עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ווינדוס 7, 64 ביט. התקנה חדשה. הותקנו כל העדכונים (מלבד אקספלורר 10+11). בגלישה לכל אתר נורמלי, אפילו גוגל, הוא טוען שאישור האבטחה לא מוכר. בד:כ מקבלים את במחשב שלא בוצעו לו העדכונים, אבל כאן הותקנו כולם. מצאתי דף במיקרוסופט להורדת עדכוני אישורי בסיס למערכת הזאת לחודש נובמבר 2013, אבל ההתקנה סתם מסתיימת בשנייה בלי לתת שום הודעה - לא חיובית ולא שלילית. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idan1836,

יש לי פנטיום 4 1.6 והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 מסריח כזה.. ולפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך GF FX 5200 וכאשר אני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא עולה.. מה יכולה להיות הבעיה? ולפי מה שאני יודע יש לי AGP X4 ושאלתי אם זה מתאים גם ל8 וגם ל4 אז אמרו לי שכן.. הצעות? פתרונות? תודה.!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by arikr,

שלום רב, איכשהו פתאום (נראה לי) המחשב הפסיק לזהות את ה - hard disk שבו מותקנת מערכת ההפעלה. כשהמחשב עולה אני רואה ההודעה שאומרת שהוא capable but disabled. כשאני נכנס ל -bios אני רואה אותו ב - hard disk drivers אבל בתפריט של ה - boot device priority הוא לא נמצא (ה- hard disk השני דווקא כן שם). כרגע הרדך היחידה שלי להעלות את המחשב היא כאשר אני לוחץ F11 בעלייה של המחשב ובוחר ידנית ה - hard disk. תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by Yovell,

קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?

5. Started by Yovell,

קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?

6. Started by BarRahum,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס מדגם asus x542ur dm290t. הייתי מעביר קבוע כבל HDMI לטלוויזיה וצופה, בימים האחרונים המחשב לא מזהה את הכבל ואו את הטלוויזיה. הבעיה היא לא בטלוויזיה כי היא מזהה את הכבל במחשב ומזהה כניסות אחרות הבעיה גם לא בכבל, כי ניסיתי כמה כבלים וניסיתי אותם על עוד מוצרים והם עובדים. אשמח לפתרונות.

• 5 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by shai_123,

השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by asaf556,

שלום. היום רציתי לפרמט מחיצה בהרד דיסק העלתי את דיסק ההתקנה של וינדוס 7(7 כבר היה מותקן)ופירמטתי מחיצה שלא היה מותקן בה הוינדוס אך ברגע שלחצתי על פירמוט המחשב עשה מיד ריסט ומערכת לא עלתה. העלתי את דיסק ההתקנה כדי להתקין מחדש אך תוכנת ההתקנה אינה מזהה דיסק קשיח כלל. ניסיתי עם כמה מערכות הפעלה ויסטה אקס פי אך הם לא מזהים את ההרד דיק כאילו הוא לא קיים. מה קרה האם הדיסק הקשיח הלך?אשמח לסיוע(כתבתי את האשכול בפורום חומרה אבל אם לדעתכם זו בעיית תוכנה תעבירו) דיסק קשיח sata 2

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shloogy,

הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. היי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס אבל שהוא נכנס למסך הכחול וטוען את ההתקנה הוא רושם שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא כונן במחשב או שהוא לא פעיל או שהוא לא מחובר טוב. הכונן הוא סאטא אבל עד עכשיו הוא עבר לי מעולה עם הווינדוס הוא עולה והכל וגם בביוס הוא מזהה את הכונן. למה הוא עושה את הבעיה הזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח ASUS P7P55D, לפני כמה שנים שמתי עליו הארד דיסק של סיגייט 3TB. ברגע ההפעלה ראיתי שניתן להשתמש רק ב2TB, חיפשתי פתרון באינטרנט ומצאתי תוכנה (לא זוכר את שמה) שגרמה ל746GB הנותרים להיראות כמו הארד דיסק נוסף, (היום מקריאה באינטרנט אני מבין שכניראה היא המירה את המחיצה לפורמט GPT). היום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 10 על הארד דיסק חדש, ולאחר מכן מחקתי את מחיצת מערכת ההפעלה מהדיסק הישן ופירמטתי אותה. עכשיו אני רואה שהמחשב מזהה רק 2TB שוב, ואני לא מצליח לגשת ל746GB שהיו במחיצה שזוהתה כדיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר יותר חדש וללא הצלחה, הלוח לא הצליח לזהות את המחיצה הזאת. מה אפשר לעשות כדי לגשת לקבצים ולגבות אותה?

