עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ciauai,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by CoolOne,

המעבד הדו-ליבתי (הישן) שלי נראה כאילו יש לו ליבה אחת, וכך גם מזהה אותו הווינדוס שלי. יש לכם מושג למה? (האם המעבד מזוייף/פגום, או שזה יכול לנבוע מהגדרות מוטעות בלוח אם?) תודה מראש! מצורפת תמונת מסך של CPU-Z [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by TAsn,

יש לי ספק גנרי ומחשב שכל הזמן כבה. הוא לפי אברסט וSPEEDFAN 65 מעלות אבל לפעמים הוא מזייף ואומר שזה 21. לא מבין מה הולך פה. המחשב כל הזמן נכבה, חשבתי שזה הלוח אם, החלפתי, הסתדר לכמה ימים, ואז התחיל שוב לרסט. הספק הלך? אני רק יודע שזה זכרונות, לא HD, לא לוח אם ולא כרטיס מסך. ניסיתי את כל המצויינים למעלה להחליף אבל זה לא עזר. נשאר רק הספק והמעבד, אבל המעבד לא מראה טמפרטורות גבוהות מידי. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by ohadbs,

מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי... אוקיי אז לפניכם קישור לשירשור בפורום אחר בנושא הבעיה שלי. תודה רבה מראש, אוהד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=87206318

6. Started by aviram136,

יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by hitman47,

טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט החלפתי הארד דיסק לא עזר ניקיתי מלא אבק וזה :\ הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST p4 1.5ghz 384 ram סטיק של 256 וסטיק של 128 fx5200 מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  8. חברים יקרים שלום יש לי בעיה מזה כחודש ימים שהדפדפן שלי פשוט מסרב להיסגר בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו הוא נתקע , כאשר אני לוחץ שוב על סגירה הוא רושם לי האם לסגור כעת ? אני רושם כן ואז הוא נסגר . ביצעתי אין ספור התקנות מחדש, איחויים , סריקות אנטי וירוס למיניהם , תוכנות למציאת קבצי ריגול . אני חושב זו בעיה בחומרה או במערכת . כרגע צצה לי בעיה נוספת כתוצאה מסגירה לא טבעית של הדפדפן שהוא פשוט לא נפתח ולא רק הוא אלא גם קבצי הEXE במחשב שלי והוא רושם לי : לקובץ זה לא משוייכת תוכנית " לחץ על תפריט תיקיה בלוח הבקרה . חברים אני נואש , ניסיתי כמעט הכל כולל שחזור של המערכת אבל זה לא עוזר כי אחרי יומיים זה חוזר . אנא עזרו לי ... תודה רבה עידן

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by JezpeRR,

יש לי בעיה שגורמת לקפיצות של חלונות של error פתאום... רשום שם על משו כמו: generic host process for win32 services שהוא עשה פעולה לא בסדר והוא יצטרך להסגר או משו על app לא בידיוק מבין...לאחר שבדקתי באיזה קובץ מדובר ראיתי שזה ה- services.exe קראתי על זה באינטרנט ודיברו שזה איזה וירוס...אז סרקתי וסרקתי ולא עלה דבר! לאחר מכן קראתי שזה בעיה של חוסר עדכון (update) אז ניסיתי לעשות עדכונים אבל לא הצלחתי מנהל העדכונים של הווידווס לא עולה לי...בלי שום טענה או משהו כזה. פשוט לאחר לחיצה לא עושה כלום...ובטריי (tray) יש סימן של אבטחת ווינדווס ורשום לי שהעדכונים לא פעולים ועל אף שניסיתי להפעיל אותם הם לא עבדו. עצות? תודה רבה שחף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avihy,

כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה. הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום. הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS . הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם. הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה ) באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע. לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בעיה שצצה היום בבוקר, בכל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ מדיה - וידאו או סאונד - הנגן נתקע. וזה לא משנה באיזה נגן מדובר: Winamp, BSplayer או WMP Classic, כולם מושבתים באותו רגע. יוצא דופן הוא WMP9 שבו יש תצוגת וידאו במשך מספר שניות (ללא סאונד) ואז גם הוא נתקע : עריכה: עכשיו בדקתי, אותו דבר קורה באתרים מקוונים כגון Youtube ו-Google Video חשוב לציין שעד היום בבוקר המחשב תפקד ללא דופי. לא התקנתי שום תוכנה חדשה בזמן האחרון ולא שיניתי שום דבר בהגדרות. הטמפרטורות בסדר. כמו-כן, ביצעתי סריקת וירוסים/רוגלות/רג'יסטרי וגם היא לא העלתה כלום. אז מה דעתכם, לצבוע את המחשב בכחול ולזרוק לים או שיש עוד תקווה לבעיה הזאת? :-\

12. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by Taco,

אהלן, רק לפני 3 ימים קניתי אותו, ואתמול בערב כאשר כיביתי (דרך הWIN), הוא נכבה כמו שצריך, ולאחר 2 שניות נדלק מעצמו, שוב כיביתי עכשיו מהכפתור ושוב הוא נדלק, וחוזר חלילה עד שכיביתי דרך המפסק של הספק. מפרט: ADM ATHLON 64 3200 AM2 Gigabyte s3 plus WD 250 16M SATA2 samsung 512 667 ddr2 מארז WINSYS פשוט עם ספק 350(True Power) ומאוור 120מ"מ כרטיס מסך OB חשוב - אתמול חיברתי לו כרטיס קול PCI ישן שיש לי כי יש לו יציאת ווליום גבוהה לרמקולים לא מגבר. היה קצת קשה להכניסו ומיד לאחר שנכנס הכטיס אז המחשב נדלק לבד. מה קורה פה? תודה !

