר 2)עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך בעבר, אבל כששיחקתי בחופש הגדול הייתי בלי האוברקלוק תודה לעוזרי…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by KorteZ-,

שלום אני תמיד אוהב לצפות בסרטונים באתר הזה www.youtube.com לפני יומיים פרמטתי את המחשב עכשיו כשאני רואה כול סרטון שקשור לFLASH אני לא שומע כלום וכשאני רואה סרטים במחשב בMEDIA PLAYER יש סאונד והכל זה דיי מעצבן כי רוב הסרטונים שיש באינטרנט הם אל FLASH ניסיתי להחליף דפדפן אבל עדיין הבעיה קיימת http://img206.imageshack.us/my.php?image=1hq7.jpg כשאני בוחר Macromedia Flash Player אין סאונד בסרטון וכשאני בוחר Windows Media Video יש סאונד למישהו יש מוסג מה הבעיה? :\ זה הכרטיס קול שלי עם זה משנה Sis 7012 Audio Device

8. Started by bogdant,

הפעלתי בטעות את ה S.M.A.R.T בביוס והחשב הדיסק קשיח לא עובד גם אחרי שכיבתי את זה מה עושים???

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by Dr.Hoffman,

ברשותי מחשב נייד Compaq Presario 700 והוא לא נדלק.. הוצאתי והכנסתי את הסוללה ועדיין לא נדלק.. לפני כמה רגעים הוא אכן עבד והכל והעלה גם ווינדווס... כמו כן הנורית בצד של הבטריה על המחשב עצמו עשתה היבהוב והצבע היה אדום.. בתקווה שמישהו יעזור לי... ותודה מראש וחג שמח..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)

11. Started by kugi,

שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש, ויש עליו גיבוי של המועדפים מהמחשב הישן. בנוסף למועדפים, יש גם גיבוי של האאוטלוק אקספרס (כתובות,דואר,חשבון וכו') השאלה שלי היא ככה: איך אני יכול לטעון במחשב החדש את הגיבויים הישנים הללו? תודה לעוזרים. *אם זה הפורום הלא נכון, תגידו לי בקשה לאיזה פורום זה כן מתאים לפני שנועלים או משהו.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by shaked2m,

יש לי מסך של proview 17 אינץ' עכשיו הבעי ההיא כזאת: פתאום בלי שום קשר עולה הדבר הזה של הגדרות המסך (הדבר הזה שמפעילים אותו בלחצנים שבמסך) זה עולה ויורד כל כמה שניות אי אפשר לראות מה יש מאחורה תדה מראש

13. שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

כל סדרת מקשי הF (1F 2F 3F והלאה) כולם לא מגיבים. איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  15. אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by t d,

שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by Unstoppable,

יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by surui,

מזה ?WMI ADAP [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by shaharezra,

שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by ciauai,

עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. Started by Make_Party,

שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by SP,

מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. שלום, לחבר שלי יש בעיה כל פעם שהוא מפעיל תוכנה כלשהיא (נגיד : פוטושופ) אז המחשב נתקע לאחר 10 דקות אני חושב שזה הזיכרון הוא חושב שזה הכרטיס מסך אז הוא החליף כרטיס מסך ועדין הייתה את הבעיה. Intel Pentium 4 2.4ghrz ATI Radeon 9250 512 ram hd 80 gb western digital התקלה התחילה בפתאומיות. הה ופירמוט לא עזר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by yonir,

התקנתי את SpeedFan על המחשב החדש שקניתי וקבילתי את התוצאת הבאות: עם כל מיני מספרים לא הגיוניים.. (טמפ' -55 מעלות, מתח +12V רשום שהוא 0.32V וכו') מה זה אמור להיות.. ? החיישנים לא בסדר? יכול להיות שיש בעיה אמיתית?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים