תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לאחר החלפת לוח אם מעבד ועוד חלקים במחשב המחשב לא הצליח להתחבר לאינטרנט. אני מקבל הודעה על "תצורת IP לא חוקית" ראיתי סרטון שהמליץ על הסרת מתאם הרשת והתקנתו מחדש. הסרתי אותי אבל המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להתקין אותו מחדש. הוא מובנה בלוח האם. כל העצות מהסרטונים איך להתקין מחדש לא עובדות. יכול להיות שיש בעיה מכנית של חיבור לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ועכשיו אני בודק את הMEMORY של הכרטיס מסך והCORE והם לא מתאימים לכרטיס כאילו הוא מראה לי בCORE 378 ובMEMORY 337 למרות שפה-http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html זה בכלל מראה מספרים אחרים לגמרי ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי צורב חיצוני של סמסונג שקניתי לפני כשנתיים, עבד לי ללא בעיות במהלך הזמן (במעט הפעמים שהשתמשתי בו) אבל פתאום המחשב מסרב לקלוט אותו, אפילו במנהל ההתקנים הוא לא מופיע ופשוט אין לי מושג מה לעשות... אין לי מחשב נוסף בשביל לבדוק אם הוא קולט אותו לצערי. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן HDD 1000 טרה. התקנתי כונן חדש SSD 256 GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, והגדרתי אותו כברירת המחדל. כלומר כשהמחשב נדלק אני מקבל מייד גישה לקבצים בכונן החדש. הבעיה שבכונן הישן נותרו המון תמונות וקבצים חשובים ואני לא יכול לגשת אליהם. כשאני עובר לכונן הישן אני לא רואה אותם. הם פשוט נעלמו! יש גישה רק לחלק מהקבצים. אני מאוד מקוה שהם לא נמחקו. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אנשים הרכבתי מחשב חדש והכל עבד יופי (מפרט בסוף). יום אחד אני לוחץ על הכפתור - כלום. יש רעש של התחלת עבודת מאוורר ספק ומאוורר CPU, לחלקיק שנייה, וזהו. פותח נורת בקרת חיבור חשמל על לוח האם מאירה. בודק חיבורים - כלום מפרק התקנים (דיסקים, CD, כרטיסים) - כלום נשארתי עם ספק, לוח אם, זיכרון ומעבד. בודק מצב זיכרון - יושב טוב. כנ"ל מעבד+ היטסינק+ מאוורר (+חיבורי חשמל). אני בשלב של להשיג ספק אחר ולבדוק אולי יש בו בעייה, אחרת העניין בלוח-אם (אולי) או במעבד. יש למישהו רעיון? מפרט (מה שעדיין מחובר): P 4 2.4C Asus P4P800 deluxe Geil 2*256Mb DDR 3200 PSU, Case: Generic
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נתקתי כונן קשיח אחד וזכרונות והחזרתי את הזכרונות כמו שצריך. כרגע המחשב נדלק טוען את ההתחלה, מזהה את הלוח של ג'יגה בייט ומגיע לשלב אחרי עם הטבלה בשחור ופשוט נתקע. לא מעלה BOOT מCD ולא מכונן קשיח. הוצאתי את הסוללה כמה דקות ועשיתי פריקת חשמל למחשב ועדין אותה תקלה. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח? מה אפשר לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כשהגעתי היום הביתה, המחשב די זחל. בגלל שהפעלתי תוכנת הורדה כמה ימים ברצף, זה היה נראה לי הגיוני, אז אתחלתי את המחשב. המחשב הגיע למסך הכניסה לווינדאוז ואז השחיר - ללא פעילות הארד דיסק מוחלטת. עשיתי ריסטרט ונתתי למחשב לעלות שוב, אותו סיפור. נכנסתי ל SAFE MODE. תוך כדי שהקבצים עולים, במסך DOS, נכתבה לי הודעה "PRESS ESC TO CANCEL 347BUS.SYS" לא לחצתי, ההודעה נעלמה, והמחשב נתקע. ניסיתי שוב, אותו סיפור. ניסיתי שוב SAFE MODE, אלא שהפעם לחצתי ESC, אחרי דקה הייתי בSAFE MODE. עשיתי בדיקת SCANDISK ולא היתה בעיה. מיד אחרי הבדיקה, במסך התכלת הזה, היה רשום לא נמצאו בעיות, ואז, מעלה את WINDOWS, ושם על המסך הזה זה נתקע... מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן של ASUS. המחשב כותב שלא מוצא דרייברים, וכשמנסה להעלות WINDOWS הוא נכבה. כשאני מכניס את הדיסק של WINDOWS ומנסה להפעיל בBOOT, הוא ג"כ נכבה. ניסיתי להחליף מעבד (זהה כמובן) - לא עוזר. אשמח לעזרתכם. יש לציין שאני לא כ"כ מבין במחשבים אז נא להגיב בשפה פשוטה... תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב הווינדוס xp לא מצליח לעלות למסך הבית אלא רק למסך לפניו ואז חוזר מיד להתחלה כמו ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחבר את הארדיסק הזה למחשב חדש, אז הווינדווס אמור לעלות או שהארדיסק נדפק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב שאינו עולה.. כלומר, עולה מסך ראשון של ה BIOS עם לוגו של Compaq ואחריו שתי שניות נעלמת התמונה ואין כל תמונה אחרת. הכנסתי יCD התקנה של חלונות(למעשה ניסיתי שלוש פעמים עם שלושה דיסקים שונים), נשאלת האשלה האם להעלות מה CD, אני לוחץ על כפתור ושוב אין שום תגובה מנקודה זו. הכנסתי Live CD של אובונטו והמחשב מתפקד ומציג. מה אתם מציעים לעשות (בהתחשב שהבעלים מעוניין במערת של חלונות...)