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה מעצבנת של גרירה לא חלקה והבזקים בצידי החלון בעתק גרירת חלון בווינדוס? ניסיתי החלפת דרייברים כמה פעמים וניסיון של החלפת החיבור VGA לחיבור השני בכרטיס לא עזרה... יש לזה פתרון?? בבקשה עזרה...זה ממש מרגיז... יש לי 7600GT XXX של XFX.. לא מצאתי פתרונות ברשת...

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  15. שלום לכולם! לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש. מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: ? GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון: ? DDR II 667 1GB TwinMOS (אם יש עוד חלקים שרלוונטים לעניין מהמפרט אודה אם תכתבו לי) מההתחלה המחשב עשה ריסטרטים פתאומיים באופן רנדומלי (כל כמה שעות, ימים או דקות)בלי קשר לפעולה, גם כשהמחשב לא עשה כלום, גם במשחקים. הוא גם היה נתקע הרבה והיו הרבה שגיאות מכל מיני סוגים שראיתי ב-EVENT VIEWER. הרצתי MEMTEST ( שדרך אגב לא זיהה את הציפ של הלוח אם) ונמצאו על ההתחלה בסביבות 15 שגיאות בטסט 5 , המשכתי להריץ כמה שעות ונמצאו 900 שגיאות כולן בטסט 5. החליפו לי זכרון, הדלקתי את המחשב והוא קרס מיד. הרצתי MEMTEST והתגלו 50000 שגיאות בטסט 5…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RX7,

עשיתי סריקת דריברים במחשב קיבלתי את זה http://img241.imageshack.us/img241/5564/3774cx1.jpg מה זה אומר? לעזאזלללל

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. Started by FC Chelsea,

טוב אז ככה בימים הקרובים אני הולך להרכיב את המחשב החדש שלי. אין לי שום ניסיון .. רק קראתי 200 פעם את החוברת שבאה עם הלוח אם ופחות או יותר הבנתי הכל .. אבל יש לי עדיין כמה שאלות אחרונות : יש לי מארז Compucase 6A19 .. עכשיו בגלל שהכרטיס מסך שלי אמור להגיע עוד כמה ימים החלטתי להתחיל להרכיב הכל .. הרכבתי את הצורבים והדיסק הקשיח ואז החלטתי להתקין גם את הלוח אם. קודם כל שכחתי לציין שעם המארז בא פאנל מאחורה איפה שמתחבר ה-USB והמקלדת וכל זה .. בקיצור הורדתי אותו כי הוא לא התאים ליציאות של הלוח אם שלי ( 945P-S3 ) והרכבתי את זה שבא עם הלוח. עכשיו באתי להתקין את הלוח אם וראיתי שקשה לי לשים אותו בדיוק על החורים של הברגים .. שמתי לב שזה בגלל שבפאנל האחורי שבא עם הלוח יש מן ברזלים כאל…

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by roy_14,

או.קי הורדתי את גירסת הבטא של וינדוס ויסטה הקובץ הוא קובץ ZIP ששוקל 3 ג"ב עכשיו שהמרתי את הקובץ לתקיה רגילה מופיע לי שהתיקיה שוקלת 124 ק"ב ויש בפנים קובץ טקסט שכתוב בו This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. מישהו בבקשה.. יכול להסבביר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתקין את מערכת ההפעלה!?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.

21. למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by mor_shalev,

שאני מפעיל משחק אז כל כמה זמן מופיעים ונעלמים לי קווים כאלה.. זה נורמלי? מה אפשר לעשות?

24. Started by liel3,

יש לי זיכרון 512MB של KINGSTONE DDR2 ובבדיקה של MEMTEST86 נמצאו שגיאות? 1.האם יכול להיות שבזכרונות חדשים תהיה בעיה? קניתי 2 סטיקים ובשניהם יש שגיאות! 2. האם לתוכנה יש בעיה עם זכרונות מסוג DDR2?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by yigal_26,

היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש intel duo core 6300 gigabyte 965p-s3 2xtwinmos 667MHz 512MByte gigabyte 7600gs HDD WD 160G sata HDD WD 160G IDE (פשוט היה לי אז שמתי אותו במחשב החדש) dvd rw pioneer 111d foxconn 570A + 400W אך אין לי דקת נחת מהמחשב. לפחות פעם ביום זורק מסך כחול. בהתחלה התקנתי דרייברים ללוח אם מהדיסק המצורף ואחרי מסכים כחולים פיענחתי MINIDUMPS והיה סלט: פעם כרטיס רשת, פעם כ. מסך, פעם זכרון, פעם סתם win32k.sys. כמה וכמה פעמים עשיתי פירמוט והתקנתי XP מחדש.פעם אחרונה התקנתי בזהירות דרייברים הכי חדישים להכל עם איתחול אחרי כל אחד ואחד. עבד יום אחד ולמחרת הודיע בצבע כחול: I'm back . MINIDUMP הודיע על win32k.sys. הרצתי MEMTEST הכל היה תקין, למרות שהרצתי…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.