תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי....יש לי בעיה אני חיברתי מצלמה מסוג סילבר ליין קניתי אותה לא היה אפילו דרביירים עכשיו במנהל התקנים כתוב לי סימן שאלה על CIF SINGLE CHIP מה לעשות תעזרו בבקשה לא מוצא כלום באינטרנט בקשר לזה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , לאחר עדכון flash אחרון לפיירפוקס המחשב עשה bluescreen (של בעיית חומרה) win7 32bit i5 כרטיס מסך ati hd 5670 יש לציין שלאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אז כמו שאומרת הכותרת המחשב נתקע - יותר נכון, Vpu recover מאפס את התצוגה שוב ואחרי פעמיים שלוש שזה קורה המשחק נתקע לגמרי. אין לי מושג מה גורם לתקלה - הטמפ' של הכרטיס מסך (HD4870 Toxic) לא עוברת את ה-60 מע' בעומס. הרצתי 3DMark06 כמה פעמים ברצף ולא היו תקיעות ותקלות. עדכנתי לדרייבר הכי חדש של ATI אחרי הסרה מלאה של הקודם, ניסיתי גם את הגרסה הישנה יותר שהייתה מצורפת לכרטיס מסך - ללא שינוי. אין לי מושג מה עוד לבדוק / לעשות - גם לא ברור אם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps אפילו מיינקראפט לא רץ לי על 60 fps
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת איך מתקינים VISUAL STUDIO כלומר התקנתי אבל יש מקום שצריך לסמן וי להמון כלים ואני לא יודעת מה לסמן... אני צריכה את זה לWEB תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנה, ולמרות שיש לי פילטר של אבק בפרונט של המארז, נכנס אבק למאוור שמקדימה (די הגיוני, זאת לא הבעיה) פתחתי את המחשב, ורציתי לנקות אותו ולשמן (כמו המדריך שבאתר) אבל קיבלתי חום מכל הקונסטרוקציה ואין לי מושג איך לפרק אותו אני משער שאתם בטח יודעים יותר טוב ממני איך לפרק את המאוורר והמחשב וכו' וכו' וכו'.. העלתי כמה תמונות על מנת שתראו איך העסק נראה. אם אתם צריכים תמונה של משהו יותר מדוייק, תגידו. בתמונה הראשונה זה המאוורר המדובר ב''כלוב'' הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צהריים טובים, לפני שקניתי את הכרטיס CONNECT3D RADEON X1950 PRO (שבא עם 256 DDR3 אם זה משנה - תראו בהמשך), הפעלתי כל לילה את מצב הAPI (מצב שינה, לחיצה על SHIFT + מצב המתנה בתפריט הכיבוי) ובבוקר כשהדלקתי יכולתי להמשיך מאתמול בערב. מהרגע שהחלפתי, הAPI עושה אחד מהבאים: -מתחיל לבצע תהליך מצב שינה, אבל לפני שהוא מגיע לPROGRESS BAR חוזר לWINDOWS, מקפיץ הודעה "WINDOWS - שגיאת מערכת, למערכת לא הייתה אפשרות לבצע את הAPI", ואחרי 3 שניות המסך נתקע על המצב שלו בלי לזוז (עד הריסט). -מכבה את המחשב תוך כמה שניות, אבל משאיר אותו דלוק (המסך נכבה, אבל המחשב עדיין פועל). עד ריסט זה לא פועל. כמובן שב2 המצבים המחשב לא חוזר למצב שהוא היה בו.. בכרטיס הקודם (ATI X700) לא הייתה אפילו בעיה אחת. כמו…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, המחשב העתיק שלי (Athlon XP 1700) לא מגיע ל-POST בכלל, אלא אם כן אפסתי לו את הביוס לפני כן .... אתמול מצאתי אותו כבוי ולא ממש הצלחתי להדליק - בלחיצה על כפתור PWR המחשב עלה לשניה וחצי ונכבה לפני צליל POST. היום בבוקר נתקתי את כל הרכיבים, נשארתי עם DIMM אחד ואפסתי את הביוס והמחשב עלה - שמחתי ... אחרי שהחזרתי את כל הרכיבים - מחשב לא מגיע ל-POST. מקצר ג'מפר CMOS - עולה .... בינתיים הוא למעלה ואני לא מכבה אותו. למישהו יש רעיון ? ???
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב עובר את ה-boot ומיד אח"כ מופיעה ההודעה: None System Disk or Disk error Replace and Press any key to continue נכנסתי לביוס וראיתי שהוא מזהה את הכונן הקשיח, אלא בתור IDE Channel 3 Master בכל מקרה זה לא אמור לגרום למחשב לא לעלות אל הווינדוס. עשיתי Load Optimized Defaults ושמירה והבעיה לא נפתרה. (עד כמה שאני זוכר זו הדרך לשחזר הגדרות ברירת המחדל) בדקתי את החיבורים הפיזיים של כונן הקשיח והכל בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה. תודה!
-
- 14 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה יש לי XP וקניתי מחשב חדש... לאחרונה ראיתי שהפיירוול אצלי סגור ואני לא יכול להפעיל אותו בגלל שגיאה מסויימת.(שמופיעה בתמונה למטה). בדקתי שזה לא איזה וירוס שהתשלט לי על המחשב עם nod32 מעודכן וגם השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy וגם ZONE ALARM (התקנתי אותה אחרי שגיליתי את השגיאה), ולא התגלה כלום במחשב. למישהו קרה דבר כזה? יש לכם מושג איל פותרים את הבעיה הזאת? מקווה שתעזרו לי , מאור.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-