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by zohar678,

הלכתי לחבר וחיברתי אצלו דיסק או קי אך המחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הביעה? נכנסתי ללוח הבקרה להוספת חומרה חדשה אך הוא זיהה חומרה חדשה. אצלי המחשב מזהה אותו מיד.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  13. Started by BMWE,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.

14. Started by bumer,

דיסק תקין (של WD) בחיבור נכון . פורמט לא עוזר . מה יכולה להיות הבעיה וינדוס קספי

15. Started by a_a_aa,

ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום, במחשב שלי מותקנים 3 כוננים קשיחים (SSD ל-OS ועוד שני קשיחים, שאחד נוסף לאחר ההרכבה הראשונית). לצורך ניקוי + התקנת כונן דיסקים (CD) ניתקתי למספר דקות את כבלי ה-SATA והמתח של אחד הקשיחים, והרכבתי הכל מחדש. המחשב זיהה את כונן ה-CD, אך לא את הקשיח. כשבדקתי מה קורה ב-BIOS כתוב על החריץ SATA שאליו מחובר הקשיח "Empty" (זה אותו החיבור בלוח האם שאליו היה מחובר כשעבד). ניסיתי להחליף בין החיבורים והכבלים של כונן ה-CD והקשיח, אך הוא תמיד מזהה את ה-CD ואת הקשיח לא, מה שממש לא סביר מאחר והקשיח עבד היום בבוקר. ניסיתי כל מה שאני יודע ואין לי מושג מה הבעיה, יש מה לעשות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? והאם יתכן שהנתונים איכשהו נמחקו (אפשר יהיה לשחזר?)? במידה וזה עוזר: הקשיח המדובר:Seagat…

• 6 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. Started by rotem012,

מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש

18. Started by tinkerball,

אני מנסה להתקין WIN ואחרי הדיסקטים של הפלופי כשאני מכנס את הדיסק WIN הוא אומר שההארד דיסק לא מחובר. אני פשוט ניתקתי חוטים ונראה לי שלא חיברתי טוב. איך אני מחבר את ההארד דיסק?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by idani1983,

חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?

20. Started by scylla,

שלום רב, באמצע עבודה על המחשב, המחשב החליט לפתע לעשות ריסט, שהוא עלה ראיתי שהוא עושה BOOT מהCD משום מה. לאחר מכן גיליתי שהוא פשוט לא מזהה את ההארדיסק, ניסיתי להתקין XP מחדש, אבל זה נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארדיסק. אם אני מחכה זמן מה המחשב "כאילו עולה" ויש את החלון טעינה של הXP ואני אפילו שמעתי סאונד מהכרטיס טלויזיה, אך לאחר כמה דקות של נסיון טעינה הוא נכשל ומעלה את ההתקנה של ווינדוס ואז שוב לא מוצא את ההארדיסק וחוזר חלילה. יש לציין שהמחשב שלי ישן יחסית P4 2.8C, אבל ההארדיסק בן שנה וחצי לערך (של WD או SEAGATE). תודה מראש, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by itaic,

שלום, חיברתי הארדיסק שהיה קיים במחשב אחר ולא היה בו שימוש לאחרונה למחשב שלי. המחשב אינו מזהה את ההארדיסק החדש וגם כשאני נכנס לביוס אני לא רואה אותו. בדקתי אם החיבורים תקינים והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by liordavid,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP מעודכן (32BIT) רכשתי לפני כמה ימים הארדיסק של W.D. בנפח 1TB. כאשר אני מחבר אותו דרך מתאם USB המחשב מזהה את החומרה אך אני לא רואה אותו בתור כונן נוסף ב- MY COMPUTER. וכאשר אני מחבר בתור הארדיסק נוסף הוא מזהה אותו בביוס אך בווינדוס לא. בשני המקרים המחשב מזהה את ההארדיסק (HARDWARE MANAGER) - "The Device Working Properly" מה הבעיה ? הווינדוס לא תואם - צריך וויסטה ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. לפני כן הכל עבד אבל רציתי לפרמט מחשב נייד.. אחרי הפרמוט הוא לא מזהה כלום, לא עכבר חיצוני ולא דיסק און קי גם... שום דבר. אבל את הכונן דיסקים למשל הוא כן מזהה.. למה זה ככה? מה גם שהוא די איטי וזה לא מובן לי כי הוא אחרי פרמוט מלא... יש מצב שהתקנתי וינדוס לא טוב וצריך לפרמט שוב? התקנתי דרייבר של CHIPSET ועדיין לא מזהה כלום

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Guy950,

שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by max-turbo,

שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים