עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. הלן, ככה. משהו ממש מוזר ואני לא מוצא מה הבעייה, המחש חדש לחלוטין amd athlon 3000+ venice gigabite k8nsc939 nforce3 והכרטיס מסך מיושן - nvidia geforce4 128 . הבעיה היא שמדי פעם יש איזושהיא ירידת מתח, המסך נהיה שחור ל4-5 שניות וחוזר להיות רגיל . זה ממש מציק ואין לי מושג מה זה. מישהו יודע ? תודה .

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by freerider,

אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Paci,

שלום, לפני כמה חודשים התחילו לי בעיות במחשב. כלומר שהמחשב פשוט נתקע. ולפני חודש זה הגיע לשיא, המסך הכחול התחיל להופיע וכל זה. אז נתנתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה בעיה בכרטיס מסך. קניתי כרטיס מסך חדש (RADEON 9550) וגם פירמטתי אבל עדיין יש בעיות. ואני מתכוון ככה: שאני במחשב לפעמים העכבר והמקלדת פשוט נכבים, והכל ממשיך לעבוד, השעון עובד, שולחים לי הודעות וכ'ו וגם מה שקרה לי לפני חצי שעה שהדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק, צריך לשחק שם עם החוט. אני צריך עזרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואני בטוח שזה איזה חלק במחשב אבל אני לא יודע איזה. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by sagivp,

היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by ido-nava,

אוקי, ישלי מחשב P3 850 לוח אם ASUS וספק כוח 260W ... בהתחלה כאשר המחשב היה מועמס הוא היה עושה ריסט לבד ... ונפעל מחדש עכשיו כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב ראיתי שהוא לא נדלק .. החלפתי את השקע למקום אחר עדין לא עבד .. פתחתי תמחשב ניקיתי אבק, הוצאתי זיכרונות וכרטיס מסך ניקיתי אותם גם והחזרתי ועדין לא פועל ... למישהו יש מושג למה ?? יכול להיות הספק כוח נשרף ? ואם כן, אני יצתרך לקנות יותר מ 260W ?? תודה רבה !!!!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by שמואליק,

התקנתי PCI עם 4 יציאות ל UAB2 מסוג VIA מה הסיבה שהוא מתפקד כ USB1? במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ USB2 בפועל לא! המחשב שלי פנטיום 3, XP פרופ' תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום לכולם אתמול שמתי לב בפעם הראשונה שהדיסק הקשיח שלי מתנהג ממש מוזר! דבר ראשון שהסתכלתי בנתונים ב"מחשב שלי" (כונן 40 ג'יגה) ראיתי שבכונן D יש רק 3 ג'יגה פנויים ובכונן C יש רק 1.5 פנויים, עכשיו העניין הוא שאני יודע ובודק כל יום את המחשב ויודע בדיוק כמה מקום יש לי פנוי תמיד! קיצר בדקתי בתוכנות מזדמנות וסימנתי את כל הקבצים(כולל המוסתרים) בכונן D ובדקתי בדיקה פשוטה במאפיינים שהראתה על שימוש של 22 ג'יגה מתוך 29 שיש בכונן הזה ואותו דבר בכונן C שהראה 5.5 ג'יגה בשימוש מתוך 10 ג'יגה בכונן חיפשתי ולא מצאתי מה יכול לגנוב לי את הזכרון ועוד כל כך הרבה ג'יגות נגנבו! בדקתי וירוסים תוכנות ריגול,כלום!!!! ואז!!! שמתי לב שהמחשב התחיל לעשות רעשים של חריקות חוזרות בקצב של שלשות (חרקקק...…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by azki,

מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  12. שלום לכולם... אני טכנאי מחשבים וותיק ויש לי עסק (הבנתי שיש כאן עניין של גילוי נאות...) אך נתקלתי בבעיה במחשבי האישי וזה בלוח אם מהסוג שפורט למעלה וכמובן הבעיה המדוברת היא בהאצת הזיכרונות כלפי המעבד בצ'יפסט והעניין הוא כזה... בהתחלה כשרק קניתי את הלוח לפני שנתיים לערך הכל עבד מושלם כלומר הפעלתי את המצב של ההאצת זיכרונות והמערכת היתה יושבת בצורה מעולה וגם בטסט שעשיתי עם PRIME95 למערכת המבחן יצא בסדר גמור הלוח עבר שני עידכוני ביוס עד היום היו לי זיכרונות מסוג NCP בתיזמונים 3.4.4.8 והכל עבד פרפקט עד לפני חודשיים בערך... הבעיה שהתגלתה היא שכיום כשאני מפעיל את האצת הזיכרונות המערכת הפעלה קרסה כל פעם והייתי צריך לשים את זה על AUTO כדי שמערכת ההפעלה לא תקרוס בעליה... מהחשש שאולי …

