עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by War-Hammer,

שלום. זאת לא הפעם הראשונה שלי שאני מנסה לפרמט ואני נתקל בבעיה כזאת, גם במחשב הנייד שלי וגם בפיסי יש אותה בעיה. כל הזמן אני מפרמט ככה: שם דיסק של ווינדוס 98 בכונן נכנס לביוס ואומר למחשב לעשות BOOT מהכונן דיסקים, ואז אני בוחר שהמחשב יעלה עם תמיכה של סידי, ואז מגיעה לשורה כזאת A:\ ואז אני כותב דבר כזה: A:\ Format d: (אם אני למשל רוצה לפרמט את D) Enter ועכשיו הוא כותב לי Bad folder or file name לא משנה מה אני עושה, ניסיתי הכל (אלא עם כן יש לכם להציע לי משהו שעוד לא ניסיתי) ככה זה גם בפיסי שלי וגם בנייד, מה אני עושה?? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. Started by Roni_H,

האם כל מודם בעל יציאת קול וכניסת מיקרופן הוא מודם VOICE , אני יודע שהשאלה נשמעת דפוקה , אבל יש לי מודם שכזה והמחשב לא מזהה אותו בתור מודם VOICE .. אני גם לא ממש מוצא לו דריברים מתאים עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by DeepShit,

יש לי GEFORCE 2 TI עכשיו שאני נכנס למשחק למשל Call of Duty ומתחיל לשחק כול 16 שניות בערך המשחק נהיה איטי לתקופה קצרה וחוזר ש להיות רגיל הבעיה היא בכל משחק אפילו משחקים ישנים מאוד! הבעיה הזאת לא היתה לפני שפירמטי את המחשב התקנתי את דריבריים הכי חדשים דירקט 9 מה לא תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. Started by Oprapc,

לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by hilik,

פירמטתי את המחשב לוח אם asus a7n8x deluxe ויש לי בעיה בסאונד לפני הפירמוט לא היו לי בעיות כלל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוט ועכשיו אני נתקל בבעיה אני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי center זה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizard הוא מוציא צליל מה לעשות?!!?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by Hitman_47,

אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. אוקי היתה לי בעייה שהמערכת לא היתה עולה או שעולה לאט או חלקית...החלפתי מקלדת ואת המיקלדת הבעיתית הרכבתי במחשב השני זהו לבינתים ניפתרה הבעיה,וכן הבעיה עברה למחשב השני... דבר נוסף שעדין לא פתרתי,בזמן שהאימיול עובד לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ ומסנגר,יש לי רשת שמחובר בכבלRJ45 הבעייה קיימת גם בשרת וגם בתחנת קצה

10. Started by 69,

שאלתי גם במספר פורומי חומרה אחרים כאן ב HWZONE, אבל בהחלט יתכן שהבעיה היא באחד הרכיבים שלא חשבתי עליו, לכן אני כותב גם כאן : מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונו…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by רועי כהן,

יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. הבעיה היא כזאת יש לי מצלמה trust דגם 120 spacecam הורדתי לה דרייברים למחשב וכשאני מתקין אותה ההתקנה עוברת בסדר אבל אז בלוח בקרה ליד המצלמה יש לי סימן קריאה וכתוב שיש בעיה כשאני נכנס פנימה לראות כתוב שישנה איזשהי בעיה ושעליי להתקין דרייבירים חדשים יותר מה לעשות?? זה הדרייברים הכי חדשים שיש!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by scimtar,

שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. תודה שנכנסתם קודם כל מפרט: gef 6600 (יש לי אותו משו' כמו חמישה חודשים..אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק.. ניסתי לעשות עליו OC שקיבלתי אותו ואולי קצת דפקתי אותו ) 2.8 intel 80 gb 512 ddr בחודשים האחרונים הייתה לי בעייה שבזמן שאני משחק(americas army) קופא לי המסך - פשוטו כמשמעו..אבל זה היה פעמיים ביום ולא הפריע לי, שאני אומר קופא אני מתכוון שהתמונה קופאת ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מריסטרט.8(לפעמים המסך קופא ואחרי כמה שניות הכול חוזר לעצמו.. אני יודע לפי הנורה האדומה שיש במארז, שהיא מהבהבת זה סימן שעוד כמה שניות זה יסתדר). בימים האחרונים המחשב שלי החליט להישתדרג ובכלל אחרי 10 דקות של שיחוק יש מסך כחול או לחלופין המסך קופא.. עכשיו אין לי בעייה של חום הטמפרטורת בסדר גמו…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by miki891,

שלום קניתי מסך TFT, בדגם Mag. אני רוצה לדעת האם יש במסך 8MS? איזה תוכנה אפשר לראות את הדגם שלי שמראה 8MS? בקופסה קרטון כתוב לי 8MS. אני רוצה הוכחה אמיתי במסך. אני זקוק מאוד תוכנה לבדיקה מסך. תעזרו לי לימצוא תוכנה שיודעת לראות פרטי מסך. בתודה מראש מייקל

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח, הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות: להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס. אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורר אבל לא מצאתי.. :s05: איפה זה נמצא?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by .nimiking.,

לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. היי, אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי למחשב ביתי של חברת dynamode מדגם wl-gi-600xa והוא לא מקבל את הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה. התקנתי את הדרייבר וגם תוכנת utility שלהם וזה עדיין לא עובד. המחשב מזהה את הכרטיב ברגע שאני מכניס אותו פנימה אבל לא מזהה את הדרייבר. מלבד האפשרות שהכרטיס לא טוב כמובן, יש למישהו הצעות אחרות לפני שאני חוזר לחנות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by tfo,

יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  23. קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by galh_5,

שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by ירון דיין,

לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.