? החומרה: Compaq Presario NX1500 (AMD semparon, 1GB RAM, 80GB Deskstar hard drive. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כרטיס מסך לgforce fx 5200 ומאז המחשב עובד כמו שצריך אבל לא מפסיק לצפצף כאשר אני גולש באינטרנט ואני משתמש בגלגלת של העכבר כדי לזוז בדף אינטרנט שבו אני נמצא. בדקתי טמפ' והן : 33 במעבד ו 29 בלוח אם . הכרטיס הוא מסוג agp x8 ולוח האם תומך ב agp x4. נסיתי לבטל את הצפצופים דרך לוח הבקרה אבל זה לא עזר. איך אפשר לתקן את המצב כך שהצפמופים יפסקו זה כבר משגע אותי? משה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהכותרת תקינה מחשב בן 2.5 שהוחלף לו עכשיו חדש לוח אם וגם ספק כח הכל מחובר וברגע הדלקה כל הרכיבים בהחלט מרגישים ככאלה שעובדים אבל כשאני מסתכל על המסך אני שם לב שיש תקשורת נכנסת אבל המסך נאשר כאילו בסטנד בי כלומר הוא מבין שהוא מחובר למכשיר אבל הוא לא מקבל ממנו את התצוגה ניסיתי להעביר לכרטיס המובנה ועדיין נשארה הבעיה ניסיתי בנוסף את שתי החיבורים במסך גם דיגיטלי וגם אנלוגי ועדיין לא עובד מה שאומר שאיפה שהוא בחיבורים פספסתי משהו ? כאמור הלוח אם חדש וגם הספק המוצרים נקנו באייבורי אם זה אומר משהו (תקול?) כמובן תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מעבד intel core 2 duo e4500 לוח אם asus p5gc-mx זכרונות 2 סטיקים של 1 גיגה 1333 מגה הרץ לא מציג כלום עם כרטיס מסך חיצוני או פנימי. המחשב נדלק אבל לא מציג כלום (רואים מסך שחור)ניתקתי את כל הרכביבם עדיין ללא שינוי . יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מחשב שהיא אמרה לי שכשמפעילים אותו לא רואים כלום במסך לקחתי אותו אליי חיברתי אותו למסך שלי ומייד הוא הוא עבד ניקיתי אותו קצת והחזרתי לה אותו חיברה אותו אצלה לא עובד חיברה למסך אחר אצלה לא עובד החליפה כבל לא עבד החזירה אליי חיברתי מיד עבד החזרתי לה חיברה שוב לשני המסכים לא עבד חיברה מחשב אחר לשני המסכים המסכים עובדים לא מבין מה הבעיה למחשב יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס חיצוני 5200 gf אני חושב בכל החיבורים עובד אצלי אצלה לא עובד בשום מסך ובשום חיבור אצלי עובד בכל מסך ובכל חיבור. ניסיתי אצלה בכמה עמדות שונות כבלים שונים כלום בכל מקום אחר עובד אודה מראש על עזרה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. מפרט: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. ישבתי מול המחשב שלשום בערב, ופתאום התכבו המסכים (אני גרפיקאי ועובד על שני מסכי 17' אינטצ' ). בהתחלה חשבתי שזאת הפסקת חשמל, אבל המחשב עצמו דלק, רק המסכים לא קיבלו מידע. לחצתי על הכפתור של הפאוור במארז, מצפה לשמוע את הצלילים של הכיבוי של הווינדוס, אבל לא שמעתי. חכיתי וחיכיתי, אבל המחשב לא התכבה. לחצתי לחיצה ארוכה (15 שניות בערך ) על הפאוור, אבל גם אז המחשב לא התכבה. הוצאתי אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד) אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה. צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים. כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון). מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה... בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר. הבעיה גם לא בכרטיס מסך... אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה בעיה שבו המחשב לא מתעורר ממצב שינה. לרוב אני מכניס אותו לHybrid Sleep, ומעיר אותו באמצעות כפתור ההפעלה, המקלדת או העכבר. עד לאחרונה זה עבד כמו שעון, ואילו עכשיו ברוב המקרים (משהו כמו 70-80% מהמקרים), המחשב "מתעורר" אך נשאר תקוע עם מסך שחור והדרך היחידה לצאת מזה היא reset (שאחריו הוא עולה מhibernate בצורה תקינה). לא זכור לי שעדכנתי דרייברים, הוספתי חומרה חדשה או ביצעתי שינויים בBIOS לאחרונה, לכן אני חושד בבעיית חומרה. מחיפוש קצר מצאתי מישהו שהייתה לו בעיה דומה והסתבר שהיה זיוף רציני במתח ה5V Standby, כך שהזכרון למעשה לא החזיק במצב שינה. במקרה ההוא הבעיה הייתה ספק, אך ייתכן שזה יכול להיות גם הלוח. האם יש דרך לבדוק בלי להשיג ספק אחר? נראה שאין לי בלוח (P5Q…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את המחשב שלי בבית, הוא עובר את המסך של הביוס ואז עולה מסך שחור שרשום בו: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to tepair this file by starting windows setup using the origina setup cd-rom select 'r' at the first screen to start repair/ חשוב לציין, אני השתמשתי אחרון במחשב, לא היו לי כל בעיות, הוא כובה לפני כשעתיים וכשהפעלתי אותו זה הופיע לי. ניסיתי לעשות ריסטרטים וזה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-