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by triple_maxim188,

אני הוצאתי את ההרד דיסק משמחשב והלכתי למישהו לפרמט התחלתי את הפירמוט וזה ניתק לי ב-82 אחוז וככה אצל שני אנשים אחרי זה שאני מחזיר את ההרד דיסק אלי זה כותב לי ntlar חסר משהו סבגנון בבקשה מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by g_s,

לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Aurora Borealis,

אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין. אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו. ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt( בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים. ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר. אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר. יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by 0mri,

שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by scratch,

שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. כשאני נכנס לכל משחק המשחק עולה - אם יש סאונד שומעים ואני יכול ללחוץ על כך הדברים במשחק (על עיוור) אבל אני לא רואה כלום במסך או את המסך הראשי בלי שום תפריט ובלי העכבר ושום דבר בנוסף... אני יכול להכנס למשחק (שוב, על עיוור)... לפעמים המשחק כן עולה נורמלי ואפשר לשחק... אבל אם משהו קופץ וזה יוצא לחלונות המסך של השולחן עבודה נתקע... (והמשחק כמובן ממשיך לרוץ... שאני רואה את השולחן העבודה) יש למישו מושג מה זה? :-\

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by rafi-s-,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155846.0 פתחתי תרד מפורום ווינדוס ולא הצליחו לעזור לי ולפי מה שאני חוזב אולי זה בעית חומרה את למישהו יש איזה מידע שיכול לעזור לי אז תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by xena2305,

הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום! יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בשביל שאני לא אצטרך לפרמט את המחשב ולאבד את כל הנתונים. פירקתי את המחשב לצורך הרכבת ופירוק של כרטיסים, וכשהפעלתי אותו לאחר מכן התברר לי שהביוס התאפס משום מה. בכל אופן, החזרתי את ההגדרות הקודמות לקדמותן (מקווה שלא שכחתי משהו), ועכשיו, המחשב לא מכיר את שני הכוננים שלי שמחוברים בSATA raid (הראיד של המהירות והנפח הגדול לא של הגיבוי). ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס ולאפשר raid, שיניתי כל מה שרק קשור לכונני SATA ולתצורת raid אבל הוא עדיין לא מכיר את הכוננים. אני חושב שאולי אני צריך להתקין שוב את התוכנה שקיבלתי על הפלופי בשביל שהמחשב יזהה אותם, אבל אני לא יודע איך אני יכול התקין את התוכנה מכיוון שהייתי מתקין אותה דרך ההתקנה של …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by fire1ce,

מבקש המלצות לספקים זולים וטובים עד כמה שאפשר. אם אפשר אז גם להוסיף לינקים לחנויות ומחירים. שלי לצערי נשרף היום \= בזמן חירבון בשירותים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  24. האם חום של כרטיס מסך של אני חושב אישית זה לא טוב בכלל כי השקעתי במאוורר חדש של זלמן הענק אחד היקרים בשוק 500ש"ח ועוד מאוורר ליד המאוורר של המעבד שחור ובנוסף 2 מאווררים בצדדים חזקים מאוד יש לי את הלוח הטוב ביותר ביום בשוק ASUS P5ND2 SLI עם כרטיס מסך 6600GT DDR TURBO CACHE המחשב עובד מהר הכל עובד אבל לפעמים יש תקיעות במשחקים פעם אחרונה שאני קונה איטל בחיים זה תחנת כוח חשמלית אפשר לעשות על האש במחשב הזה עם מארז פתוח הוא מגיע ל 55 מעלות עם מאמץ עד 70 מעלות ובנוסף לכך יש 4 מאווררים כולם זלמן עם ספק חזק 400W זלמן

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by yosi_b23,

היי ניכנס לי וירוס לפני שבועיים ושניסיתי לפרמט דרך הדיסק של WINDOWS XP המחשב נכבה לגמרי בלי שום התראה זה קרה לי שלוש פעמים עד שהצלחתי לעבור את השלב של הפירמוט אחר כך שניכנסתי ל windows באמצע התקנת תוכנה הוא עשה לי RESAT ועכשיו הוא גם לא מצליח לעלות את ה WINDOWS. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.