תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן, רק לפני 3 ימים קניתי אותו, ואתמול בערב כאשר כיביתי (דרך הWIN), הוא נכבה כמו שצריך, ולאחר 2 שניות נדלק מעצמו, שוב כיביתי עכשיו מהכפתור ושוב הוא נדלק, וחוזר חלילה עד שכיביתי דרך המפסק של הספק. מפרט: ADM ATHLON 64 3200 AM2 Gigabyte s3 plus WD 250 16M SATA2 samsung 512 667 ddr2 מארז WINSYS פשוט עם ספק 350(True Power) ומאוור 120מ"מ כרטיס מסך OB חשוב - אתמול חיברתי לו כרטיס קול PCI ישן שיש לי כי יש לו יציאת ווליום גבוהה לרמקולים לא מגבר. היה קצת קשה להכניסו ומיד לאחר שנכנס הכטיס אז המחשב נדלק לבד. מה קורה פה? תודה !
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי בעיה מעצבנת של גרירה לא חלקה והבזקים בצידי החלון בעתק גרירת חלון בווינדוס? ניסיתי החלפת דרייברים כמה פעמים וניסיון של החלפת החיבור VGA לחיבור השני בכרטיס לא עזרה... יש לזה פתרון?? בבקשה עזרה...זה ממש מרגיז... יש לי 7600GT XXX של XFX.. לא מצאתי פתרונות ברשת...
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש. מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: ? GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון: ? DDR II 667 1GB TwinMOS (אם יש עוד חלקים שרלוונטים לעניין מהמפרט אודה אם תכתבו לי) מההתחלה המחשב עשה ריסטרטים פתאומיים באופן רנדומלי (כל כמה שעות, ימים או דקות)בלי קשר לפעולה, גם כשהמחשב לא עשה כלום, גם במשחקים. הוא גם היה נתקע הרבה והיו הרבה שגיאות מכל מיני סוגים שראיתי ב-EVENT VIEWER. הרצתי MEMTEST ( שדרך אגב לא זיהה את הציפ של הלוח אם) ונמצאו על ההתחלה בסביבות 15 שגיאות בטסט 5 , המשכתי להריץ כמה שעות ונמצאו 900 שגיאות כולן בטסט 5. החליפו לי זכרון, הדלקתי את המחשב והוא קרס מיד. הרצתי MEMTEST והתגלו 50000 שגיאות בטסט 5…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי סריקת דריברים במחשב קיבלתי את זה http://img241.imageshack.us/img241/5564/3774cx1.jpg מה זה אומר? לעזאזלללל
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה בימים הקרובים אני הולך להרכיב את המחשב החדש שלי. אין לי שום ניסיון .. רק קראתי 200 פעם את החוברת שבאה עם הלוח אם ופחות או יותר הבנתי הכל .. אבל יש לי עדיין כמה שאלות אחרונות : יש לי מארז Compucase 6A19 .. עכשיו בגלל שהכרטיס מסך שלי אמור להגיע עוד כמה ימים החלטתי להתחיל להרכיב הכל .. הרכבתי את הצורבים והדיסק הקשיח ואז החלטתי להתקין גם את הלוח אם. קודם כל שכחתי לציין שעם המארז בא פאנל מאחורה איפה שמתחבר ה-USB והמקלדת וכל זה .. בקיצור הורדתי אותו כי הוא לא התאים ליציאות של הלוח אם שלי ( 945P-S3 ) והרכבתי את זה שבא עם הלוח. עכשיו באתי להתקין את הלוח אם וראיתי שקשה לי לשים אותו בדיוק על החורים של הברגים .. שמתי לב שזה בגלל שבפאנל האחורי שבא עם הלוח יש מן ברזלים כאל…
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
