תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2600 שקניתי לפני שנה וכ-4 חודשים. לום אם - GA-7N400-L של ג'יגהבייט. כ. מסך של ASUS זיכרון 256 MB של Kingstone טמפ מעבד שלי - 57 מעלות. המחשב פועל רוב הזמן בסדר גמור. אני משתמש הרבה באינטרנט בכל התוכנות הפשוטות והבסיסיות והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כשאני מריץ דברים "כבדים" על המחשב. כל משחק שניסיתי, או כל ניסיון צריבה של 700 מגה, הסתיים אצלי ב REBOOT או קפיאה של המחשב או סגירה החלון בטענה ש"התעוררה בעיה והוא צריך לסגור". כל המשחקים עולים ואני מצליח לשחק בהם, אבל אחרי 5 דקות פחות או יותר בתוך המשחק - הוא תמיד נתקע או סוגר את החלון או עושה ריבוט אוטומטי. מה הבעיה אצלי? המחשב מתחמם? מה כבר יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב שלי וגיליתי למה רק אחד מהכוננים רצה לעבוד כל פעם- 2 הכוננים היו במצב SLAVE אז שמתי את הצורב MASTER ואת הCDROM כSLAVE. האם המצב הזה יעשה בעיות או שבכלל עדיף CABEL SELECT לשניהם?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה יש למחשב הזה... התקנתי את התוכנה alcohol 120 ופתאום לפני ההתקנה זה כיבה את המחשב בפתאומיות ושאני פותח אותו הוא מגיע לטעינת הווינדוס וחוזר עוד פעם להתחלה מין ריסטרט כזה שוב ושוב ???
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
היי יש לי מסך lcd ורציתי לדעת אם אני מגדיר לו בצריכת חשמל שיכבה אחרי 5 שעות האם זה יגרום לו נזק תודה לכל העוזרים ???
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אחרי כל דיסק שאני צורב אני צורב על מהירות 16X אז אני מתקין אחרי איזה שבועיים את המשחק והכל בסדר אבל אחרי איזה חודש או משהו כזה זה עושה כאילו חסר קובץ אחד וזה לא מתקין וזה וזה קורה לי במלא דיסקים מלא פעמים למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי. המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ישנו מאוורר שממוקם מקדימה איפה שהנורות והוא מרעיש נורא מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברים ו...חברים ! אחריי המלצות ועזרה נהדרת בפורום "מפרטי מחשב" הזמנתי היום את המחשב שלי ! המפרט : CPU : AMD Athlon 64bit 3000+ Mobo : ABIT KV8-MAX3 Memory : CORSAIR 1024MB - 400MHz (PC3200) Video Card : Sapphire RAEDON 9800PRO 128mb HD : SEAGATE barracuda 120GB S-ATA (7200 RPM) Floppy : Black! CD-ROM : Liteon - BLACK! Case: RAIDMAX Scorpio 868 - silver Power Supply : THERMALTAKE 360WATT (2 fans) CPU Cooler : GIGABYTE 3D Cooler Pro *החלקים יגיעו אליי עוד שבוע. החלטתי להרכיב לבד ת'דבר ! מה בעצם עושים ?! חח טוב זה אני יודע.. אני צריך לג'מפר משו בלוח-אם עצמו ? לשים את הזיכרון ב DIMM אחד ושלוש ? ואחריי שאני מרכיב הכל ומפעיל בפעם הראשונה... מה קורה ? צריך לתכנת ת'ביוס או מ…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור) המחשב הוא - Amd 64Bit 3000+ s939 Nforce 4 neo4-f 512X2 PQI cas 2 2336 PowerColor X800XL HD 160 GB S-ATA Western Digital RaidMax Cobra NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows) כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול. זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו. לא חיברתי את ה- USB הקדמי, …
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים . כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה NO SEGNAL OUTPOT ומערכת ההפעלה לא עולה . מה יכולה להיות הבעיה לכך ? מדובר במחשב סלרון 300 . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו. לפני שהוא מגיע לווינדוס, הוא נתקע ונותן כל מיני הודעות שגיאה. לפעמים הוא מתחיל את הווינדוס, נותן הודעת שגיאה, ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטארט. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... אני חושב שזה בגלל הווינדוס. לפרמט - אני לא ממש יודע, ואני גם לא ורצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב compaq evo אני מעוניין לעדכן את הלוח אם אבל יש מלא סוגים של evo איך אני יודע איזה דגם יש לי? ???
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לא חדש יש בו 1גיגה הרץ השאר לא ידוע לי המחשב עצמו פעל לי תמיד רק שיום אחד הוא החליט לא להדלק בכלל ניסיתי לבדוק אם זה בעייה במחשב כאשר הכנסתי את הסוללה אך הוא נדלק ונכבה כשראיתי שמצב הסוללה היה מרוקן גיליתי כשהספק מחובר לחשמל המנורה לא דולקת של הספק עצמו. האחריות על המחשב נגמרה מה אתם מציעים לעשות? האם הבעיה היא בספק עצמו?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של 250 ג'יגה מבית סמסונג שעושה קולות מוזרים שהתחילו לפני כמה ימים. הקולות הם בזמן מאמץ, לא במצב IDLE. אני מבין במחשבים ויודע להבחין בין קליקים רגילים לבין הקולות שיוצאים מדיסק הקשיח עכשיו. צירפתי למי שרוצה הקלטה של הקולות בזמן מאמץ, הקולות דומים למעין גירוד (מקווה שלא רק אני שם לב אליהם). כבר סרקתי את ההארד דיסק לראות אם יש bad sectors והכל בסדר. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: אני לא יכול להיכנס לתיקיה ע"י לחיצה רגילה על העכבר מכיוון שאז יוצא לי פתאום מנוע חיפוש של הווינדוס וכאשר אני לוחץ קליק ימני על התיקיה אז יש לי פעולה ראשונה מודגשת: חיפוש.. ופעולה שניה: פתח מה לעשות????????????????????????
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום.יש לי שתי תקלות. לאחרונה במנהל התקנים שמתי לב שיש לי סימן צהוב על אחד הרכיבים הנקראים PnP Bios Extension. הודעת השגיאה היא code 39. חיפשתי באינטרנט על זה רק שהבעיה שאני לא יודע בדיוק ממה היא נובעת וגם איך לעדכן את דרייבר הזה. תקלה שנייה- אז ככה יש לי 4 יציאות usb מאחורי המחשב ו-2 מקדימה. לאחרונה רכשתי רכזת עם 4 יציאות ושמתי אותה מאחורה (כעת הכל מלא מאחורה). משום מה היום שבאתי להכניס התקן מקדימה, גיליתי שאף אחד מהיציאות מקדימה לא מזהה לי. איך אני פותר את הבעייה והאם ניתן להחליף את היציאות מקדימה? מצטער על אריכות התקלות.תודה ולהתראות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-