תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הינה תמונה של הבעיהhttp://planet.nana.co.il/tcnit/images/gth.bmp
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחשב חדש מסך חדש כל החיבורים מחוברים. מסך למחשב (לוידאו-ברגים מהודקים בדקתי) . מסך לחשמל. מחשב לחשמל. וכל השאר... מסך אומר שהוא עובד ומראה מסך RGB תקין אבלאומר שלא מקבלת אותות וידאו מהמחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC לכרטיס מסך מסוג 9600XT בעזרת ATITOOL, את הכרטיס מקרר הsilencer של Arctic-cooling ומבחינת הטמפ' הכל בסדר. הבעיה היא שבהתחלה הכל עבד כמו שצריך אבל לאחרונה הופיעו מס' ארטיפקטים חשבתי שפשוט אימצתי את הכרטיס יותר מדי והורדתי מה OC אך הארטיפקטים נשארו. החלטתי להפסיק לחלוטין את ה OC אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו, הסרתי את ATITOOL ואת הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש של ATI 6.1 (ולא התקנתי שוב את ATITOOL) אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו. מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות, האם יכול להיות שATITOOL גורם לשינויי מתח קבועים בBIOS או האם יכול להיות שאני רק חושב שהפסקתי עם ה OC ובעצם הוא ממשיך בצורה כלשהיא? אם מישהו נתקל בתופעה דומה ויוכל לעזור אני אודה לו…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זה הופיע מיד אחרי התקנת הוינדוס... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי לוח CA61 של DFI (לוח לפנטיום 3) ומעבד 850 משהו מהם לא עובד איך אני יכול לדעת מה? אין לי עוד מעבד שאני יוכל לבדוק אותו על הלוח ואין לי לוח אחר שאני יוכל לבדוק עליו את המעבד. מה שכן הלד של הלוח נדלק ושאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל לא עושה כלום לא מצפצף לא מפעיל את המסך אבל המאוררים עובדים (שעל הלוח). יש לי מעבד סלרון 400 לסוקט 370 (הלוח הוא סוקט 370) אבל אני לא יודע אם הלוח תומך בו או לא אם אני מכניס אותו אז הלוח מצפצף צפצוף גבוה ונמוך בלופ מה שאומר בעיה עם המעבד למרות שהמעבד תקין. מה שעוד יש זה קבלים מאוד נפוחים על הלוח אבל לא נוזלים. בקיצור איך אני יכול לזהות מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כבר פעם שניה שאני מתקין וינדוס והקבצים בהארדיסק של ה-200 נדפקים בו הקבצים ועכשיו יש בו מלא קבצים שהורדתי ואני רוצה למנוע את זה אני רוצה לדעת אם זה בעיה של חומרה\תוכנה והאם ניתן לתקן אותה אז אם כן איך? os : xp
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הד''וח שגיאול הוא: חתימת שגיאה: BCCode : f4 BCP1 : 00000003 BCP2 : 8630EDA0 BCP3 : 8630EF14 BCP4 : 805C7478 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 תוכן דו''ח שגיאות C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa87c.dir00\Mini012306-01.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa87c.dir00\sysdata.xml מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שבוע טוב אם אני מחבר הארד דיסק שרוף (חדש או ישן) למחשב עם עוד הארד דיסק עובד.. מה קורה? נשרף איזה חלק או משהו כזה?? תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום סטיק זכרון - 256MB DDR400 TWINMOS CL2.5 למחשב הישן שלי. יש בו לוח אם של VIA (לא זוכר בדיוק את הדגם) ומעבד P4 1.8GHZ. קיצר יש ארבעה שלוטים לזכרון- שניים שחורים צמודים, ומשמאלם שניים צמודים שחורים- אז איפה לשים את הזכרון?? היה לי קודם גם סטיק של 256 שנשרף, אז הוצאתי אותו, אבל שכחתי איפה הוא היה. אז איפה לשים את הזכרון? או שזה לא משנה? וגם איך בדיוק להרכיב אותו- כאילו להכניס אותו כשהמחשב מכובה, ואז להדליק וזהו?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן P4 1.3Ghz שעבד, ונתתי אותו למישהי מתנה, פעם ראשונה שהיא חיברה אותו הוא עבד אבל עכשיו הוא לא, המוניטור לא נידלק, לקחתי את המחשב בחזרה אלי, ונכון, המוניטור יושן לא רוצה להידלק. ניסיתי לפתוח, הכל נראה בסדר, הספק עובד, המחשב נדלק ויש תאורת לד של הדיסק הקשיח. טוב, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, גם כן, כלום, המוניטור לא רוצה להידלק, מה עוד יכול להיות (האישה אמרה שהיא ניקתה אבק במחשב, אין לי מושג עם מה, יכול להיות שהיא קיצרה את לוח האם או את ה AGP?). פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר אופטי של לוג'יטק ורוב הזמן שאני משתמש בו הוא קופץ לי מפינה של המסך לפינה אחרת וזה ממש מעצבן עכשיו אני רוצה אם אפשר לתקן את זה או שאני צריך עכבר חדש?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, לאחר שהיה נתקע לעיתים קרובות חשדתי בוירוס או מחלה אחרת.. שם דבר לא עזר, התקנה מחדש של מ"ה אקס פרו פתרה חלקית/זמנית את הבעיה והיו הרבה פחות בעיות כלומר נתקע רק פעם ב... בסוף הסרתי את הכרטיס PCI ממחשב ומאז הכל היה חלק. עכשיו אני מעוניין להחזיר את כולם או חלקם (לפי מה שאפשר בלי ליצור בעיות)! החזרתי 2 מתוך 3 שהיו והמחשב נתקע שוב מתישהו תוך כדי עבודה, אז ישר הסרתי את אחד מהם עכשיו הוא לא נתקע אבל נדמה לי שהוא יותר איטי במעט (לא בטוח). בקיצור אני צריך רעיונות מקוריים ולא מקוריים לבדיקה של הנושא האם הלוח לא בסדר בכלל אולי רק החיבורים PCI או חלקם , ואולי אלו בכלל הכרטיסים עצמם שהתקלקלו או אחד מהם. (אגב אני חושד בגלל שבגל חורף האחרון שה…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי ווירוס במחשב ואני לא מצליח לתקן אותו! עשיתי בדיקת ווירוסים בכל מיני תוכנות יש לי את התוכנות כל ההגנות הכי חדישות ואני לא יודע מצאתי מלא קבצי מרגלים הצלחתי למחוק אבל הווירוס עדיין במחשב עשיתי בדיקה בנורטון זה מצא לי 21 ווירוסים הצלחתי למחוק חצי מזה .. בקיצור לא נראלי שהווירוס הזה היה בינהם .. בנתיים אני יודע את שם הווירוס : SpyWare אם לא טעיתי .. זה מצא \ וגם אני מצאתי תוכנה בשם SpySheriff עם אתר שזה מציין את התקלות בידיוק שקורות לי .. התקנתי את התוכנה לא יודע זה גם עושה לי בעיה באמצע ובקיצור ווירוס מסוטבך ומעצבן מישהו יכול לעזור \ אם היה לו אותו פעם או פשוט איך לפתור אותו ??? תודה..
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי המסך שלו לא נדלק הוא אומר שהוא שומע את הצלילים של הWIN עולה ואת הציפצוף שבהפעלת המחשב אבל המסך לא נדלק מה הבעיה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך(או משהו אחר)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-