או.קי הורדתי את גירסת הבטא של וינדוס ויסטה הקובץ הוא קובץ ZIP ששוקל 3 ג"ב עכשיו שהמרתי את הקובץ לתקיה רגילה מופיע לי שהתיקיה שוקלת 124 ק"ב ויש בפנים קובץ טקסט שכתוב בו This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. מישהו בבקשה.. יכול להסבביר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתקין את מערכת ההפעלה!?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שאני מפעיל משחק אז כל כמה זמן מופיעים ונעלמים לי קווים כאלה.. זה נורמלי? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB של KINGSTONE DDR2 ובבדיקה של MEMTEST86 נמצאו שגיאות? 1.האם יכול להיות שבזכרונות חדשים תהיה בעיה? קניתי 2 סטיקים ובשניהם יש שגיאות! 2. האם לתוכנה יש בעיה עם זכרונות מסוג DDR2?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש intel duo core 6300 gigabyte 965p-s3 2xtwinmos 667MHz 512MByte gigabyte 7600gs HDD WD 160G sata HDD WD 160G IDE (פשוט היה לי אז שמתי אותו במחשב החדש) dvd rw pioneer 111d foxconn 570A + 400W אך אין לי דקת נחת מהמחשב. לפחות פעם ביום זורק מסך כחול. בהתחלה התקנתי דרייברים ללוח אם מהדיסק המצורף ואחרי מסכים כחולים פיענחתי MINIDUMPS והיה סלט: פעם כרטיס רשת, פעם כ. מסך, פעם זכרון, פעם סתם win32k.sys. כמה וכמה פעמים עשיתי פירמוט והתקנתי XP מחדש.פעם אחרונה התקנתי בזהירות דרייברים הכי חדישים להכל עם איתחול אחרי כל אחד ואחד. עבד יום אחד ולמחרת הודיע בצבע כחול: I'm back . MINIDUMP הודיע על win32k.sys. הרצתי MEMTEST הכל היה תקין, למרות שהרצתי…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים ואז ריסטארט ורשום בDUMP Probably caused by : ntoskrnl.exe Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!RtlIpv4StringToAddressW+18b ) מזה הקובץ הזה? יכול להיות שזה המסנג'ר? אך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי את הלוח החדש, GIGABYTE 945P-S3. כשסיימתי להרכיב ניסיתי להפעיל את המחשב, אבל הוא לא עלה. אחרי כמה בדיקות מסתבר שזה הכרטיס מסך, הכרטיס מסך הוא EVGA 7600GS ב PCI-E, הבעיה כהיא שהמחשב לא רוצה לעלות עם הכרטיס. ניסיתי לשים במקום כרטיס מסך ב PCI והמחשב עלה, אחרי זה הוספתי את הכרטיס השני והמחשב גם עלה, אבל מה PCI! לפי דעתי, הכרטיס מסך או הלוח לא דפוקים כי איך הגיוני שהמחשב עולה שהכרטיס מסך מחובר ביחד עם PCI? אני חשבתי לכיוון של מתח, אולי הלוח לא מספק מספיק מתח לכרטיס מסך וכו'. וד"א, לא לשאול אם חיברתי את הכבל מתח לכרטיס, כי אין לו אחד כזה. אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בימים האחרונים מהירות ההורדה שלי בשעות הערב נהפכה להיות איטית (100 במקום 187) והפינגים לארץ עלו (100ms במקום 20-30) התקשרתי לתמיכה של אינטרנט זהב ואחרי 100 בדיקות הגיעו למסקנה שיש לי קבצים מרגלים וטרויאנים בגלל שב netstat -n יש לי גם פורטים 443,1076,1077 ובגלל זה ההורדה שלי איטית ניסיתי את כל התוכנות שאני מכיר ועדיין זה נשאר (Spybot,adaware6,HiJackThis,CWShredder) ועדיין הופיעו לי הפורטים לבסוף פירמטתי וכשאני בודק שוב netstat -n הפורטים שוב מגיעים אם למישהו יש רעיון אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. כאשר אני צורב סדרה מסויימת לדי.וי.די (FAMILY_GUY), הסנכרון של הפרקים משתבש. הכוונה שלי היא לכך שהקול לא תואם את התמונה באופן מוחלט.. לא משנה על איזה מהירות צריבה אני משתמש או באיזה דיסקים אני משתמש. אני משתמש ב NERO לצריבת הדיסקים שלי. בעיה זו לא קיימת אצלי במהלך צריבות אחרות של סרטים,סדרות אלא רק בסדרה הספציפית הזאת. אשמח לקבל פתרון שאולי יוכל לעזור לי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-